nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05.05. Csütörtök)

Napi horoszkóp (05.05. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Az elemzés most távol áll tőled. Azért nem kell izgulni, elég ütőkártyával rendelkezel a tájékozódáshoz és önmagad megértetéséhez éppúgy, mint az alkalmazkodáshoz. Gyors vagy, mint a villám. Csak azt érted meg és azt akarod megtanulni, ami használhatónak és összefüggően tűnik a számodra. Ha valakivel nem tudod megértetni magad, azonnal arra a következtetésre jutsz, hogy a hiba a másikban van.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Képes vagy figyelni, gondolkodni, vizsgálódni, de nem minden irányban. Csak olyasmibe hagyod belevonni magad, ami számodra hasznos lehet. Nem csábítanak a változások. Akkor meg minek futkosnál információkért találkozókra, partikra pont te, aki olyan jól érzed magad most otthon? Mégis, ha megtanulnád apránként befogadni az új gondolatokat, mindenképpen gazdagabbá válnál.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Felesleges neked hangsúlyozni, milyen kiváltságokkal bírsz a tájékozódás, a kapcsolatteremtés területén, hiszen ezek szinte második énedet jelentik. Fejlődésed szempontjából ésszerű lenne, ha megtanulnád környezetedet másképpen is érzékelni, mint értelemmel és okoskodással. Segíteni kell neked, hogy fejleszteni tudd az ösztönösségedet, képes legyél előre látni és felbecsülni egy helyzet távolabbi következményeit is.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Mindent fel tudsz fogni, amit érzékenységed diktál neked, ezzel sajátítod el az érkező információkat. Cselekvéseid ösztönösek, ezért hol óvatosnak, hol meg agresszívnek mutatkozol. Köztudott, hogy remek emlékezőképességgel rendelkezel – ez lehetővé teszi számodra az információk tárolását. Ha külföldi állásajánlatot kapnál, most fogadd el – de ne tartson tovább egy évnél! –, ez jó szakmai fejlődést ígér.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Joggal gondolják, hogy tudsz mindenről, bármi történjék is. A fejlődésben mindig az élen jársz, választásaid jó ízlésről tanúskodnak, gyakran az utolsó divathoz igazodsz. Megbízható vagy, tudsz hallgatni, és gondolkodsz is. Tehetséged a kapcsolatteremtésben is megmutatkozik, az udvariasság szabályait mindig be tudod tartani. Előfordulhat, hogy költözöl, otthont változtatsz. Ez is áldozatokkal jár, de a jövő szempontjából fontos, és ha teheted, ne mondj le róla.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Minden adottsággal rendelkezel, hogy ismereteidet beszerezd, gyors észjárásod és kiváló elemzőképességed folytán. Ráadásul mindent megfontolsz, jól tudsz koncentrálni, és amit egyszer megtanultál, azt képes vagy tudatosan felhasználni. A külvilággal szemben konfliktusmentes állapotra van szükséged ahhoz, hogy változtatni merj, beszélj magadról, vagy kifejtsd a véleményedet.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Noha szívesebben fejleszted felfogásodat, mint ítélőképességedet, a kommunikáláshoz szükséges vonásokat is képes leszel nagyon jól elsajátítani. Mindent bevetsz, ha el akarsz csábítani valakit, de azért semmit nem teszel, hogy meg is győzd. Ez az időszak szép és eredményekben gazdag lesz, nem lesz okod elégedetlenkedésre vagy panaszra. Ma viszonylag kevés fontos dolog történik veled.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az érkező információkat képes vagy egy csapásra megszűrni, és kiválasztani belőlük a számodra lényegeseket. Az ezekből nyert szintézis szerkezetét egyedül te ismered. Általában keveredik benned az ösztönösség, és egyfajta fejlett intelligencia. Azt tartják rólad, hogy amit nem értesz, azt érzed. Közlésmódodban ma eléggé ridegnek vagy nagyon szenvedélyesnek látszol. Élvezed, ha titokzatos árnyékok lebegnek körül.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Bármely pontjára kerülsz a világnak, egy részét mindig magaddal viszed. Tájékozódsz, tájékoztatsz, és rögtön ott teremsz, oda sietsz, ahol valami történik, vagy valamiről szó esik. Képezed magad, és szüntelen arra törekszel, hogy ismereteidet minden területen elmélyítsd. Jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkezel. Hála kellemes külsődnek és jó neveltetésednek, tudod, hogyan kell ügyesen bánni a szavakkal és az elvekkel.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Bárhol is tartózkodsz, képes vagy megkeresni a kommunikációs csatornát, amely lehetővé teszi, hogy folytasd a sort. Ha valamilyen értesülésre van szükséged, eget-földet képes vagy megmozgatni, hogy megtaláld a megfelelő személyt, vagy azt az információforrást, amely fontos lehet céljaid elérésére. Élhetsz úgy is, hogy a körülötted történtek nem érintenek, azokról nem veszel tudomást. Ez azért lehetséges, mert képes vagy abszolút nem tudni arról, ami esetleg az egész világot foglalkoztatja.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Személyed egy információ-csatornához hasonlítható, amelyen átfutnak a hírek. Akármerre történik valami, ott képes vagy jelen is lenni. Miközben viselkedésed látszólag rideg, valójában nyílt és megértő vagy. Képtelen vagy egyetlen ember hangulatát felfogni, viszont egy egész csoporttal tudsz törődni egyszerre. Ma szemet kell hunynod olyan dolgok fölött, amiknek nem túl nagy a jelentőségük.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Minden érdekel, ragyogó képességeid vannak mind irodalmi, mind matematikai vagy egyéb tudományos téren. Az időt egyedien érzékeled, a múlt és a jövő néha összekeveredik. Elég megdöbbentő képzeted van azt illetően, hogy mennyire vagy képes tetteidben átalakulni. De vajon valóban elég összeszedett vagy ahhoz, hogy jól ki tudd használni ezeket az adottságokat? Sokszor az álmok és a valóság között ingadozol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top