nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 06. Péntek)

Napi horoszkóp (05. 06. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Eléggé túlfűtött vagy, és módfelett érzékenyen reagálsz. Képes vagy egyaránt szertelenül viselkedni, cselekedni, és dönteni. Nehéz helyzetekben vállalod a felelősséget, családtagjaidért, életszereteted mindig felül tud kerekedni a bajokon. Családod mindennel szemben előnyt élvez. Ennek ellenére nagyon szereted a szabadságot, és nem hagyod, hogy ellepjenek a családi és tradicionális kötelezettségek.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Akkor is bátornak mutatod magad, ha megbántottak, vagy valamilyen fájdalmas tapasztalatot szereztél. Nem beszélsz a dologról. Védekezés gyanánt próbálok elkerülni, hogy hasonló helyzet alakulhasson ki újra. Az ismeretedbe tartozó tradíciókat és értékeket nemcsak tiszteletben tartod, de képes vagy továbbítani is. Ami az otthoni kötelezettségeket illeti, nem, kétséges, hogy számodra a család lényed egy részét képezi.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ha egyezer kimondtad, már meg is szabadultál tőle. Apropó hagyományok! Hiszen éppen ez a gond. Nagyon nehéz neked hosszabb távon kiigazodni és megnyugvást találni a tradíciókban. Mindent megértesz, meghallgatod a család összes panaszát, kérését. Természetesen nyomban meg is ígéred, hogy megteszel mindent, amit csak akarnak. Na de ilyen féktelen élettempó mellett, mint a tiéd, nem szabad elvárni, hogy összes ígéretednek eleget is tegyél.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Nem igazán erőszakolod ki a változást. Ragaszkodsz az örökölt hagyományokhoz, és vállalt kötelezettségeidhez. A házasság, a gyerekek, a családi tűzhely fogalma számodra menedéket, a béke csendes kikötőjét jelenti. A pénzen kívül egy kicsit az egészségedre is vigyáznod kell. Nem annyira a valódi bajok, mint inkább a képzelt betegségek keseríthetik meg még legszebb napjaidat is. Munkahelyeden is káosz uralkodik, sőt egyre több lesz az ellentét.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Gyorsan és meglehetősen higgadtan reagálsz. Zavarodat láthatóan igyekszel palástolni, vagy botrányt rendezel, és követeled az igazságot. Izgalmadat éppúgy okozhatja egy szerelemi vallomás, mint egy táj szépsége, vagy egy jó színi előadás. Ez utóbbi esetén lelkesen ujjongsz, és köszönetet mondva a szerzőnek, igyekszel megőrizni a pillanat varázsát. Családodban felelősséget vállalsz a dolgok rendjéért mindaddig, amíg a ház urának érzed magad.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Mivel rendkívül könnyen meghatódsz, néha teljesen elveszíted érzékedet a valós dolgok iránt. Ezért a kritikus időszakok gyakran könnyek és melodrámákba illő helyzetek képében jelentkeznek nálad. Minden kis semmiséget a lelkedre veszel. A látszat ne tévesszen meg senkit, te nem háborgatsz senkit érzelmeiddel, kizárólag a saját fejed után mégy. Családodtól nehezen válsz meg, de problémáiddal sosem zavarod őket.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Számodra az otthoni dolgok, olyan remek lehetőségek, melyeket kellőképpen értékelsz, és csak nagyon ritkán nem használsz ki. Nagyon érzelmes vagy, és ezt az állapotot ügyesen fel is használod. A család megható pillanatai őszintén megérintenek, ellágyítanak. Minden körülmények között arra van szükséged, hogy elismerjenek, és értékeljenek, hacsak nem illendőbb leplezi érzéseidet. Ebben az esetben képes leszel méltóságteljesen viselkedni.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Legfőbb hajtóerőd az érzékenységed. Kétségkívül a legfogékonyabb te vagy. Megérzed, és egy időben sietteted az eseményeket, mivel nem vagy képes elviselni a várakozást. Sürgeted a fizikai és a lelki folyamatokat. Élvezed, ha komoly érzelmi viharok dúlják fel lelki világodat. A hagyományokkal kapcsolatban a dupla vagy semmi elv érvényesül. Egyszer szóról szóra követed a tradíciókat, máskor meg homlokegyenest ellenkezel azokkal. Éppen ilyen vagy otthon is.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

A páratlan felületesség korszaka után, egyik pillanatról a másikra, megdöbbentően szigorúnak és becsületesnek mutatkozol. Rengeteget beszélsz, magyarázod, amit érzel, ugyanakkor képes vagy a dolgokat a valódi értéküknek megfelelő helyre tenni, még akkor is, ha látszólag zavartnak tűnsz. Kimondod az igazságot, és nem feszélyezed magad, hogy megtaláld a felelőst. Tulajdonképpen nem vagy közömbös a meglévő formák iránt, de nem tudni, melyiket fogadod el igazán.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Teljes mértékig palástolni tudod mély érzéseidet. Ha nem törődnek veled, nagyon gyorsan pályát téveszthetsz, és sarokba szorított, rajtakapott ember látszatát tudod kelteni. Mivel nagyon kötődsz a hagyományokhoz, és a szokásokhoz, ezen a téren gyakran bizonyítékát adod jártasságodnak, ahogyan képes vagy a dolgok mélyére ásni, és a lényegre törni. Családod számíthat rád, még akkor is, ha nem vagy elég beszédes. Elég nehéz megérteni, mit is gondolsz valójában.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Nyugalmadat, és valóságérzékedet, minden körülmények között meg tudod őrizni. A hagyományok és a szokások ugyanabból a gondolkodásmódból fakadnak, ideiglenes jelleggel. Pusztán formáját, vagy jelképes jelentésüket választod meg. Ehhez még az is hozzájárul, hogy mennyire vagy tudatában az adott kérdésnek. Mindig tisztában vagy a jelennel, sőt még azt is megérzed, hogy a jövő miből fog kialakulni. Otthonodat illetően távol állsz a hagyományos viselkedéstől.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Kedveled a különböző filozófiai tanokat, és minden olyan misztikus tanítást, amely az álmokra és a képzeletre vonatkozik. Olyan felfogóképességgel rendelkezel, amellyel képes vagy mindent spontán észlelni. Helyére tudod tenni a rejtélyeket anélkül, hogy azokat tudatosan megfogalmaznád. Családi életedben nem vagy nagyon tisztában a többiek igényével, de ettől függetlenül nagyon szereted őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top