Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 07. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ma elsősorban fizikai tevékenységekhez tudod felhasználni hatalmas energiádat, ott, ahol a kockázat és az erőszak jelen van, például harci sportoknál, hegymászásnál, autóversenyeknél, stb. Szereted a zenét, kedveled az ütőhangszereket, a trombitát. Hiszen a muzsika által mindenki tanulhat, még azok is, akik inkább a csendre vágynak. Ha a helyzet tarthatatlanná válik, akkor is meggondolandó, hogy becsukd-e magad után az ajtót.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Általában jó érzéked van az olyan munkákhoz, amelyek a kő, a fa, a textil vagy a bőr megmunkálásával kapcsolatosak. Viszont hajlamos vagy arra, hogy ne fejleszd képességeidet attól való félelmedben, hogy felborítja a megszokott életritmusodat. Általában szép hangod van, még felnőtt korodban is, amellyel érdemes lenne komolyabban is foglalkoznod. Jobban érdeklődsz most a szabadtéri sportok iránt, mert ilyenkor kellemesen elfáradhatsz, miközben élvezed a természetet.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Felesleges arra ösztönözni téged, hogy megmutathasd tehetségedet, mivel épen te vagy az, aki tanácsot ad, és ügyességre tanít másokat. Lassan rendeződnek a konfliktusok, ennek köszönhető, hogy csendesebb, nyugodtabb a hétvége. Legfeljebb kisebb utóvédharcokra számíthatsz, ezek azonban már nem jelentenek sem fizikailag, sem idegileg olyan nagy erőfeszítést, sőt ellenkezőleg.



Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Továbbra is fejlesztened kell jó képességeidet. Tanuld meg kreatívan kifejezni magad. Ezáltal kiiktathatod azokat a beidegződéseket, amelyek gátolnak az önkifejezésben, és félénkké tesznek a külvilággal szemben. Vonzódsz az íráshoz, elsősorban filozófiai, vallási és történelmi téren, mivel ezekhez van a legjobb érzéked. Fontos a kikapcsolódás, a lelki, fizikai felüdülés. A csillagok és az emberek unszolnak, hogy így tegyél, ők jót akarnak. Ha lehet, te se légy saját ellenséged.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Mindenbe beleveted magad, főleg az éppen divatos tevékenységekbe, még ha azok enyhén szólva bolondosak is. Imádod a vigasságokat, igazi színházrajongó vagy. Nagy sportember, aki általában remek egészségnek örvend. Versenyszellemed és kitartásod révén igazán jó eredményeket érhetsz el a versenyeken. Annál jobban értékelsz egy sportot, minél furcsább, minél speciálisabb mezekkel, és szigorú szabályokkal rendelkezik. .
Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Jó terápia a számodra, ha alkotsz, vagy valamilyen más formában fejted ki az energiádat, akár zenében, éneklésben, írásban, vagy bármilyen fizikai munkában, kétkezi foglalatosságban. Olyan hajlamokkal rendelkezel, amelyek arra késztetnek, hogy használd és fenntartsd a dolgokat. Ez megmagyarázza, hogy csak akkor tudsz igazán kreatív lenni, ha látható formában fejezed ki, amit érzel, ami legbensőbb valódat tükrözi.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Rengeteg művészi energiával rendelkezel. Kedveled a fogadásokat, amelyekre illik felöltözni. Igaz ugyan, hogy néha ugyancsak belemelegszel a játékba, de nem veszed igazán komolyan. Szeretsz táncolni, és most erre lesz is lehetőségeged. Kedvenc szórakozásaid, közé tartozik többek között az utazás, mert így lehetővé válik, hogy teljesen az emberekkel való érzéked szerint élj, és kedvedre gyönyörködhess a szép dolgokban.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egyáltalán nem szorulsz rá senki tanácsaira! Ha úgy érzed, hogy valamilyen tevékenység, módszer hasznos a számodra, akkor nekilátsz. Szereted a harci és csapatsportokat, mivel erős vagy, kemény és kitartó, ezért ezeket szinte bármilyen szinten űzheted. Gondold meg mennyi munkát, feladatot vállalsz magadra, mert míg mások a szabadságukat élvezik, könnyen lehet, hogy épen helyettük kell dolgoznod.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha elhatároztad, hogy képességeidet fejleszteni fogod, az annyit tesz, mintha újra előszedtél volna egy problémát. Beutazod a világot, mert azt hiszed, hogy az egyensúly és a harmónia csak külső eszközökkel teremthető meg. Mekkora felfordulást jelentene számodra, ha kiderülnének belső értékeid. Mindezek ellenére ki tudsz kapcsolódni. Nagy sportember hírében állsz, felkeresheted a legnagyobb helyeket, a tengert, a hegyeket, vagy egy lovardát.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Általában úgy fejezed ki magad, hogy kitűzöl egy célt, és azt eléred. Nem szórakozol, hanem szenvedélyesen haladsz a cél felé. Ha útközben valahol csapdába esel, amelyből csak úgy tudsz szabadulni, ha megtanulod elengedni magad, az számodra igen nagy szerencse. Gyakran kedveled az elhagyatott, nagy helyeket, a nyílt tengert, a sziklamászásra való hegyeket. Az adott szó kötelez, amit elkezdtél azt folytasd, és fejezd is be.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Könnyen megbirkózol a szellemi feladatokkal és mindennel, ami új eszmékkel kapcsolatos, jól bánsz a műszaki dolgokkal. Veleszületett képességeidet mindig a megfelelő pillanatban használod. A szabadidő nem különlegesebb ugródeszka a számodra, hogy fejleszd személyiségedet, mivel a nap folyamán minden nagyobb fejtörés nélkül éled meg a különböző eseményeket. Végül is, amilyennek mutatkozol a munkahelyeden, olyan vagy a magánéletben is.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A művészi alkotás lehetővé teszi a számodra, hogy kifejezd belső életed gazdagságát és millió adottságát. Nincs más hátra, mint rávenni magad, hogy ezeket a gyakorlatba is át tudd vinni. Festészet, zene, tánc, film, vagyis minden, amihez egy kis képzelet szükséges, érdekel téged. Kedveled a csapatsportokat. Neked, aki megérezheti a különböző energiákat, majd tolmácsolni és tudod érzelmeid által, a művészet igen nagy lehetőséget jelent az önkifejezésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top