nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 20. Szerda)

Napi horoszkóp (04. 20. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A megállapodásoknál ugyan hihetsz az ígéreteknek, de azért tudnod kell, hogy az ajánlatok mindig túlzóak. Még jó, hogy legalább egy nagy részük mégis csak valóság. Partnered vagy házastársad sok ragyogó ötletet ad. Ne szégyelld elfogadni ezeket a tippeket, mert sokat hasznosíthatsz közülük a munkádban és a mindennapi életben is. A szerelemben véletlenül sem szabad tiltott utakon járnod, mert a legkisebb félrepillantás is súlyos következményeket vonhat maga után.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Főleg ma nem szabad féltékenykedned, vagy okot adnod a féltékenységre. A tavasz azért bőven kínál jó lehetőségeket, szép élményeket. Ha sikerül elkerülnöd a kisebb-nagyobb csalódásokat, és egy esetleges komoly pénzügyi veszteséget, akkor bátran élvezheted a tavasz örömeit. A pénzügyi veszteségek és kiadások megtérülnek, s ha kisebb utazásokra, vagy hivatalos ügyintézésre kerül sor, az jó eredményekkel kecsegtet.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jó eredményekkel kecsegtet egy kisebb utazás vagy a hivatalos ügyintézés. Ebben az időszakban próbálkozhatsz azzal is, hogy saját értékeidet nagyobbnak tünteted fel mások előtt, mint amilyenek valójában. Bárkit könnyen elkápráztathatsz, szinte elkábíthatsz, néha akaratlanul is. Bármit elhinnének ma neked, de csak az ésszerűség határain belül érdemes kihasználnod a lehetőségeket.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Fontos, hogy munka közben ne feledkezz meg az otthonodról, a családodról sem. Előrelátó óvintézkedésekkel így elkerülheted a várható vitákat, sőt veszekedéseket. Ha otthon rendet akarsz teremteni, tedd kíméletesen, akár a szó valódi értelmében gondolod, akár mások fegyelmezésére, megregulázására kerül sor. Talán igazad van, ha ragaszkodsz az utolsó szó jogához. Legyen a tied, de módjával. A tavasz előbb-utóbb meghozza a jókedvet, a nyugalmat neked és a környezetednek.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Már egészen más szemmel nézheted a világot. Irigylésre méltóan derűs és elégedett napok köszöntenek rád. Ebben az időszakban könnyebben boldogulsz a nehéz feladatokkal és könnyed szórakozásokkal. Ha partnered vagy baráti köröd arra csábít, hogy most vedd ki a szabadságod, akkor bátran hallgathatsz a jó szóra. Előbb-utóbb úgy is ki kell pihenned magad, miért ne éppen most tennéd? A csillagok is kínálják a lehetőséget egy kis kikapcsolódásra.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ez a többnyire szép hónap a szép élményeken kívül még egy esetleges munkahelyváltozást is hozhat. Valószínű, hogy nem a problémák miatt foglalkozol ezzel a gondolattal, nem is azért, mert feletteseiddel vagy a kollegáiddal nem tudsz kijönni. Azért történik így minden, mert olyan helyet vagy pozíciót találsz az eddigi helyeden, ami sokkal jobban megfelel képességeidnek és elvárásaidnak.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Végre úgy történik egy kedvező változás, hogy azt egyedül te akarod, és a szándék nem marad üres elhatározás. Nemcsak a szerencse támogat mindenben, hanem saját akaratod és tehetséged is sokat nyom a latba. A fontos teendők között természetesen marad időd kikapcsolódásra, szórakozásra is. Nagyon jó, hogy ez így van, mert nemsokára olyan sok munka vár, hogy az két embernek is elég lenne. Akkor kell majd vigyáznod arra, hogy ne hajtsd túl magad.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Vigyázz, ne hajtsd túl magad. Nemcsak a fáradtság veszélye fenyeget, hanem az egészséged rovására is mehet a fékezhetetlen tempó. Helyesen teszed, ha a szép szóra hallgatsz, amiből bőven kijut szíved választottjától, rokonaidtól, sőt munkatársaidtól is. Remélhetőleg élsz azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a csillagok ígérnek, és lassítasz egy kicsit. Megteheted, mert nem történnek olyan különös dolgok, amelyek miatt ne lehetne időben abbahagyni a munkát.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ez a nap kellemes dolgokat ígér, úgy anyagilag, mint az emberi kapcsolatok szintjén. Jól is teszed, ha erőt és pénzt gyűjtesz, és igyekszel minél jobb kapcsolatot teremteni a környezeteddel. Kénytelen leszel másokhoz alkalmazkodni, nem teheted mindig azt, ami jólesik, vagy amit igazán szeretnél. Légy diplomatikus, ne csak keresd, de válogasd is meg azokat az embereket, akikkel közösen dolgozol, vagy másképpen kell együttműködnöd.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Ne fogadj el vakon utasításokat, ne is szállj nyíltan szembe senkivel. Ebben segítségedre lehet jó diplomáciai érzéked. Ez a nap egészen jónak ígérkezik, bár mások sokat várnak tőle, te nem érted, hogy miért csinálnak belőle ilyen nagy ügyet. Kezdd el a fontos dolgokat előkészíteni, jó esetben a tervezgetés, az újítás megelőzi a cselekvést. A majdani jelentős változások azonban nem biztos, hogy gyökeresen megváltoztatják a sorsodat is.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az ötletek most megfontolást, és nem azonnali kapkodást igényelnek. Felesleges túlzott nyugtalansággal, aggodalmakkal kezdeni a napot. Hamarosan komoly változások várhatók a hivatásodban, illetve a munkahelyeden. Sok minden függ másoktól, leginkább befolyásos emberektől vagy feletteseidtől. Nem érdemes velük harcba szállni, mert más eszközökkel is nyerhetsz csatát. Először is jól jársz, ha partnereddel vagy házastársaddal megbeszéled az eseményeket és a lehetséges megoldást.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Bátran elfogadhatsz tanácsokat, ötleteket, vagy akár aktív beavatkozást is kedvesed részéről. Akármilyen aggasztónak is látszik a helyzeted, ne veszítsd el a hitedet önmagadban és a szerencsédben. Először is anyagilag biztosan jól jársz, még akkor is, ha úgy érzed, hogy nem vagy eléggé megfizetve az erőfeszítéseidhez képest. Érdemes minden üzleti ajánlatot elfogadnod. Ezek – legalábbis anyagilag – rendkívül kedvezők lehetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top