nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05.08. Vasárnap)

Napi horoszkóp (05.08. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Nagyon nehéz, sőt szinte lehetetlen neked megérteni egy Mérleg jegyű ember lelkivilágát. Lelkesedésednek köszönhetően legtöbbször el is éred, amire vágysz. Ösztöneid segítségével tudod mérlegelni a dolgokat. Neked mindig mindenről meg van a saját véleményed, mindenre fel vagy készülve, semmi féle törvény nem téríthet el a szándékodtól, azt tűzön-vízen keresztül viszed.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ma a vénuszi oldalt részesíted előnyben, érzékiséged jelenti a legfontosabb ütőkártyát a csábításban. Hatalmas előrelépést jelenten, ha elhatároznád, hogy elsajátítod a „Mérleg pillanattal” járó beidegződéseket. Ez egész viselkedésedet megváltoztatná, és segítségedre szolgálna abban, hogy még inkább kinyílj a világ felé. Megítélésedet logikád és józanságod vezérli, és ritkán külső tényezők.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Egyik „serpenyőről” a másikra lépsz, megszerzett területeden jöhetsz-mehetsz, egyszóval sikerül megteremteni a nyugodt életedet. Humorod, és az a kortalan életmód, amely ügyeid intézésében megmutatkozik, szimpátiát ébreszt másokban. Kíváncsivá tesz, hogyan mennek másutt a dolgok, és ha egyszer már láttad, ne kritizáld, kérlek. Jó szándékkal, türelemmel s még inkább megfelelő időbeosztással elejét veheted a kínos helyzeteknek.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Mindig képes vagy a megfelelő vonásokat elsajátítani. Az összes jegy közül te vagy a legelragadóbb. Intuíciódat és emlékezőtehetségedet használod fel, hogy ítéletet mondj. Gyakran ősrégi nagy elvekre támaszkodva alkotsz véleményt. Talán az a legkellemetlenebb ebben az időszakban, hogy rossz híreket kaphatsz, amik a hangulatodra és a viselkedésedre is rányomják a bélyegüket.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Erőd és ragyogásod összehasonlíthatatlan másokéval, szinte kénytelen vagy így viselkedni. Mielőtt ítéletet hoznál, hosszasan gondolkodsz, hagyod, hogy megszülessen a megoldás, majd állást foglalsz. Véleményed meggyőződéssé alakul, amelyet kitartóan fogsz bizonygatni. De nem győzöm elégszer ismételni, többnyire mindig igazad van. Túl kell lépned az éppen nem örömteli dolgokon és időszakon. Ebben segítségedre lehet reális gondolkodásod és higgadt életszemléleted.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Eredendően nem könnyen illeszted a sorba a mérlegelendő dolgokat, hiszen ennél te sokkal többre vagy képes, hiszen türelmes vagy és nagyon ügyes. „Még százszor alkalmam lesz rá”- ezzel a jelszóval próbálod meg beilleszteni életedbe a párkapcsolati kérdéseket. Félénkséged és ügyetlenséged bájossá varázsol. Tulajdonképpen nem mered véleményedet hangoztatni, inkább tanácsot kérsz vagy valamilyen vitathatatlan forrásra hivatkozol.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Nagyon jó hírnedved van a csábítás terén, ezt a mesterséget mondhatni „csúcsszinten” műveled. Ami a mérlegelést illeti, egész nap mást sem teszel. Mindent megértesz, engedékenységed közismert. Sokat gondolkodsz, filozofálsz mostanában, néha még ábrándozol is. Tervezgetsz, ami majdhogynem helyben járásnak számít. Ne sajnáld, hogy így van, néha még jót is tesz az ilyesmi.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Misztikus természeted nagyon tetszik mindenkinek, kétségkívül te vagy a „legdelejesebb” az összes jegy tulajdonosa közül. Számodra a mérlegelés, hitelesítés nem ösztönös. Mindig kidolgozod a megfelelő stratégiát, hogy megfeleljen egy helyzetnek. Intelligens, ösztönös vagy, jó elemző képességgel rendelkezel. A dolgok józan megítéléshez alaposan fel vagy vértezve.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Természetedhez hozzá tartozik, hogy a „mérlegelés pillanatába” való belépést, bárhol, bármilyen környezetben, bármilyen stílusban képes vagy megtenni. Az, hogy mindent tudsz, ismered a világ nagyságát, számodra olyan erőt nyújt, amely téged is, és másokat is megnyugtat. Ha véleményedet kérik, azon nyomban megvizsgálod miről is, van szó, és azonnal tűzbe jössz. Minden elgondolkodtat, legyen a szenvedély, vagy bármilyen felfedezés. Mindenről van véleményed.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Hogyan is gondolhatná bárki, hogy esetleg elcsábíthat, vagy elérzékenyíthet. Hogyan is gondolhatja bár ki, hogy te egyik pillanatról a másikra csábos leszel és kacér? Első látásra hidegnek tűnsz ugyan, de humorod szabad utat biztosít számodra. Tekintetednek mélysége általában felkelti mások figyelmét. Jó elemző képességgel rendelkezel, és képes vagy összefüggő egésszé alakítani a részleteket, de ne feledjük, kizárólag akkor, ha érdekel a téma.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Könnyedén lépsz a „mérleg pillanatba”, akár egyik, akár a másik serpenyőről is van szó, noha leggyakrabban a szaturnuszi adottságokra van szükséged. Tulajdonképpen nem törekszel arra, hogy csábító legyél, kisugárzásod mégis vonzóvá tesz mások szemében. Meg van az a képességed ahhoz, hogy a helyeztet tisztán elemezd, személyes véleményt alkoss, sőt, másokat is bevezetsz a gondolataidba, most ne sajnáld ezért a fáradságot.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Akár a Rák jegyűek, te is nagyon értesz a csábításhoz, elég, ha elpirulsz, látszólag durcásan lebiggyeszted az ajkadat, vagy nevető szemmel nézel, és máris meghódítottad, akit akartál. Nem vagy képes elemezni, ítélkezni. Nem is érdemes ezzel nyaggatni téged, mert abszolút nem jellemző rád. Majdnem egyszerre történnek most veled örömteli dolgok, és kellemetlen, türelmet, erőt próbáló események.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top