nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05.10. Kedd)

Napi horoszkóp (05.10. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Sokkal jobban kellene figyelned azokra a dolgokra, amelyekre kiadod a pénzedet: bizony egyik-másik felesleges, ezt el kellene ismerned. Hajlamos vagy érzelmi alapon dönteni, és figyelmen kívül hagyod a tényleges szükségleteket. Jól tudod érezni magad a régi, megszokott tárgyak körében is, fontosak azok a tárgyak, amelyek a számodra valamilyen érzelmi értéket hordoznak. Talán nem ártana felismerni, hogy nem maguk a tárgyak bírnak igazi értékekkel, hanem az érzelmek.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ne hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a környezettől való függőség. Érzékeny, érzelgős vagy mostanság, valamint érzelmes és változékony, minden attól függ, hogy hogyan érzed magad. A hangulatváltozások nem tesznek jót a mai nap elintézendőinek. Próbáld legyőzni alapvető szégyenlősségedet, hidd el, hogy komoly sikereket tudsz elérni akár a magánéletben, akár a munkában. Igyekezz mindenkinek a kedvében járni, és igyekezz mindenki kívánságának eleget tenni, erőfeszítéseidet ma elismerés koronázza.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ott a baj, hogy egy kalap alá veszed a valóságot és a hamis dolgokat, ezáltal komolyan megtévesztheted akár magadat is, és komplikált érzelmi viszonyokba keveredhetsz. Úgy érezheted, hogy mindenképpen szöknöd kellene innen, akár csak gondolatban. Ne becsüld alá saját ügyességed. Ha nem tanulod meg jól ellenőrizni gondolataidat és cselekedeteidet, akár egészségügyi problémák is felléphetnek. Óvatosan bánj a fagylalttal és a jégkrémekkel, ma nagyobb hajlamod van a torokgyulladásra, mint egyébként.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Kulcsszó: barátság. Talán az a baj, hogy ma félrerakod az előítéleteidet. Szívesen dolgozol együtt másokkal, és nagyon jó szervezői képességekkel rendelkezel. Ha szükséged van valamire, csak fel kell emelned a telefont, és valamelyik barátod rögtön a segítségedre siet majd. Ha csak egy kávé erejéig is, de rá fog érni arra, amire kéred. Ma csak és kizárólag arra kell csak vigyáznod, hogy nehogy kihasználjanak az úgymond barátaid, miután rettenetesen vágysz arra, hogy elfogadjanak, és a szolgálatukra lehess.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon jól rá tudsz érezni mások érzelmi igényeire, így a lehető legjobban tudsz viselkedni akár egy baráti partin, akár egy komoly üzletről szóló tárgyaláson. Nem árt azonban, ha egy kissé visszafogod magad, nem ma kell személyesebbé varázsolnod egy szakmai kapcsolatot, jobban jártok mindketten, ha szigorúan maradtok az üzleti alapoknál. Párod nem igazán örülne annak, ha közszemlére kellene tennie érzelmi megnyilvánulásait.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kulcsszavad legyen: kiegyensúlyozottság (bölcsesség). Érzelmeiden keresztül, fejlesztheted saját filozófiádat, és szentelj nagyobb figyelmet az új elképzeléseknek. Úgy nem lehet kiszakadni a hétköznapi rutinból, hogy nem hagyod el a megszokott környezet biztonságát. Szerencsére nincs semmi komoly baj, talán csak az, hogy nagyon unatkozhatsz. Foglalkozz olyan dolgokkal, ami megragadja a fantáziádat. Menj el moziba, vagy olyan helyre, ahova régen vágytál.



Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Legyél most passzívabb, és vonulj kicsit vissza, hiszen valószínűleg te is érzed, hogy jobban igényled a magányt, az intimitást, az elzárkózást. Tegyél erről, de ne vidd túlzásba. Meg kell találnod a megfelelő arányt. Az életkérdések sokkal jobban foglalkoztatnak most, mint máskor. Lehet, hogy felébred benned az okkult, metafizikai, és spirituális érdeklődés, vagy éppen ennek ellenkezője, ennek negatív jelei, a sóvárgás, egoizmus, erőharcok.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ez az időszak elég keményen érinthetné a házastársi kapcsolatodat, de válásról, szakításról beszélni ilyenkor még túl korai lenne. Egy kapcsolat – akár szexuális, akár másmilyen – két folytonosan fejlődő egyéniség között áll fenn. Ha az egyik partnerváltozáson megy át, maga a kapcsolat is változik. Jobb lenne, ha felfrissítenéd, és új alapokra helyeznéd a kommunikációs vonalaidat partnereddel.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Most beindíthatod a mókuskereket. Sokat kell majd dolgoznod, sokkal jobb, ha önként teszel erőfeszítéseket. Valószínűleg most szerényebben élsz, mint máskor. Eljött az idő arra is, hogy átvizsgáld a gyenge pontjaidat, amit aligha lehet örömtelinek nevezni. Jegyezd meg, hogy nem vagy elakadva, és senkinek sem vagy a rabszolgája. Képes vagy arra, hogy minden téged gátló körülményt, viselkedést megváltoztass, de egyedül a kívánság még nem jelenti azt, hogy ezt már meg is tetted.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Minden szép és helyénvaló, ha nem engeded ki a kezedből a vezetést és ügyelsz arra, nehogy túlzottan birtoklóan és védelmezően lépj fel. Valamilyen módon próbáld meg átszervezni az életedet, ez a fő kérdés, és a fő feladat. Ha úgy gondolod, kezdj el egy új táncot tanulni. Ha saját vállalkozásod van, bátran újíts rajta, és bízz abban, hogy talán erősebb vagy most, mint bármikor. Légy egy kicsit játékosabb. Ez talán könnyűnek hangzik, de gyakran igen nehéz véghezvinni.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az újdonság fuvallata simogatja arcodat. Ez az időszak előbb a visszavonulás, előkészületek ideje lesz, talán többet is tartózkodsz majd otthon, mint szoktál. Ez egy kicsit a visszaemlékezések ideje is, tényleg igényled a magányt, mint valamilyen kellemes, családi, hazai „bölcsőt”, amelyben bebábozódva biztonságban kifejlesztheted magadban az „újat”. Nemsokára eljön az idő arra, hogy újra visszaülj a székbe, és a lehető legnagyobb nyugalomban végiggondold az eddigieket.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Rengeteg kommunikációs lehetőségre nyílik alkalmad, ami igen érdekfeszítőnek bizonyulhat, ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni. Főleg nőkkel kerülhetsz így kapcsolatba. Próbáld elkerülni a reflexszerű reakciókat. Most sokkal magabiztosabbá válsz, önbizalmad megnő. Kész leszel bővíteni, szélesíteni szellemi horizontodat, és kipróbálni újonnan kialakult karakterednek izmait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top