Horoszkóp

Napi horoszkóp (04. 23. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Az emberek, mintha megváltoztak volna, sokkal kedvesebbek hozzád, nemcsak tanácsaidra tartanak igényt, hanem élvezik szellemességedet, humorodat is. Jól teszed, ha minden szabadidődet társaságban töltöd. A szórakozás minden fajtája jó lehetőséget kínál arra, hogy szépnek, akár gyönyörűnek is lásd az életet. Az örömök mellett a fontos dolgokra is jut elég időd, az eredményes, és emiatt megbecsült munkára, vagy esetleg egy új vállalkozásra is. Derűs és szép hétvégre vár rád.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Jó egészségben és optimista hangulatban telnek a napjaid. Továbbra is fontos, hogy ahol megfordulsz, ott a társaság középpontjává válsz. Ha nyilvános szereplésre kerül sor, biztos lehetsz benne, hogy személyes varázsod ellenállhatatlanná tesz. A fáradhatatlan jelző illik leginkább hozzád. A hét végén ugyanis olyan lendülettel intézed a dolgaid, mint a hét elején. Sőt valószínűleg most vagy igazán elemedben, és olyan hétvégi hajrát rendezel, hogy annak csodájára járnak.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Gondolkodj el azon, hogyan tudod felszámolni elmaradásaidat, és hogyan tudsz eleget tenni korábbi ígéreteidnek. Közben jut arra is időd, hogy agy kicsit a szeretteiddel is törődj, amiért ők igazán hálásak lesznek. A hétvégének nem tulajdonítasz igazán nagy jelentőséget, mégsem árt, ha elviszed őket szórakozni, a kisebbeket fagylaltozni, hiszen te is szeretsz örömet okozni. Nem kell emiatt mélyen a zsebedbe nyúlni, a pénzbeli értéknél fontosabb, hogy kitől kap ajándékot valaki.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Vigyázz arra, hogy ne nevezzenek „skótnak”. Jó ízlésed, és emberszereteted bizonyára megkímél az említett tévedésektől. Az sem árt, ha még időben megszervezed a karácsonyi programot és a közelgő pikniket. A szokásosnál fontosabb most a társaság. Nemcsak a barátok, ismerősök, hanem szíved választottjának és szeretteinek a jelenléte is első számú szerepet kap. Szép szóval és nem erőltetve, igazán könnyen megtalálhatod a helyes utat.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Lehet, hogy ma nagyot fordul a sorsod, és jelentősen változik valami az életedben. Ennek ellenére fontos, hogy ne higgy a vészmadaraknak, a felelőtlenül tragédiát, vagy nevetséges módon „világvégét” kántáló jövendőmondóknak. Igaz, ami igaz, sok komoly erőfeszítés vár rád, de a megoldhatatlan helyzetektől aligha kell félni. A személyes horoszkópod dönti el, hogy vesztesként vagy győztes diadallal jutsz-e túl ezen a jelentős időszakon.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A csillagok jó indulatán tényleg sok múlik, de rajtad még több. A jó lehetőségeket alaposan ki kell használni, a kudarcból sikereket kell idővel kovácsolni, ha levonod a megfelelő tanulságokat. Mindent kritikával fogadsz, gondolkodásmódod fölényes és nagyvonalú. Nem szereted a nagy erőfeszítéseket. Nehéz a bizalmadba férkőzni, most kissé magányos alkat vagy. Ha hihetünk a mondásnak, hogy minden kezdet nehéz, akkor ez a te számodra a jövő héttel kapcsolatban nagyon igaz lesz.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Tényleg a hét kezdetén kell kézben tartanod az események folyását, saját sorsod irányítását. Az első két-három napban dől el a, hogyan tovább kérdése. Ez a vetés időszaka, az aratás a későbbiekben történik. Ha jól sáfárkodsz az erőddel, lehetőségeiddel, ügyesen választod el a fontosak a jelentéktelentől, akkor szerencsés, jó időszak köszönt rád. Már nem lehet egészen rossz, ami jól kezdődik.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Okos ötleteidnek köszönheted, hogy a vártnál egy kicsivel több pénzt tudsz összeszedni. Az emberi kapcsolatok is kellemesen, sőt hasznosan alakulnak körülötted. Könnyen szerezhetsz új barátokat, olyan emberekkel találkozol, akik szívesen segítenek, mindenben támogatnak, ha úgy gondolod, hogy szükséged van erre. Érdemes odafigyelned és kihasználni az ilyen lehetőségeket, mert nemcsak anyagilag, de erkölcsileg is sokat jelenthet a támogatás.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szívügyekben kedvező lehetőségek várnak rád a hét elején. A jövő hét közepén már nem ilyen egyszerű a világ. Családi problémákkal találok szembe magad, aminek a megoldásához, sok türelemre és jó diplomáciai érzékre van szükséged. Most már nagyon vigyázz arra, hogy kinek mit mondasz. A meggondolatlan szavak, kifecsegett titkok veszélyes csapdákat jelentenek. Tekintélyes emberekkel különösen veszélyes ujjat húzni.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nem kell mindent szó nélkül elviselni, de érdemes kerülni a makacs ellenállást, vagy a nyílt szembefordulást is. Amit megoldhatatlannak találsz, azt nem érdemes erőltetni. Ha úgy érzed, hogy káosz vesz körül otthon és a munkahelyeden, akkor legjobb, ha az időhúzás taktikáját választod, és csak később próbálsz meg rendet teremteni. Két fontos segítőd is lesz: az egyik a jó kedv, a másik a vaslogika. Mindegy, hogy mit mondanak az emberek, önbizalmad és derűlátásod megkímél az esetleges gondoktól.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A túlzott derűlátás elkerülheti a figyelmedet a várható kockázatoktól. A kritikus napok, pedig nem váratnak sokáig magukra, bizony helyén kell lenni az eszednek és a szívednek, ha nem akarod, hogy csúful rászedjenek. A legkevésbé barátaidban és feletteseidben bízhatsz. Saját döntéseid sem a legszerencsésebbek, tehát jobb, ha egyelőre nem is hozol fontos döntéseket. A törvényességnek legalább a látszatát kellene betartanod ahhoz, hogy később ne legyenek kellemetlenségeid.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Legfőbb ellenfeled az ábrándozás, a délibábok kergetése. Előérzeteid ritkán csalnak meg. Ha nem vigyázol, most majd nap, mint nap előfordulhat az ilyesmi. Még jó, hogy családi háttered komoly támaszt jelent az inkább zűrzavaros, mint kellemetlen periódusban. Nem engedheted meg magadnak, hogy türelmetlen, esetleg erőszakoskodó, vagy nagyravágyó légy. Ha vágyaidnak határt tudsz szabni, akkor mégis csak elégedett lehetsz önmagaddal, és természetesen az eseményekkel is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top