Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 10. vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Inkább a társasági életnek kedvez a mai nap. Ha nagyon fáradtnak, levertnek érzed magad, inkább maradj otthon, és hívj te vendégeket. Pihend ki magad, ne törődj a felfordulással. Ha éppen kedved van, csak akkor végezd el a ház körüli teendőket. Hagyj elég időd a családnak és a rokonságnak, délután viszont hódolhatsz a hobbydnak, tedd azt, amit nagyon szeretsz. Gondold végig, hogy az a társkapcsolat, amelyben most vagy, jó neked, vagy sem?


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Időd nagy részét töltsd baráti társaságban. Az innovatív események szinte magukkal sodornak. Pihenj, kényeztesd magad, pl. egy élményfürdőben. Kedvesedet is bevonhatod a „lazulásba”. A délutáni programok alól nyugodtan kihúzhatod magad, de este viszont mindenképp menj társaságba, mert ebből sokat profitálhatsz. Személyiségeddel, mosolyoddal, kedves sármoddal sok mindent elérhetsz, ezt te is tudod, használd ki helyzeti előnyödet.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Elég, ha reggel eltervezed a hétvégét. Spontán utazz el kedveseddel, vagy lepd meg barátaidat. Élvezd a szabadságot, és a jó időt. Ha anyagi gondok felhőzik be ezt a napot, gyakorlatiasan közelítsd meg a problémát, használd a fejedet. A szívügyek, a szerelem és a rokonszenv dominálhatnak a mai nap. Bátran indulj a randevúra, hiszen nincs mit veszítened. Felejtsd el a munkahelyi gondokat, fókuszálj a pillanatok örömeire.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Hagyd a kedvesedet vagy a gyermekedet is érvényesülni. Nem csak az a helyes, amit te gondolsz, vagy mondasz, ne próbálj kicsit sem uralkodni, mert mindent tönkretehetsz. Esetleges bánatodat nyugodtan fojtsd a habos süteményekbe, most a Szaturnusz úgy sem engedné, hogy sokat hízzál. Este látogasd meg rokonaidat, kényeztesd magad édesanyád főztjével. A híreknek, üzeneteknek különösen nagy szerepe lesz ma.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ragyogóan kezdődik, és remélhetőleg fejeződik is be ez a napod. Barátaiddal azt teheted, amihez éppen kedved van, élvezitek a szabadságot, a pénz adata mozgásteret. Ne a fiatalabb ismerőseiden töltsd ki a haragod, maradandó nyomokat hagyhatnál az illető lelkében. Inkább sporttal vezesd le az esetleges feszültségedet. Tölts minél több időt a szabad levegőn, a család gyermekeit is vidd magaddal, a hegyekben ugyan hűvös van, de ez nem baj.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha estére partit szerveztek, valószínű neked jut az a nemes feladat, hogy az étkezéseket megszervezd. Sok időt kell ezért talán a konyhában töltened, de az elismerő szavak kárpótolnak. Saját részedre inkább könnyű vacsorát készíts, még az sem túlzás, ha léböjt kúrát tartasz. Hagy időt a magán életedre is. Lehet, hogy kedvesedet a család nem nézi jó szemmel, ennek ellenére nyugodtan igent mondhatsz, ha megkérik a kezed.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A munkahelyi események még mindig a hatásuk alatt tartaniak. Nem vagy képes elszabadulni, otthon is a munka jár az eszedben. Ez nem tesz majd jót a párkapcsolatodnak. Ha nem a te szád íze szerint alakulnak az események, inkább maradj a háttérben, ne hangoztassd minden áron a véleményed. Vonulj vissza és térj korábban nyugovóra. Ne gondolkozz a problémákon, kapcsolj ki, csak a pozitív dolgokra koncentrálj.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Nem biztos, hogy tudod teljesíteni rokonod kérését, emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, állíts fel új sorrendet. Sajnos hiába vártad ezt a napot, most mégsem érzi úgy, hogy szívesen menne emberek társaságába. Ez esetben maradjon otthonodban és olvass. Pihenj, aludj sokat! Ha kora reggelig mulattál, a mai napod igencsak rövid lehet. Ha fáradt vagy úgysem tudsz semmit tenni. Talán te is érzed, hogy egy feledhetetlen találkozás vár.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A csillagok állása pozitívan hat a vásárlásokra. Bárhol is vagy, látogass el a piacra, vagy a bolhapiacra. Olyan dolgokra találhatsz most, amelyeket régóta kerestél, az eldugott helyeken gyönyörű ruhadarabokra bukkanhatsz. Termékeny nap elé nézel, eddig rejtett képességeiden a családod is nagyon csodálkozni fog. Mindenképpen kamatoztasd újonnan felfedezett tudásodat. Csald el párodat egy eredeti, új helyre, egy új étterembe!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szinte minden perced be van osztva még a hét végén is, ami nálad egyáltalán nem szokatlan. Pontosan tudod, mit hol kezdj, pedig jobb lenne, ha nem követnéd ezt a feszített ütemet. Lazíts egy kicsit, maradj tovább ágyban, nemsokára úgy is kezdődik a következő hét, amikor ismét nagy lesz a hajtás. Ha nincs kedved kimozdulni, szervezz nálad egy spontán partit. A családi problémák komollyá válhatnak, és a közbelépésedre lehet szükség.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Mintha nem lennél tisztában érzelmeiddel. Bizonytalan vagy, magad sem tudod, mit akarsz. Gondolkodj el életeden, céljaidon, álmaidon, és határozd végre el magad. Élvezd a semmittevést, nehogy kísértést érezze a takarításra. Egy szalmaszálat se tégy odébb. Olvass, hallgass zenét, aludj, lustálkodj! Ha gyermeket vársz, kíméld, de ne hagyd el magad. Tervezz kirándulást, ne legyen baj, hogy kicsit hűvösebb van.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Egy kis kedvességgel, odaadással, a legkeményebb szívet is képes leszel ma meglágyítani. Vess be minden eszközt szőrös szívű rokonod meglágyítására, sikered lesz. Kedvesedet kérd meg, hogy vegyen mozijegyet, és nézzetek meg egy jó filmet. Szükségetek van egy kis kikapcsolódásra, élvezzétek a semmittevést. Ám mivel te szereted a kalandokat, lehet, hogy ma is részt veszel egy vizittúrán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top