nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05.15. Vasárnap)

Napi horoszkóp (05.15. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Így a születésnapod után ne kövesd el azt a hibát, hogy többet vársz el a környezetedtől, mint amennyit a valóságban is elvárhatnál. Valószínűleg csak elégedetlenkedsz, igazi panaszra nincs okod. Ez az időszak a pénz és munka szempontjából tartogat néhány kellemes meglepetést is. Igyekezz azon, hogy a legjobb pillanatban a legmegfelelőbb emberrel köss megállapodást. A lehetőség csak egyszeri és nagyon múlandó, nincs idő a tétovázásra.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Próbáld megfékezni indulataidat, különben tényleg viharos jelentek követhetik egymást otthonodban. Ha erődön felüli feladatokat akarnak rád testálni, idejében mondd vissza őket. Most még az egészségedet is veszély fenyegeti, tehát jó lenne, ha kímélnéd magad. Ne is törődj mással, csak azzal, hogy lecsillapítsd a kedélyeket, és megnyugtasd saját magad is, az égitestek segítenek neked ebbéli igyekezetedben.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Még egy kis kitartás szükséges a részedről. Ez után már csak akkor nem lesz boldog a születési éved vége, akkor mondhatsz le az ünneplés örömeiről, ha nagyon akarsz. Ki mint vet, úgy arat. Ha az elmúlt évben, valamiben hibáztál, azt most kell jóvátenned. Bármi legyen az, vagy egyszerűen megoldható, vagy inkább a hasznodra válik. Akadhatnak gyermeknevelési problémáid, ez akár családi viszállyá is dagadhat, ha nem figyelsz oda.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Remélhetőleg kellő időben, kellő eréllyel, és megértéssel tudod kezelni a felmerülő konfliktust. Nagyon óvatosan kezeld a szerelmi ügyeket, mert olyan kalandokba bonyolódhatsz, amiből még akkor is családi perpatvarok adódhatnának, ha még nem kötöttél házasságot. Többletbevételhez juthatsz, de ennek is meg van a maga ára, akár fáradságban, akár más módon. Vigyázz arra, hogy ne haragíts magadra senkit.
Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Most egy kicsit provokatív a viselkedésed, így ne csodálkozz, ha környezetedben szinte csak ingerült, türelmetlen emberekkel találkozol. Próbálj meg alkalmazkodni a körülményekhez, és ha lehet kevesebbet, kritizálj másokat, még akkor is, ha úgy érzed, hogy igazad van. Kedvesed is sokat bosszankodik, de erről legalább nem te tehetsz, ebben az a szereped, hogy szeretettel és türelemmel nyugtasd meg szíved választottját.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A hónap közepe egyre jobban alakul, főleg pénzügyekben leszel szerencsés, ettől kezdve talán éppen a következő fordulatnak köszönhetően nyugodtabban viselkedsz, és mások is türelmesebbek lesznek veled. Úgy érzed, hogy nagyon lassan múlik az idő. Talán azért találok így, mert sehogyan sem tudsz zöld ágra vergődni egy fontos kérdésben. Fogadd el, hogy mások tehetnek arról, hogy családi ügyeidben is minden az akaratod ellenére történik.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nem biztos, hogy sikerül neked irányítanod az eseményeket. Sokan bele akarnak szólni az életedbe. Még a családi életed szervezését is inkább a párod akarja kézbe venni, anélkül, hogy neked engedné, hogy beleszólj. Nyugodj meg, most ez így van jól, hiszen te kerestél segítséget, támogatást, vagy te engedted ki a kezedből a gyeplőt. Nem is olyan sokára, már minden visszazökken a régi kerékvágásba. Ettől kezdve te diktálhatod az iramot.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Határozottan tudod, hogy mit és miért teszel. Készülj fel arra, hogy a régi munkahelyedtől lehet, hogy váratlanul viharos jelenetek kíséretében kell elbúcsúznod. Biztosan nem fogod sajnálni, hogy így történik, nagyon jól tudod, mennyi új lehetőség vár a következő időszakban. Sok szempontból nálad az év egyik legsikeresebb hónapja lesz majd a május. Nem csak a sikerek fontosak, hanem a jó hangulat, a kitűnő közérzet is.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Most megengedhetsz magadnak egy kis lazítást, élvezheted az évszak és a természet szépségeit. Időt szentelhetsz a hobbidnak, vagy más kedvtelésednek. Majd azután a kellő pillanatban lépést kell váltanod. Az új munkahely, vagy a május végéig halogatott változtatás komoly erőpróbának számít. Még családod részéről is ellenállásba ütközhetsz, ők sem igazán értik meg, hogy mit miért teszel. Az a fontos, hogy te tisztában légy helyzeteddel, a lehetőségeiddel, ne hagy magad lebeszélni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Egy kis rosszat és nagyon sok jót várhatsz a májustól. Felesleges volna, ha most túlhajszolnád magad, a nélkül is megnyílik, és bőven árad feléd Fortuna bőségszaruja. Még az egészségedet is veszélybe sodorhatod, titkos ellenségeidnek, pedig támadási felületet hagysz, ha ilyen kíméletlenül törsz a céljaid felé. Ez az időszak kitűnő lehetőségeket kínál arra, hogy otthonodat átalakítsd, vagy tágasabb, szebb lakásba költözz.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nálad sem kizárt, hogy ingatlanügyleteket kell bonyolítanod. Ha ez éppen egy vásárlás, lehet, hogy sokba kerül, sőt átmenetileg pénzügyi gondokat is okozhat. A bonyodalmaktól, az akadályoktól ne riadj vissza. Legyen annyi önbizalmad, és önismereted, hogy minden nehézséget le tudj küzdeni. Sokat köszönhetsz idősebb, tapasztalt rokonaidnak, barátaidnak, akik egyengetik is az utadat, és nem csak „szövegelnek”.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Frissen szerzett ismereteidet felhasználhatod arra, hogy a későbbiekben nemcsak egyszerűbben és gyorsabban menjen a munka, hanem többet is jövedelmezzen. Nem elég valamit jól csinálni, el is kell hitetni azokkal, akiket illet, hogy munkádnak az értéke jóval nagyobb, mint amennyire eddig becsülték. Egy szóval, holnap nyugodtan kérhetsz fizetésemelést, vagy szerezhetsz többlet jövedelmet. Ha teheted, előbb kérd a szabadságod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top