nlc.hu
Horoszkóp
2005. április 25-tól május 01-ig

2005. április 25-tól május 01-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21 – Április 20.)

Rendkívül gyanakvó korszakodat élheted, s szinte olyan, mintha mindenkiben ellenséget gyanítanál. Elég egy rosszul hangsúlyozott szó, vagy rosszul fogalmazott mondat, s máris meg vagy győződve arról, hogy egyenesen a személyiségedet támadják, nem is beszélve munkádról és teljesítményedről. Korántsem biztos, hogy a külvilág bírálni akar: meglehet, hogy csak Te vagy nagyon érzékeny most a kritikára. Ami feladatod ezzel a helyzettel kapcsolatban lehet: gondolkodj el a bizalom/önbizalom kérdésén.






BIKA (Április 21 – Május 20.)


A Vénusz bolygó most nagyon kellemes megjelenést kölcsönöz neked, s sikerrel léphetsz fel munkád és magánéleted területén is. Határtalan kellem és szépség sugárzik rólad, s ez a szépség most valóban belülről fakad. Ez azt jelenti, hogy fontos üzleti tárgyalásaidat éppen úgy célszerű erre a hétre tenned, mint magánéletbeli fontos találkozóidat. Ha szeretnél valakit meghódítani, – de eddig még nem sikerült, – akkor érdemes most addig ütnöd a vasat, amíg még meleg, hiszen biztos sikerre számíthatsz.






IKREK (Május 21 – Június 21.)

Bizony könnyen előfordulhat, hogy nem tudod megszabni önmagadnak azt a határt, amelyet az élvezetekben nem célszerű átlépni. Minden érzéki élvezet tekintetében jellemző lehet rád, hogy mértéktelenül habzsolod az életet. A süteményeket éppen úgy, mint a szerelmet. Sőt, elképzelhető, hogy az élet tálcán kínál meg téged egy titkos szerelmi viszony lehetőségével, amely annyira felborzolja kedélyállapotodat, hogy alig tudsz másra figyelni. Nem célszerű ebbe a viszonyba beletenned a szívedet és a lelkedet is, hiszen ez semmi más, csak kaland.






RÁK (Június 22 – Július 22.)


Életedben jelentős szerepet játszhat most egy olyan vonzalom, amely elsősorban a szexualitáson alapul. Ne keverd össze a szexuális vonzerőt a szerelemmel, még akkor sem, ha hajlasz arra, hogy az ilyen kalandokat is a számodra vágyott jellemzőkkel aggasd tele. Ez a kapcsolat inkább azt a fajta nyers erőt mutatja meg számodra, amely a férfi és nő között ösztönszinten működik, de nélkülöz mindenféle elköteleződést, s talán még a közös világnézet is hiányzik belőle. Nem tehetsz mást, mint, hogy elfogadod ezt, s akkor talán el tudod majd engedni, ha eljön az ideje.






OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22.)


A következő napokban éppen azzal a cicás simulékonysággal érhetsz el sikereket, amelyet – ha akarsz -, mesteri szinten művelsz. Te nemcsak az ordító Oroszlán vagy, hanem az a kiscica is, aki mindenkiben azt az érzést generálja, hogy megsimogassa, s dédelgesse a kicsi és puha jószágot. Most ezt tálalod a körülötted élőknek, s nem is kevés sikerrel: még a munkahelyeden is nagyot léphetsz előre, hiszen lesz valaki, aki biztosít róla, hogy minden körülmények között támogat, s a védelmét élvezed majd.






SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22.)


A következő napokban intenzíven érinthetnek meg majd olyan témák is, amelyeket eddig igyekeztél száműzni az életedből. Minden olyan áramlattal szemben hevesen védekezel, amely nem kapcsolódik a racionalitással, s józanésszel nem átgondolható. Most megtalálnak ezek a tanok, s egy kicsit bele is kóstolhatsz az ismeretlenbe, s felfoghatatlanba. Persze rögtön színre lép racionalitásod, s megpróbálja neked bebizonyítani, hogy butaságokkal foglalkozol. A harc megkezdődhet intuitív, s nagyon is józan éned között.






MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22.)


A pénzügyek területe most nagy hangsúlyt kap majd életedben. Méghozzá olyan színezetben, amelyet szívesen kihagynál a hétköznapjaidból. Pároddal, házastársaddal lehetnek majd egyeztető tárgyalásaid, a pénz témájában. Viták is kialakulhatnak annak ürügyén, hogy miként és hogyan kezeljétek közös pénzeteket, illetve, hogy mire is költsétek el azt. A kompromisszumkészségedre szükséged lesz, de hát nem is ebből van hiány nálad. Sokkal inkább jellemző, hogy belemész olyan megoldásokba is, amelyek nem igazán tetszenek neked.






SKORPIÓ (Október 23 – November 21.)


Számíts arra, hogy rengeteg munka vár rád, amely nagyon megvisel, s elsősorban érzelmi értelemben. Nem azzal van a baj, hogy nem lennél teherbíró, – nagyon is bírod a napi robotot, hiszen rendkívül elszánt, s szívós ember vagy. Inkább ott keresendő rossz lelkiállapotod gyökere, hogy már annyira nagyon hiányzik neked, hogy egy kicsit örülj az életnek, s úgy igazán kikapcsolódj. Hiszen már időtlen idők óta nem tudtál egy kicsit lazítani, s kezdesz belefásulni a tennivalókba.






NYILAS (November 22 – December 21.)

Hirtelen feltűnik valaki az életedben, aki nagyon is felkelti az érdeklődésed. Ha találkoztok, akkor szinte „forr” kettőtök között a levegő, annyira elementáris hatással vagytok egymásra. Lehet, hogy szabadidődben arról álmodozol, hogy milyen is lenne, ha csak ketten lennétek… Ám a rideg valóság az, hogy mindketten felelősséggel tartoztok másokért is, s ezen változtatni nagyon bonyolult, s nehéz feladat. Emellett pedig nem is biztos, hogy érdemes. Így marad a titkos találkák lehetősége, amelyeket viszont megalázónak, s méltatlannak érezhetsz.






BAK (December 22 – Január 20.)

Most van itt az ideje, hogy szigorú énedet egy kicsit visszaparancsold, s vedd elő azt az arcodat, amelyik igenis tud lazítani, s még csak nem is munkamániás. Érdemes lenne meghívnod magadhoz azokat az embereket, akik valóban fontosak számodra, s csak úgy egyszerűen együtt lenni velük egy kicsit. A legjobb, ha ezekben az órákban kikapcsolod a telefonodat, hiszen nélküled is biztosan megvannak a munkahelyeden. Neked is jár egy kis pihenés, s persze a magánélet is része kell, hogy legyen életednek.






VÍZÖNTŐ (Január 21 – Február 19.)


Munkádat most elismerik munkahelyeden, mégpedig kézzelfogható módon. Meglehet, hogy a puszta dicséret már nem elegendő számodra, többre vágysz, mégpedig arra, hogy pénzben is fejezzék ki ezt az elismerést. Most megkaphatod, amit szeretnél, s nagyon is örülsz neki. Emellett pedig azt érzed, hogy valóban fontos vagy, számítanak rád, hiszen ennek jelét is adták. Ilyen körülmények között, pedig egy időre elnapolod azt a kérdést, hogy változtass-e munkahelyet mostanában.






HALAK (Február 20 – Március 20.)


A következő napok kellemes meglepetést tartogatnak számodra. Házastársad, kedvesed révén pénz áll a házhoz, amely jelentősen megkönnyítheti hétköznapjaitokat. Igaz, hogy ez az anyagi fellendülés most nem a Te érdemed, de hát ezen nem érdemes sokat lamentálni. Örülj neki, és ne filozofálgass azon, hogy nem Te szerezted meg ezeket az anyagi előnyöket. Ha mindenképpen világnézeti kérdést akarsz ebből az ügyből csinálni, akkor az azt vonhatja maga után, hogy bizony lesz néhány vitátok pároddal, s persze ez csalódáshoz vezet majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top