nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 04. Szerda)

Napi horoszkóp (05. 04. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Nehezen állsz át a hirtelenségből a szabályos ritmusra, és nem mondhatni, hogy nagyon állhatatos lennél. Az ebből származó hátrány kiegyensúlyozódik változtatási szándékoddal, amelyet vadabbnál vadabb ötleteid motiválnak. Eközben mindig szentül hiszed, hogy az évszázad legnagyobb gondolatát, legzseniálisabb ötletét találtad ki. Ha tudatára ébredsz saját gyengeségednek, és elfogadod korlátaidat, akkor képes leszel összeszedni magad.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Az egyik gyengéd éppen az a gyűjtőszenvedély, ami mániává is válhatna, ha nem figyelsz eléggé. Már születésedtől fogva rendelkezel a megtartás művészetével. Ha valamilyen munkáért most pénzt ígérnek, ne elégedj meg a szép szavakkal. Most könnyen nagyzol, aki ígérget, te, pedig könnyebben hiszel, mert esetleg meggyőző érveket hallasz. Tegyél úgy, mint máskor is, higgy a tényeknek, és ne dőlj be az ígéreteknek.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az anyagi világ és a munkahely valósága nem jelent számodra akadályt. Ikrek módjára elfogadod a kihívást. Alkalmazkodóképességed újra lehetővé teszi a számodra, hogy sikeresen oldd meg a feladatot. Inkább a kereskedő típushoz tartozol, mint a „gyáros”-hoz. Tudod, hogyan vesd be a cél érdekében mindenedet, bár ezt most inkább szórakozásból, mintsem számításból teszed. Nagyon jól informált vagy, ez magyarázza azt a tényt, hogy ma szinte egyáltalán nem követsz el hibát.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Tulajdonképpen ismered a pénzszerzés csínját-bínját, de néha a túl hosszadalmas, egyhangú feladatok elbátortalanítanak, pedig sohasem szoktál lemondani semmiről, akár a rák, ha belecsimpaszkodik valamibe az ollójával. Mindig az adott helyzetnek megfelelően viselkedsz, nem provokálsz soha, de a megfelelő pillanatban képes vagy megragadni a kínálkozó alkalmat – miután számítasz erre, ki is használod. Ügyesen kamatoztatod a birtokodban lévő, számodra értékes dolgokat.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Úgy idomul kezedhez a pénz, mint aranyműves kezében az ékszer. Minden téren a tökéletességre törekszel. Kiváló üzleti érzékkel és kifinomult ízléssel rendelkezel. Nem szabad készpénznek venned, hogy mindenki melléd áll, ha segítségre van szükséged. Akadnak titkos ellenségeid, ők ugyan nem árthatnak, de mégis csak jó az óvatosság. A túlzott gyanakvást is kerülnöd kell.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kötelességtudóan végzed a munkádat. Ami a vásárlásaidat illeti, eleinte nagyon mértéktartónak mutatkozol, azután meg hirtelen rengeteg árucikk válik számodra nélkülözhetetlenné. Általában nem szeretsz alkudozni, érvelni, hogy az áru értékét növeld vagy csökkentsd, mert ilyenkor kényelmetlenül érzed magad. Most nemcsak kiharcolhatod, hanem meg is szerezheted magadnak, amit akarsz.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Munkahelyi sikereidet igen kis erőfeszítéssel, de eléred. Általában jó érzékkel választod meg munkatársaidat. Mostanában sokat költesz úgynevezett luxusholmikra. Arra használod a pénzt, hogy saját magadnak örömet okozz, továbbá előszeretettel költekezel baráti társaságban. Ha eladsz vagy veszel valamit, tiszteletben tartod a másik felet. Sajnos irigyeket, ellenfeleket is szerezhetsz, de sokat elérhetsz a régi és az újabb nagy tervek közül.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Elég életrevaló vagy, ezért nincs okod a nyafogásra. Nálad túl egyszerű lenne vagyonról, tőkebefektetésekről és fogyasztói javakról beszélni. Önmagában a pénznek nem tulajdonítasz nagy értéket, de azért ki tudod használni az alkalmakat, hogy gyümölcsöző kapcsolatokat hozz létre. Joggal állsz kitűnő üzletember hírében. Könnyen lehet, hogy partnered, vagy házastársad ellenzi mindazt, amit most véghez viszel, mégis akkor jársz jól, hogyha őrá sem hallgatva a saját utadat járod.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Noha a ritka kivételeket leszámítva sohasem vagy pénzszűkében, legtöbbször meggondolatlanul sokat költesz. Minden téren és mindennel kapcsolatban rendszertelenül viselkedsz mostanság. Kedveled a szép tárgyakat, a régi, antik darabokat. Szeretsz olyan dolgokat vásárolni, amelyek az jövőre nézve jó befektetésnek számítanak. Értesz az üzleti ügyekhez, vásárlásokhoz. Ravasz, de becsületes vagy, és alkalmazkodni tudsz a lehetőségekhez.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Rendelkezel a tökéletes karrierhez szükséges teljes fegyverzettel. Ami az anyagiakat illeti, képes vagy hatalmas felhajtást rendezni néhány fillérért is. Üzleti téren igen makacs vagy, mi több félelmetesen szenvedélyes, egy fikarcnyit sem engedsz abból, amit az alku elején kikötöttél, mindvégig megőrzöd nyugalmadat és türelmedet. Ne lepődj meg, ha ma üzlettársaid teljesen megzavarodnak, ellenfeleid pedig elképednek.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nem nagyon gyűjtesz vagyont. Mindig tisztában vagy vele, hogy mikor, és mit vehetsz meg. Szeretsz olyan készülékeket vásárolni, amelyek kényelmesebbé teszik életedet, ezért arra is készen állsz, hogy szükség esetén kölcsön is kérj. Vízöntő módjára alkuszol, a többség érdekeit sokszor a sajátod elé helyezed. Lehet, hogy partnered vagy házastársad ellenzi mindazt, amit most véghez akarsz vinni, mégis akkor jársz jól, ha véghezviszed, amit akarsz.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Minden számítás nélkül végzed a munkádat, olyannyira, hogy néha már-már kedvtelésből dolgozol, szinte apostolként feláldozod magad. Bár előérzeted néha agyafúrt módon ragyogó eredmények, eléréséhez vezet, ma akár igen rossz ügyletekbe is tudnál bocsátkozni, miután meggyőzted magad, hogy az évszázad ötletét találtad ki. Gondot okoz a vagyon kezelése. Nem vagy túl fogékony az anyagi, konkrét világ realitására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top