nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 19. Kedd)

Napi horoszkóp (04. 19. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Nem lesz annyi szabadidőd, mint eddig volt. Nem egyik napról a másikra, de mégis annyi elfoglaltságod akad, hogy azt sem tudod, hol áll a fejed. A megbízásoknak, a kéréseknek nem tudsz ellentmondani, mert azok vagy olyan határozottak, vagy olyan kedvesen hangzanak el, hogy csak igen lehet a válasz. Sokan keresnek meg ebben az időben üzleti ajánlatokkal. Ezeket csak úgy szabad elfogadnod, ha gyorsan lebonyolítható az üzlet.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ne bonyolódj olyan ügyekbe, amelyek hosszú távon meghatározzák a feladataidat és az esetleges haszon lehetőségeit. Néha fel kell készülnöd kisebb kellemetlenségekre. Sok szempontból jó lehet ez a nap, de azt ne hidd, hogy irigy vagy rosszindulatú emberek nem léteznek a világon. Vegyél részt mindenben, ami tetszik, még akkor is, ha olykor egy kicsit gyanús a dolog. Egyelten meghívást sem érdemes lemondanod: még kimaradsz valami jóból, vagy elszalasztasz egy nagyszerű lehetőséget.



Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Előfordulhatnak viharos jelenetek talán a társaddal is. Nem szabad elfelejtened, hogy most számodra szinte minden ember nehezen kezelhető. Ahogyan lecsendesednek az ellentétek, lehiggadsz te is. Napról napra jobb lesz a kedved, egyre inkább rózsaszínben látod majd a világot. Nem árt azért egy kis óvatosság, mert a kedélyes, látszólag jószándékú emberek több kellemetlenséget okoznak, mint amennyi jót tesznek.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Elsősorban feletteseiddel gyűlik meg a bajod, munkatársaiddal egyelőre nagyon jó a kapcsolatod, s ha most tudsz erre vigyázni, később is így marad. Minden szép lesz, ha nem aggodalmaskodsz annyira a jövődért, és jobban bízol az emberekben, de leginkább önmagadban. Ennek ellenére sok jót tartogat neked ez a hét. A változások inkább a második felére várhatók, amikor mindenben számíthatsz a jó szerencsére.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Önbizalmad irigylésre méltó. Talán kissé egoista, de mindenesetre önérzetes vagy. Pontos, rendszerető, és óvatos vagy, ma egyáltalán nem leszel érzelgős. Mindent megfontolsz, és nem mondasz le egykönnyen az elhatározásodról. Tartsd szem előtt a realitásokat! A változatosság gyönyörködtet, tartja a mondás, de nem biztos, hogy akkor, amikor nagy tétek forognak kockán. A hullámvölgyek remélhetőleg nem ejtenek kétségbe, a csúcspontokon,pedig nem válsz elbizakodottá.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Titkok után kutatsz, vagy titokzatos események okoznak neked váratlan meglepetéseket. Sok mindent eldönt egy fontos találkozás. Régi, személyes kapcsolatokat újíthatsz fel, amelyek újra nagyon fontossá válhatnak. Egy a barátság vagy szerelem a régi emlékek mellett a jövőben is fontos szerepet játszik. Bármilyen gondod támad, ha esetleg tanácsra, vagy más segítségre van szükséged, nyugodtan bízhatsz az emberekben.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma nagyon népszerű lehetsz, és elhalmoznak szeretettel. Egy esetleges csábító ajánlat, külföldi munkahely, vagy csak utazás ígérete komoly figyelmet érdemel. Felelősséggel kell döntened, és ha csak teheted, mondj igent, mert hasonló jó lehetőségek nem kínálkoznak egyhamar. A közelmúltban támadt munkahelyi konfliktusokat remekül sikerül rendezned. Nyugodtan nyújts békejobbot ellenfeleidnek, ők is megtesznek mindent azért, hogy megszűnjenek a kölcsönös ellentétek.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha vannak gyermekeid, akkor ők, ha nincsenek, akkor a családod gyermekei olyan sikereket aratnak, vagy olyan dolgokba kezdenek, amire még te is büszke lehetsz. Ezek a napok sok ábrándozással telnek. Ha most vagy szerelmes, remélheted, hogy dédelgetett álmaid egyik napról a másikra valóra is válnak. Egyre magabiztosabb leszel, mindinkább kikéred magadnak, hogy mások döntsenek helyetted.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha nem vigyázol, egyszercsak hangulatod viharossá válhat. Most már nem tűrsz ellentmondást. Ezzel a módszerrel tényleg nagyon sokat elérhetsz, de az a veszélye, hogy közben az ellenfeleid száma is növekszik. Arra sem árt gondolnod, hogy nem jó dolog kizsákmányolni a szervezetedet. Ha elpazarolod erőtartalékaidat, mert nem ismersz fáradságot és lehetetlent, azért később nagy árat kell fizetned. Valójában kicsi a veszélye annak, hogy túlzásokba esel, mégsem árt a figyelmeztetés.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Lehetséges, hogy partnered vagy házastársad valamilyen új vállalkozásba kezd, vagy más utakon járva boldogul sokkal könnyebben. Az ő sikerei téged is lelkesedéssel töltenek el, vagy előbbre visznek, mert te is meg akarod mutatni, mire vagy képes. Mint szövetséges is kiveheted a részedet a sikerekből. Semmiképpen nem szabad semmilyen kockázatot vállalnod. Jó volna, ha későbbre halasztanál minden fontos, vagy fontosnak látszó döntést.


Vízöntő (január 23 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Most sajnos nem valósulhat meg minden terved, és kevésbé bízhatsz abban, hogy majd a jó barátok vagy a protektorok átsegítenek a holtponton. Ha mégis mástól kérsz támogatást, számolnod kell azzal, hogy az illető ugyan segít, de alaposan, érdemein felül meg is fizetteti szolgáltatásait. Pénzügyekben ez a hét legkritikusabb napja. Vigyáznod kell arra, hogy meg ne lopjanak, rá ne szedjenek.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Sokat fog számítani, hogy tapasztalhatod, mennyire szeretnek téged, éppen azok, akiktől ezt el is várod. A kedvesség vagy az ajándék most valóban szép meglepetés lehet. Nem kell félned attól, hogy a bolondját járatják veled. Ha ilyesmi netán mégis előfordul, az nem most, hanem valamikor április végén történhet. Addig azonban az események mennek a maguk útján. Sok hivatalos ügyet kell elintézned, több levél és telefonbeszélgetés rabolja idődet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top