nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04.12. Kedd)

Napi horoszkóp (04.12. Kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Mivel az élet valóban olyan szép, mint amilyennek te látod, az emberek szeretete is csak úgy árad feléd. Ha szerelmi kalandokra vágysz, azt nem is kell keresned, Ámor és csapata a meghódítandók, vagy hódolni akarók, üldöznek ezekben, a napokban. Az sem baj, ha csak egy valaki, kerül az
Utadba. Ő többet érhet, mint akár másik száz. Sok jó lehetőség vár egész héten keresztül.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Egy kicsivel csendesebb időszak következik, Inkább a munka és az otthoni dolgok intézése jelenti az elfoglaltságot. Természetesen, ha akarsz, sokat is dolgozhatsz, de ez felesleges. Legjobban tennéd, ha pihenéssel töltenéd az időt, szabadságra mennél, mert a következő hét meglehetősen mozgalmasnak ígérkezik. Mindenre panaszkodhatsz csak a szerencsédre nem, sok régi álmod teljesülhet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A vártnál több bevételre számíthatsz, az sem kizárt, hogy egy szerencsés vállalkozásnak köszönhetően. A nap végén arra kell vigyáznod, nehogy megbántsd valamivel partnered vagy házastársad. Ne feledkezz meg arról, hogy ő is részt kér a sikereidből, szeretné, ha beavatnád a titkaiba is. Hiba volna, ha úgy éreznéd, hogy csak saját magadnak tartozol elszámolással. Nyugtalan, mozgalmas napok köszöntenek rád.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Égsz a vágytól, hogy valamilyen új dologba kezdhess, vagy az emberi kapcsolataidat átalakíthasd. Vonatkozhat ez a házasságra, a szerelemre, vagy csak a közvetlen környezetedre. Minden esetre néhány eddigi kapcsolatot felszámolsz, s helyettük újakat, mást keresel, sőt találsz is. Sok kellemes meglepetés vár. Könnyen lehet, hogy hosszabb útra indulsz, van, akinek egy hét külföldön is hosszú?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Nem tekinthető önzésnek, ha kihasználod a kapcsolataidban rejlő lehetőségeket. Könnyen találhatsz támogatókat, protekciót. Szívesen sietnek olyan emberek is a segítségedre, akik talán eddig inkább ártani akarta, mintsem használni. Semmi sem tart örökké, még egy-egy szerencsesorozat sem. Ha elbizakodottá válsz, könnyen gyűjthetsz magad köré ellenségeket. A sikeres emberek mindenkire jó hatással vannak.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Próbálj meg a most következő szerencséből egy kicsit félretenni, gyűjts magad köré barátokat. Az sem árt, ha egy kis pénzt is félreteszel. Mindezzel elejét veheted néhány kellemetlen meglepetésnek. Jó lenne az apróságoknak, vagy az ifjúságnak a körmére nézni, különben olyasmit tesznek, amiért neked kell majd tartani a hátadat. Az élet más területein is fontos az óvatosság.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem szabad semmilyen titkot kifecsegned. Nagyon meg kellene gondolnod, hogy kinek és mit mondasz el. Ellenkező esetben a pletykák szövevényes dzsungelébe tévedsz, amit talán te indítasz el, és a következményeiért is neked kell vállalnod a felelősséget. A szerelemben féltékenység vagy félreértések okozhatnak felesleges galibát. Minden elmúlik, és most például nyomtalanul, mert a hét második felében már nagyon is szép napok várnak rád.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Most megint a réginek érezheted magad, újra minden sikerül. Sokat kell helyet változtatnod ma, fáradozásaidnak, pedig bőven lesz gyümölcse is. Amennyi bevételed lehet, amire korábban gondolni sem mertél. Talán nem is kell ezért a pénzért különösebben megdolgoznod. Az sem lehetetlen, hogy valamilyen nyereményben lesz részed, ha nem is telitalálat, de a várakozáson felüli pénz mindenképpen jól jöhet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Fáradtan, de elégedetten visszavonulhatsz. Sok szempontból a valódi békét és nyugalmat jelenti majd ez az időszak. Élheted a világodat, ha nem feledkezel meg arról, hogy családod is van, s velük is törődni kell egy kicsit. Ha most szánvetést készítesz az elmúlt hónapról, megállapíthatod, hogy valóban más volt, mint az előzőek. Az első negyedév biztosan nehezebb volt, mindezért, de talán a korábbi évekért is a sors most kárpótol.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A szokásaidtól eltérően kissé szétszórt vagy és csak nehezen tudod elhatározni magad bármire. Ezért terveidet és elhatározásaidat nem mindig fogod végrehajtani. Kicsit könnyelmű vagy, pénzügyeidet túlságosan nagyvonalúan kezeled. Mégis sikereket érsz el, mert gyors helyzetfelismerésed, sőt időnkénti ravaszságod minden nehézségen átsegít. A napokban nagyobb jelentőséget kapnak a külsőségek, és a külső megjelenés.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Remélhetőleg most határozottabbnak és magabiztosabbnak lát mindenki ebben az időszakban, mint bármikor korábban. Olyan ember benyomását kelted, aki tudja, hogy mit tesz. Többé kevésbé igaz is, hogy céltudatosan, határozottan járod utadat az életben. Ha nem ismered fel tévedéseidet, akkor nem csak az előnyei lesznek meg ennek a viselkedésnek, hanem a hátrányai is. Azért lesz erőd, hogy helyrehozd az első negyedév hibáit.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Joggal látod rózsaszínben a világot. Remek ajánlatokat kapsz, amik anyagi előnyöket vagy vállalkozásbeli lehetőségeket ígérnek. A halogatás, a tétovázás súlyos hiba lenne, azonnal meg kell ragadni az alkalmat, különben később már csak sajnálkozni tudsz, cselekedni nem. Az emberek kiszámíthatatlanok, ezt tapasztalnod kell a hónap közepe táján. Nehéz lesz majd alkalmazkodni bárkihez is, mindegy, hogy szerelmedről, házastársadról, vagy felettesedről van szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top