nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05.09. Hétfõ)

Napi horoszkóp (05.09. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A mai napot a pénzügyeknek kell szentelned. Jó lenne, ha elkezdenél nyomozni az értékek után, és talán be kellene fizetned azokat a csekkeket is, amelyeket oly rég őrzöl a fiókodban. Most lehetőséged van arra, hogy magadhoz édesgesd a pénzt, és igyekezz azon, hogy nálad is maradjon. Hiszen nagyon szereted a luxust, azt pedig csak pénzből tudod megteremteni. Ne a költekezésben légy extravagáns. Tartalékolnod kellene arra, is hogy tudj segíteni akkor, ha barátaid megszorulnak.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A mai nap kulcsszava: vitalitás. Ma erős akaratú, boldog, optimista ember képét mutathatod, akit jó egészség jellemez. Ne engedd, hogy uralkodási vágyad túlságosan előtérbe kerüljön. Bátor vagy, és tele vagy lendülettel. Ha majd nem leszel annyira saját magaddal elfoglalva, próbáld meg észrevenni mások szempontjait is. Menj egy kicsit kirándulni, töltsd fel magad energiával, próbáld tovább növelni önbizalmad.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kulcsszó: titokzatosság. Ma hova rejtetted el az önbizalmad, miért érzed magad magányosnak? Valaki esetleg korlátoz? Előfordulhat, hogy belső és külső egyensúlyod felbillent egy kicsit, mert elhanyagoltad érzelmi életedet. Talán emiatt támadnak komoly feszültségek a kapcsolataidban, különös tekintettel a társadra, vagy a családtagjaidra. Ráadásul könnyen előfordulhat, hogy olyan lépésekre ragadtatod magad, amire utólag majd nehéz lesz magyarázatot találni.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Kulcsszó: individualitás. Hajlamos vagy ma arra, hogy csak és kizárólag a saját dolgaiddal foglalkozz, és így egészében véve el tudod érni, amit akarsz. Két dolog lehetséges: vagy kimondottan igényled ma a nagy társaságot, vagy nagyon magányos szeretnél maradni, akinek saját útjai vannak. Komolyan veszed a kihívásokat, kitűnően meg tudod szervezni a munkákat, és képes leszel másokat is rávenni arra, hogy segítsenek neked azokban a dolgokban, amikhez hozzáfogsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A nap kulcsszava: felelősség. Fontossá válik, hogy be tudd bizonyítani, mennyire szükség van rád. Sikeres vagy, és talán túlságosan is a reflektorfénybe kerültél. Ez a nap kiváló arra, hogy bármilyen módon politizálj, és gyakorold a magad területén a hatalmadat. Nem maradsz észrevétlen, de véletlenül se légy arrogáns. Kétségtelenül jól alakulnak a dolgaid. Kifejezetten előnyös lenne, ha a családtagjaidat is belevonnád az üzletbe. Nézz jól önmagadba, úgy gondolod, valóban azon az úton jársz, amerre menni akarsz?



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mindennek az értelmét keresed. Intellektuális képességeidből fakadóan olyan véleménnyel vagy dolgokról, illetve olyan ítélőképességgel rendelkezel, amivel mindig ki tudod vívni mások tiszteletét. Igazán törekszel arra, hogy sok ismeretet szerezz életedben, illetve hogy jó meglátásaid révén hamarabb megértsd a világ eseményeit. Ezért megfelelhetsz egy olyan befolyásos pozícióban, ahol az emberek alá vannak rendelve az ítéleteidnek


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Otthon érezheted magad a jog, a sajtó vagy a külügyek területén, illetve a marketingben, és ha valamilyen eszméket kell elterjeszteni a nyilvánosságban. Nem szereted, ha korlátozva látod a lehetőségeidet, és szükségét érezheted annak, hogy befolyásodat a határokon túlra is kiterjeszd. Szigorú elveid vannak, és hiszel a felsőoktatás és képzés értékében. Olykor még a tanárokat is szereted kioktatni.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kulcsszó: társaság. Nagyon fontossá válik a társad, legyen az házas-, élet- vagy üzlettárs. Ma képtelen vagy egyedül dolgozni. Viszont jó lenne, ha elfogadnád, hogy a társadnak is vannak igényei, sőt szokásai, amelyeket neked is el kell fogadnod. Ha bármilyen peres ügy illata érződik, inkább beszéld át alaposan egy ismerős jogásszal, nem járnál jól, ha csak saját magadra hagyatkoznál, ahelyett, hogy együttműködnél másokkal. Konfliktusok esetén mindenképpen kérd ki profi szakember tanácsát.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Kulcsszó: rátermettség. Máskor is nagyon szeretsz dolgozni, de ma kifejezetten örömödet találod abban, ha javíthatsz valamit a stílusodon. Ha jól odafigyelsz, érdekes eseményeknek lehetsz szem- vagy fültanúja a munkahelyeden. Talán nem ártana az sem, ha ma váltanál egy bérletet a legközelebbi fitness teremben, egészséged miatt nem kell aggódnod, de egy kis mozgás neked is jót tesz. Ezzel nagymértékben tudsz javítani fizikai állapotodon.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Kulcsszó: mágnesesség. Ma sikereket arathatsz az ellenkező nem tagjai körében, sőt az egyedülállóak akár komoly kapcsolatot is kialakíthatnak. Ha van, vagy vannak gyermekeid, kifejezetten igénylik ma a társaságodat. Egyéb szórakozásra, kikapcsolódásra is több alkalmad nyílik, barátaid egymásnak adják a telefont, hogy ki hívjon meg előbb vendégségbe. Vállalkozásodban is rendben mennek a dolgok, sőt akár egy komoly megrendelést is előkészíthetnél ebben a 24 órában.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A család és a ház körüli teendők kötik le majd minden figyelmedet. Jól látod, minden javításra szorul, a csatorna, az ajtók is, sőt a falakat is át kell festeni nemsokára. Talán nagyon is alábecsülöd saját képességeidet, talán úgy érzed, nem vagy képes megvalósítani minden szándékodat, annak ellenére, hogy nemes érzelmekkel rendelkezel. Légy nagyon óvatos, mert ma könnyen szenvedő alanya lehetnél egy csalásnak vagy botránynak.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Kulcsszó: kapcsolatteremtés. Jó megfigyelőképességedet, tudós hajlamaidat, optimizmusodat, alkalmazkodni tudásodat képes leszel a megfelelő pillanatban használni, és a megfelelő döntést hozni. Jobban részt kellene venned a család életében, testvéreid vagy unokatestvéreid igazán örülnének annak, ha ma felhívnád őket, és elcsacsognátok egy kicsit. A szomszédok sem véletlenül mosolyognak rád, vagy próbálnak veled szóba elegyedni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top