Horoszkóp

Napi horoszkóp (04.11. Hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Talán a leghőbb vágyad, hogy valahol távol lehess az otthon zajától. Lehetséges az is, hogy nagyon izgulsz a vizsgáid miatt. Ha külföldre utaznál, legyél nagyon alapos a csomagolásnál. A tanulmányokkal kapcsolatos ügyekben, pedig ajánlom az alaposnál is alaposabb felkészülést, mert még így is közbejöhetnek váratlan akadályok. Elsősorban női protektorok támogatására számíthatsz.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Valaki a segítségedre siet, akár pénzbeli ajándékokra is számíthatsz. Igazán nincs okod a panaszra, akár házastársadról, akár az üzlettársadról beszélünk, a társ mindenképpen jóindulattal, segítő szándékkal és szeretettel viseltetnek irántad. A Vénusz kapcsolatos a pénzzel is. Jelenlegi állásában utazást is kilátásba helyez neked, akár a barátaiddal, akár a társaddal, továbbá anyagi előnyöket ad barátok rokonok révén is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Te és a kedvesed igazán szép párt alkottok, a környezet, a nyilvánosság kissé irigyeli majd, mennyire megértitek egymást. Akinek eddig nem volt párja, most gyorsan keressen magának. Lehetnek téves elképzeléseid a munkáddal kapcsolatban, amit nem ártana, ha másokkal is megvitatnál. Több orvossal is vizsgáltasd meg magad, mert előfordulhat, hogy egyikük diagnózisa helytelen lehet, és ebből komoly problémád származna.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Főnököd miatt érhetne esetleg kellemetlenség. Valamilyen változás történhet a hivatásodban, esetleg új főnököt, főnöknőt kapsz, vagy új munkába fogsz. Az, ami nap jelezhet baráti segítséggel hivatali előléptetést is, illetve pártfogók révén új állást, illetve sok vágy, remény megvalósulását, beteljesedését. Valamilyen módon mások pénzével is foglalkoznod kell. Ha teheted kerüld el a perlekedéseket, vagy a pereskedéseket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Munkádban most különösen örömödet leled, nagynénid vagy nagybácsidtól ajándékot kapsz, de a mai bolygóállás mindenképpen anyagi előnyökre mutat, a családban bekövetkező események miatt. Az otthonnal kapcsolatos ügyeid gyarapodnak, a nyilvánosság előtti szereplésed is kedvezően alakul, az esetleges perek is számodra kedvező fordulatot vesznek. Próbáld csökkenteni a dohányzást, vagy az alkoholfogyasztást.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Elég sokat kell magyarázkodnod a partnerednek, talán neki vannak olyan problémái, amit nem akarsz megérteni, vigyázz a részestársakkal, nehogy kudarcot vallj. Nyugodtan fogadd el az idősebb emberek tanácsát. Partnered vagy házastársad a te érdekeidet képviseli, szellemileg ösztönöz, biztat, és minden téren próbál segíteni neked.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Jól kezdődik a hét. Új barátságok, ismertségek töltenek el elégedettséggel, reményekkel. Mist kell nagyon vigyáznod, jól válogasd meg, kiket tekintesz szövetségesnek, kikkel osztod meg titkaidat, mert a hét második felében egy barátod vagy valamelyik rokonod kellemetlen perceket szerezhet neked. A hét közepén már előfordulhat egy kis káosz. Legjobb esetben ez a tévedések vígjátéka lesz, és nem a csalódások kiábrándító élménye.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Most csendesebb és nyugodtabb időszak következik, még csekély anyagi sikerekre is számíthatsz. Ez a lélegzetvételnyi idő lehetőséget ad arra, hogy egy kis erőt gyűjts, vagy megelőzd a közeljövő várható konfliktusait. Legfeljebb partnered szeszélyei zavarhatnak egy kicsit. Be kell látnod, hogy könnyebb alkalmazkodni, mint esetleg hadakozni. Többet áldozol a családodra is, anélkül, hogy ez könnyelműség lenne.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Utazási terveid megvalósításával jó lenne várni egy kicsit. Most csak akkor indulj el, ha feltétlenül muszáj. Ha nem vigyázol, ez az időszak könnyen lehet a hónap legbonyolultabb napja. Most egyetlen komoly kérdésben sem szabad döntened. Válaszd, ha lehet, a halogató taktikát. A közlekedésben sem árt a nagyobb óvatosság. Ha van autód, úgy vigyázz rá, mint a két szemedre.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A törvény betűit a lehető legpontosabban be kell tartanod ahhoz, hogy elkerüld a kellemetlen következményeket. A tavasz eleje még kiszámíthatatlan, olykor kellemetlen napokkal várhat. Mégis derűsebb lesz már a hangulatod, talán az időjárásnak köszönheted, vagy annak, hogy nem hallgatsz a pletykákra, vagy hogy felül tudsz emelkedni a problémákon, vagy elintézed egy vállrándítással.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Légy kellően óvatos, könnyen becsaphatnak, a Neptun tudja, hogyan kell rózsaszínű szemüveget adni rád. Minden pénzügyi megállapodásnál fennáll a veszélye a csalásnak, hamisításnak, ami sok pénzedbe kerülhet. Az a kisebbik baj, ha a házastársad, vagy a partnered költekezik jobban, mint te szeretnéd, az így kiadott pénz, legalább nem kidobott pénz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A veszteségeket később pótolhatod. Társad könnyelműsége miatt, vagy szokatlan viselkedése miatt lehetőleg ne veszekedj. A hét elején még akadhat egy-két kellemetlen perc, amit főleg családtagjaidnak köszönhetsz. Egy esetleges rossz hír is kedvedet szegheti. Emellett és ezután azért mégis csak inkább örömök várnak és nem megpróbáltatások. Jó kondícióban és derűs hangulatban telik többnyire ez a hét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top