nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (04. 25. Hétfõ)

Napi horoszkóp (04. 25. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ha vigyázol, nem érhet felkészületlenül az az anyagi veszteség vagy szerelmi konfliktus, ami nem sokára vár rád. Gyermekeddel is lesz problémád, hozzá most több türelem kell, mint korábban bármikor. Valószínűleg egzisztenciális gondjaid is támadnak. Ne féltsd a pozíciódat. A veszteségek, amelyek a hivatásodban érnek, később még nyereséget jelenthetnek. Nem érdemes körömszakadtáig harcolni olyasmiért, ami nem is olyan jó.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ha gondjaid támadnak, segítségedre lehetnek az idősebb, tapasztaltabb emberek, nemcsak jó tanácsokkal, de tettekkel is. Elsősorban beosztottaid, munkatársaid között keress pártfogókat, tanácsadókat. Feletteseiddel ugyanis feszült lesz a viszonyod. Ha nem ragaszkodsz annyira makacsul a saját álláspontodhoz, akkor ez a hét gondtalanul múlik el. Az első napokban lehetőleg várj türelemmel, ne kapkodj el semmit.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Már hozzáláthatsz a komoly munkához. Természetesen nemcsak a hivatásodban, hanem sokkal inkább a magánéletedben akad rengeteg nagyon fontos teendőd. Elsősorban a karrieredről, a jövődről van szó. Ha válaszút előtt állsz, bízhatsz a szerencsédben, de ennél fontosabb saját bölcsességed. Hogy milyen mértékig sikerül megtalálnod a helyedet, arra a legjobb választ a személyes horoszkópod adhatja.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Most az első lépéseket kell megtenned, a legfontosabb, legjelentősebb döntések ezután következnek. Nem kell megijedni, szó sincs különösen nagy bajokról, de azért mégis olyan sok minden megváltozik, hogy nem biztos, hogy az csak ebben az időszakban érezteti hatását. Nemcsak a sors kényszeríti ki a jelentős változásokat, sokkal inkább az elhatározásaid vezetnek döntő fordulatokhoz.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Most harciasabb leszel a szokásosnál, éppen ezért jó volna, ha túlzások nélkül igyekeznél megszerezni, ami elérhető. Lehetőleg közben ne bánts meg senkit, ne haragíts magadra másokat. Lehet, hogy néha nehezedre esik, de jól teszed, ha időnként átengeded az irányítást házastársadnak, vagy jóindulatú szövetségeseidnek. Kedvesed amúgy is elvárja, hogy vele és az otthonoddal törődj.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kár makacsul ragaszkodni valamihez – nem árt, ha ezt április utolsó napjaiban szem előtt tartod. Mindent próbálj meg úgy elfogadni, ahogy van. Ha könnyen veszed az élet legfontosabb dolgait is, akkor igazán jó hangulatban telhet el ez a hét. Talán a többletjövedelem, a nem várt bevételek felvidítanak. Ha tudsz örülni a pénznek vagy a váratlan szerencsének, akkor nagyon jó lesz ez az időszak.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Jókedvedet tetézi egy örömteli családi esemény is. Munkahelyeden sem találsz okot a panaszra, minden rendben megy. Az is igaz, hogy ez elsősorban neked köszönhető, mert végre nemcsak a helyedet, de a méltó feladatodat is megtalálod. Jól teszed, ha nyitott szemmel jársz az emberek között. Akad ugyanis egy-kettő, aki szeretettel, jó szándékkal közelít hozzád. Sok segítséget vagy gyengéd, megértő szeretetet várhatsz tőlük.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A pénz most akkor is jön, ha nem hajszolod. Nem biztos, hogy lelkesedsz az utazásért, mégsem ártana legalább néhány napos rövid kirándulást vagy több kiruccanást tenni. Úgy érezheted, hogy a természet csak neked öltözött díszbe. Az idegen városok szinte mosolyognak, míg ott tartózkodsz vagy áthaladsz rajtuk. A sok előny mellett a legfontosabb, hogy erőt gyűjthetsz, szinte kivirulsz a vakáció idején.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nem panaszkodhatsz a hangulatodra és a körülményeidre. Szinte az egész hét derűs, jó hangulatban telik el. Csodák nem várhatók, de kisebb örömökre nap, mint nap felkészülhetsz. Ilyenkor természetes, hogy szinte repül az idő. Fontos, hogy az anyagi helyzeted is nagyon kedvezően alakul. Korábbi munkáidért kapsz meg olyan összegeket, amelyekről talán már le is mondtál.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Az új vállalkozások azonnali, nagy hasznot ígérnek. A szerelemben is szép napok következnek. Olyan élményekben lehet részed ezen a téren, amiről azt hitted, hogy kimarad az életedből, vagy nem leszel képes ilyesmibe bonyolódni. Két dolgot tilos elkövetned, vétek, ha elkényelmesedsz, ellustulsz, és nagy hiba, ha önhitté, elbizakodottá válsz. Egy meggondolatlan lépés kellemetlen eseménysorozatot indíthat el, ha nem vigyázol.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A családi viharok szinte elkerülhetetlennek látszanak. Alaposan próbára teszik a türelmedet, ami most sokkal hamarabb elfogy, mint általában. Ha haragos vagy, és minden áron uralni akarod a helyzetet otthon, akkor nagy hibát követsz el. Ne dédelgesd sérelmeidet, semmit se vegyél a lelkedre, nem biztos, hogy családtagjaid tényleg meg akarnak bántani. Ez a szép nyári hónap sok felesleges izgalommal, idegeskedéssel telik.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ennek az időszaknak a rossz hatásait csak úgy védheted ki, ha legalább látszólag beletörődsz mindenbe, és igazán megőrzöd a nyugalmadat. Lassan enyhülnek a feszültségek, és nemsokára már ismét nyugodt, békés napok következnek. Visszatér a jókedved, megtalálod a helyedet a világban, munkádat is örömmel végzed. A családi háborúság helyét béke és szeretet veszi át.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top