nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 11. Szerda)

Napi horoszkóp (05. 11. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kíváncsi, alkalmazkodó vagy ma, nyugtalan, és kissé talán ideges is. Megtörténhet, hogy nagyon nehezen megy most a beszéd, talán selypítesz egy kicsit, mert a fogorvosnál nagyon elérzéstelenítették az arcodat. Komoly szellemi erővel rendelkezel, és nagyon gyorsan gondolkodsz. Mindenről van saját véleményed, és nem szívesen fogadod el a másokét. Nagyon intelligens vagy, ezért a mai nap elsősorban az írók, orvosok, tudósok és könyvtárosok részére kiváló.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma a tudatalattid kerül előtérbe. Ügyes leszel mások problémáinak elemzésében, érdeklődhetsz az emberi tudaton túli területek iránt, és hajlamos leszel arra, hogy eltitkold véleményedet. Kifinomult az elméd, és szeretsz egyedül lenni, főleg akkor, amikor dolgozol. Mostanában mintha nehezebben fejeznéd ki magadat. Nem vagy öntelt. Bizonytalanságodat jobb, ha eltitkolod. Óvakodnod kell az álmodozás világától, a döntések, amelyeket hozol, az érzelmeiden alapulnak, és nem az értelmeden.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma a legfontosabb a közösség lesz. Elméd aktív, és nagyon eredeti. Szeretsz a művelt barátok társaságában lenni, új gondolatokra vágysz, intuitív vagy és idealista. Nagyon fontosak ma a barátok és csoportok, szeretsz majd csoportosulni a közös célok megvalósítása érdekében. Nagyon társaságbeli vagy, ma nincsenek előítéleteid. Hajlamos leszel a kritizálásra, cinizmusra, de az excentrikusságra is. Ha nem válogatod meg a beszélgetőpartnereidet figyelmesen, problémák, sőt botrányok is keletkezhetnek.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai napot a tudatos megvalósításoknak kellene szentelni. A tények érdekelnek, túlzottan gyors vagy, de nem elég alapos. Leginkább vidám, sikeres és nyílt természeteddel megnyered az embereket. Élvezed, hogy változtathatsz a munkastílusodon, de az is lehet, hogy több foglalkozást űzöl most egyszerre. Fontos számodra a karrier, vonz a politika, és minden foglalkozás, amely a nyilvános élettel kapcsolatos. Lehetsz sikeres szónok, és képes vagy saját ötleteidet másokkal elfogadtatni.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap üzenete: a képzettség fontossága. Őszinte ember vagy és hívő, bár tele vagy gyanakvással. Érdekel a magas képzettség, filozófia, idegen országok és kultúrák. Szeretnél utazni, és könnyen tanulsz nyelveket. Sikeres leszel ma a propagandamunkában. Ez a helyzet jó a tanítóknak, egyetemi tanároknak, történészeknek és antropológusoknak. Ebben a 24 órába különösen önfejű leszel és hirtelen, vagy pedig hajlamos arra, hogy véleményedet, ha kell, ha nem sűrűn kinyilvánítod.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A nap üzenete: motiváció. Kimondottan éles az elméd, és vonz minden ami kapcsolatban áll az okkultizmussal. Ösztönös vagy, és titokzatos, élvezed az intrikákat, ravasz, vagy gunyoros is tudsz lenni. Mivel idegen munkákat is képes vagy vezetni, és mások vagyonát is jól tudod kezelni, ez a bolygó állás ragyogó a banki munkához, és minden olyan munkára jó, amely kapcsolatos az adóval vagy biztosítással. Egy közeli barát, vagy ismerős betegségének híre nagyon mélyen érinthet majd. Legalább ma csökkentsd a dohányzást, mert a tüdődnek nagyon sok oxigénre van szüksége.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai nap üzenete: emberszeretet. Kapcsolataid a partnereiddel becsületesek és őszinték lesznek, partnerkapcsolataidat inkább észérvekkel kötöd, mintsem csak a szívedre hallgatsz. Előfordulhat, hogy házastársad fiatalabb lesz mint te, vagy túl korán köt házasságot. Hajlamos vagy arra, hogy gyors, tehetséges és szellemes társat válassz magadnak Az emberek az életedben ma nagyon fontosak, és mindig jó viszonyt tudsz kialakítani velük. Ez a bolygóállás minden olyan tevékenységre megfelelő, amely a nyilvánosság előtt, vagy a nyilvánosság érdekében történik, mint a konzultáló foglalkozások, pszichológia és jog.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A nap üzenete: munkatudat. Gyakorlatias, visszafogott, szisztematikus, eredményes vagy, szereted a szellemi munkát és nagy megfigyelőképességgel rendelkezel. Érdekel a képzés minden fajtája, egészségügy, higiénia, orvoslás, irodalom. Szorgalmas vagy, de nem szabad túlzásba vinned a munkát. Mivel kiváló tervező képességekkel is rendelkezel, ez a helyzet nagyon jó a kereskedelmi vállalkozásra, vagy a titkári munkákra. Sokféle érdeklődési köröd van, és ma sok mindent kívánsz egyszerre elvégezni.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A nap üzenete: elégedettség. Kreatív módon gondolkodsz, és néha túl dramatikusan fejezed ki magad. Komoly szónoki tehetséggel rendelkezel. Szeretsz uralkodni másokon, és szívesen játszol szerencsejátékokat. A szerelem kifejezetten foglalkoztat. Szívesen vagy a saját, vagy mások gyermekeinek társaságában. Minden olyasmi vonzani fog, ami serkentően hat az elmédre, mint pl. a sakk, és a szavakkal való játék. A tanulás nagyon fontos a számodra, és tehetséges író, kiváló tanár, színész, dramaturg vagy kritikus lehetnél.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A nap üzenete: fontos az otthon, a család. Határozott vagy, aki mindent megjegyez, és gazdaságos a véleményében. Jogosan vagy büszke a családodra, az elődeid ma valahogyan szóba kerülhetnek. Szereted a régiségeket, és lehetőséged lesz egy különleges darabbal gyarapítani gyűjteményedet, legyen szó könyvekről, bélyegekről, vagy akár pénzérmékről. A mai nap nagyon alkalmas az ingatlanügyletek bonyolítására.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A nap üzenete: kapcsolattartás. Jól gondolod a dolgokat, és ügyesen társalogsz. Gyorsan tudsz döntéseket hozni, gondolataid ma tiszták és precízek. Irodalmi tehetséged van, minden titkári foglalkozásban nagyon jót tudsz alakítani, sok emberrel kell kapcsolatot tartanod telefonon, vagy e-mailen keresztül, és kiváló riporter is lehetnél. Vonz mindaz, ami a kutatáshoz kapcsolódik. Minden fontos neked, ami kapcsolatban van az utódaiddal vagy a rokonaiddal, megtörténhet az is, hogy valamelyik rokonod szeretne munkát találni általad.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A nap üzenete: értékismeret. Ma mindent értékelsz, ami gyakorlati eredményt hozhat. Értékes ember vagy, éles elméjű, aki ezekben az órákban eléggé titokzatos és hajlamos a búskomorságra. Jobb, ha kiírod az asztalodra, hogy ma ne kérjen senki tőled semmit. Előfordulhatnak érzelmi zavarok és frusztrációk, mert nem vagy képes arra, hogy uralkodj magadon. Ha hipochondriával küszködsz, inkább menj el egy alapos orvosi kivizsgálásra, az biztosan meg fog nyugtatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top