Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 09. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A szerelem téged sem fog elkerülni, jobb, ha elébe mégy. Pénzügyeid is kiválóan alakulnak, befektetéseid jól sikerülnek, sőt az új munkahelyeden is nagyon elégedettek veled. Talán csak ketten tudjuk, hogy menyire izgulsz, és főleg olyan helyen engeded ki a „fáradt gőzt”, ahol senki sem láthat. Felüdülés lenne, ha többet foglalkoznál a barátaiddal, ha most te szerveznél nekik Egy Múzeumlátogatást, vagy hívnád meg őket egy kellemes sétára a várba.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma eléggé érzékeny leszel, még a könnyeidet sem tudod nagyon visszatartani. Ennek több oka is lehet, talán búcsúztatni kell valakit, akit nagyon kedveltél, talán új bébi érkezik a családba, és a meghatódottságtól nem tudod abba hagyni a sírást, de az is lehet, hogy most nyertél egy vagyont. Igyekezz a hét végén alacsony kalóriájú ételekkel kényeztetni magad, mert a Jupiter a 6. házadban könnyen „dob” rád egy kis súlyfelesleget.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai nap eléggé kellemesnek ígérkezik, boldog percekkel, örömteli estével, romantikus együttlétekkel. Újra összetalálkozhatsz olyasvalakivel, aki mindig is a kedvenced volt, és ez emlékezetessé teheti ezt az időszakot. Minden megtörténhet a szerelmi életedben, ha „szerelem első látásra”, győződj meg arról, hogy érzelmeid nem egyoldalúak, légy óvatos, ne gondold, hogy mindenki ugyanazt érzi.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Jókedved, ápoltságod, és az álmodozás a szemedben, felkelti az érdeklődést irántad. Talán éppen egy régi barátod szíve lobban újra szerelemre. Ha neked is tetszik ú, igyekezz úgy viselkedni, hogy ez a szerelem csillogó maradjon. Ne gyötörjenek kétségek a szerelemmel kapcsolatban, elég bölcs vagy ahhoz, hogy úrrá tudj lenni negatív érzelmeiden. Igyekezz kicsit faragni a szülői ellentéteken is.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Most lesz egy kis időd arra, hogy elkészítsd a következő havi költségvetésedet. Ellenőrizd személyes használati tárgyaidat, valószínűleg több dolog kifogyott a piperetáskádból, amit pótolnod kellene. Egy kis bevásárlás jó program így a hétvégén. Délután gondolt át hosszú távú terveidet, még van időd arra, hogy változtass rajtuk, hogy még eredményesebb lehess. Jól érzed, jó helyzetben vagy, de egy kis kreativitással tovább javíthatsz ezen.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Igyekezz meggondoltabb és toleránsabb lenni, annyira, amennyire csak tudsz. Az élet minden területén te lehetsz az ember, aki a harmóniát és a békét megteremtheti, azonban ha nem tudsz gátat szabni az indulataidnak, akkor a viták és ellentétek egészen biztosan nem fognak megszűnni, se a munkahelyeden, sem az otthonodban. Ráérsz újfajta munka után nézni a következő hét elején is.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Nem érdemes túl sok segítséget várni a környezetedben lévőktől. Szinte érezheted a levegőben a közönyt, és láthatod, hogy szomszédaid mennyire nem foglalkoznak mások problémáival. Igyekezz könnyedén felfogni ezt a dolgot, ne erőltesd az együttműködést minden áron, inkább csak olyan feladatokat vállalj, melyekkel egyedül is könnyedén boldogulsz. Egy pénzügyi manőver, melytől családod óva int, rendkívül eredményes lehet.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Különösen jól esik egy olyan ember érdeklődése, akit már rég óta szerettél volna megismerni. Nem szenved hiányt ez a nap a kellemes beszélgetésekből és a jóindulatú emberek társaságából. A jövő héten minden figyelmedet úgy is a munkádra kell összpontosítanod, ugyanis olyan problémák jelentkezhetnek, melyek megoldása kulcsfontosságú lehet. Ha nem végzel velük, komoly veszteségeket kell elkönyvelned, ezért most pihenj sokat.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ne félj a nagyszabású pénzügyi manőverektől. Érdemes belevágni egy új projektbe, melynek sikeres teljesítéséhez okosan együtt kell működnöd a különböző területeken jártas kollegáiddal. A terveidet a legutolsó részletekig ellenőrizd, lassan és körültekintőn haladj, így biztos nem fog kellemetlen meglepetés érni. Ügyelj egészségedre, most a hétvégén mindenképpen szakadj ki a stresszel teli környezetből.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Lehet, hogy a meg szokottnál nagyobb mennyiségű pénzzel kell bánnod, ennek oka valószínűleg egy nagyszabású ingatlan ügy, mely lehet egy új lakás vásárlása, vagy jelenlegi otthonod eladása, esetleg egy üzlethelyiség bérlése. Minden helyzetben őrizd meg a hidegvéredet, és ne fogadd el az első ajánlatot csak azért, hogy minél hamarabb túl legyél ezen a dolgon.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma különösen óvatosan kezeld a szerelmi ügyeket. A képzelőerőd most túlságosan is elragadhat, és olyan dolgokat képzelhetsz bele egy kapcsolatba, amelyek egyáltalán nem valóságosak. Ne tégy semmilyen lépést, amivel végleg elköteleznéd magad jelenlegi partnered mellett. Indulj kirándulni, és kapcsolódj ki, akár egyedül, akár a barátaiddal. Hidd el a munka, nem szalad el előled.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Különös figyelmet kell fordítanod a kommunikációra. Egy jól megírt levélnek, vagy egy okosan lebonyolított telefonbeszélgetésnek sokkal jobb hatása lesz, mint gondolnád. Hosszú távú terveidet most megváltoztathatod. Érdekes üzleti ötleteket kaphatsz egy baráti vacsora alkalmából, amelyeket ha most nem is valósíthatsz meg, mindenképen érdemes megjegyezned őket, mert a jövőben még szép haszonhoz juthatsz általuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top