nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 18. Szerda)

Napi horoszkóp (05. 18. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Gondod lehet az önmagadról kialakított képpel, ugyanis nem értékeled megfelelően magad. Ez valószínűleg egy picit megfoszt az önbizalmadtól. Készíts aprólékos listát erősségeidről és eredményeidről önmagad számára, hogy megértsd képességeidet és teljesítményeidet, és ne értékeld szükségtelenül alul magad. Ez lehetővé teszi a számodra, hogy egy pozitívabb lelkiállapotban indulj neki egy kapcsolatnak.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Valószínűleg eléggé stabil vagy a szerelem megközelítésében, és általában nem csapnak össze a fejed felett a hullámok az érzelmek terén. Stabilitásod miatt olyan partnert kellene keresned, aki sokkal ingatagabb és kevésbé céltudatosan haladó. Igen boldog lehetsz egy fesztelen, visszafogott kapcsolatban, de ellent kell állnod a kísértésnek, hogy hagyd a szituációt elsodródni.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Mindent meg kell tenned, hogy ne legyél túlságosan kritikus önmagad vagy kedvesed erőfeszítéseivel szemben, még ha szorgalmasan dolgozol is azon, hogy fejleszd és javítsd a kapcsolatot. Éles szemmel veszed észre a tökéletlenséget, és ami egyszerű kis javítás a számodra, erős kritikának tetszhet partnerednek. Amikor változtatsz a szerelmi kapcsolatodban, a legjobb azt tettekkel tenni, és nem szavakkal.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ha ketten összefognátok a kedveseddel, nemcsak segíthettek egymásnak, hanem szebbé tehetitek a fárasztó, nehéz hétköznapokat is. Biztos, hogy nem hiába hajtod magad, miden erőfeszítésednek meg lesz előbb-utóbb a gyümölcse. Nemsokára kellemes meglepetések érnek, megvalósíthatod egy régi, nem mindennapi tervedet. Számíthatsz barátaid támogatására, és irigylésre méltóan jó protekcióra is.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Meg van annak az előnye, ha változtatsz anélkül, hogy negatívan kell értékelni előző helyzetedet. Ez akkor is jó taktika, ha úgy hiszed, nem kell változtatni, csak bizonyítsd be álláspontodat azzal, hogy mutasd be milyen jó a jelenlegi helyzet, anélkül, hogy szóban elmondanád ellenvetéseidet. Azonban különös erőfeszítéseket kell tenned, hogy értékeld és élvezd azokat az eredményeket, amelyek már jelen vannak a kapcsolatodban.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Hajlamos vagy elkerülni az olyan változásokat, melyek ösztönzők lehetnek, egyszerűen csak azért, mert túl sok gondot okoznak. Jól ismered önmagad és nagyon is stabil az önképed. Ez lehetővé teszi, hogy mindkét lábaddal a földön állj még a feszült időkben is, melyekkel jól és izgalom nélkül meg tudsz birkózni. Nagyon megbízható partner vagy, és hosszú távú kapcsolatokban leszel a legboldogabb. Segíthetsz stabilizálni egy könnyelműbb és kiszámíthatatlanabb kedvest, még úgy is, hogy szükség esetén ő támaszként számíthat rád.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha egy dologban a minőség kérdése merül fel te és a partnered között, mindig vidám és optimista magatartást tanúsíts, még ha ez kényszeredett is. Az ilyen pozitív tartás valóban jobb irányba viheti a kapcsolatot azzal, hogy fel tudod tárni az összes lehetséges változatot, melyeket másképpen tudat alatt elzárnátok. Míg mások hajlamosak meggondolatlanul, és oktalanul belevetni magukat a szerelem egyes aspektusaiba, te most légy óvatosabb.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Egy megbízható partner fő motivációs forrás lehet neked, és visszatarthat attól, hogy érzelmi egyhangúságba kerülj, mely egyébként időnként megtörténik. Habár valószínűleg nem vagy túl kísérletező kedvedben, ötlet, ha új dolgokat is kipróbálsz a kapcsolatodban. Még ha ez nem is látványos előszörre, érdemes lehet megismételni a kísérletet. Személyiségedet az élmények lassan érik el, nem, pedig hirtelen.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Talán meg kellene próbálnod olyan szabadnak lenned, amennyire csak tudsz. Adj magadnak tág teret a gátlás és aggodalom nélküli felfedezéshez. Arra azonban vigyázz, hogy ne vállalj közben túl nagy kockázatokat. Ne adj például okot senkinek, hogy féltékeny lehessen. Nem biztos, hogy sokkal gazdagabb leszel attól a kis pénztől, ami most áll a házhoz, de azért így is örülhetsz, mert a váratlanul jött pénz gondokat old meg.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nagy érzéshullámnak lehetsz kitéve a szerelem menetét illetően, úgy, hogy néha nagyon magabiztosnak érzed magad, máskor, pedig túlságosan is önkritikus vagy. Egyik érzelmi csúcs sem reális, habár lehet némi igazság a reagálásodban. Meg kell próbálnod egy középutat követni a szerelem megítélésében. Egy megértő és támogató partner segíthet kiegyenlíteni hangulatodat, és stabilizálni önképedet.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Tükröt tarthatsz érzéseid elé, melyre támaszkodhatsz. Ebben az értelemben hasznos lehet megvitatni a véleményeket, és szóban elemezni a helyzetedet, mert a ki nem mondott gondolatok könnyebben válnak szélsőségessé, mint azok, amelyeket szavakban kifejeztek. Amikor kétségeid vannak önmagadat illetően, beszéld meg őket partnereddel. Ne tégy elsietett negatív feltételezéseket kapcsolatod minőségéről.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Próbálj meg minél kevesebbet eltérni attól a hitedtől, hogy állandóan fejlődnöd kell. A szerelem nem fog megromlani csak az újítás hiánya miatt. Ha meg tanulsz lazítani és élvezni a szerelmet önkritika nélkül, a szükséges változások talán önmaguktól bekövetkeznek, mindenféle külső segítség nélkül. A szerelmi kapcsolatoknak saját életük lehet, mely több lehet annál, amit a két fél összead.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top