nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 19. Csütörtök)

Napi horoszkóp (05. 19. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az érzelmek teljes skáláján elég gyorsan végigrohansz. Így az új felfedezések utáni kutatásod során lehet, hogy nem teljes mértékben fejleszted ki a testi és érzelmi kifejezés egyes formáit, amelyeket tovább keresel. Fontos, hogy ne feledd, hogy partnered nem biztos, hogy olyan gyors, mint te, és lehet, hogy tovább szeretne időzni és élvezni a vonzalom gyümölcseit, amikor te már kész vagy a tovább haladásra.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Új gondolatok és inspirációk sorozatát igényled, hogy a szerelmi kapcsolatot érdekessé és élvezetessé tedd. Az a képességed, hogy új ötletekkel tudsz előállni, nagyon kreatív kedvessé tesz, aki mindig előrukkol valami különlegességel párja igényeinek kielégítésére. Talán olyan partnerrel leszel a legboldogabb, aki társad tud lenni a szerelmi inspiráció áramlásában, lépést tartva veled, hogy fejlesszétek a kapcsolat irányát.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Vágyaid némileg egyenetlenek, és szerelmi érdeklődésed és stílusod jelentősen ingadozhat. E jellemvonásod miatt időzítési problémáid adódhatnak az olyan partnerekkel, akik nem ugyanakkor vannak ugyanazon a hullámhosszon, mint te. Előnyös lehet, hogy amennyire csak tudsz, alkalmazkodsz, és követed kedvesed útmutatását zavar esetén, mert az ő számára nem lesz könnyű téged követni.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A szerelembeli találékonyság és eredetiség természetesen és megerőltetés nélkül jön a számodra. Könnyen tudsz a kapcsolat fejlesztésekor az egyik lépcsőről a másikra eljutni, a változásokat könnyedén, kényelmesen fogadod. Azonban ne feledd azt, hogy kedvesed lehet, hogy nem lesz képes erre. Az egyes testi és lelki változások a kapcsolatban sokkal könnyebbek lehetnek neked, mint partnerednek, így ilyenkor különösen támogatónak és megértőnek kellene lenned.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha megpróbálnál lazítani és élvezni munkád gyümölcseit, az a megértésen keresztül bizonyosan kifizetődne. A tendenciák azt mutatják, hogy nagyon tapasztalt lehetsz a szerelem sok szokatlan oldalában, mind testi, mind érzelmi részről. Mivel megszállott felfedező és újító vagy, olyan kedvessel leszel a legboldogabb, aki kész bármire, amit te javasolsz, habár talán más sebességgel. Meg kell próbálnod időről-időre visszafogni magadat, és időt adni partnerednek, hogy utolérjen.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha mindketten ugyanazon a hullámhosszon vagytok, az eredetiség és intenzitás szélsőségéig is elmehettek az érzelmi kifejezés terén. Természetesen más alkalmakkor semmi sem történik. Hosszú távon nagyon elégedett lehetsz egy átlagos partnerrel, aki ösztönözni tud téged, amikor lent vagy, s ki tudja használni energiádat, amikor fent. Azonban óvatosnak kell lenned abban, hogy csak olyan dolgok iránt kötelezd el magad, amelyeket véghez tudsz vinni, és ne ugorj ki-be a kapcsolatot illetően, de ne kötelezd el véglegesen magad, míg alaposan végig nem gondoltad.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Partnerednek képesnek kell lennie arra, hogy plusz kihívást jelentsen a kapcsolatban, hogy mindketten úgy érezhessétek, tényleg elértek valamit közösen, és hogy szerelmetek felfelé mozog, nem csak egy helyben topog. De amikor nehézségek jelentkeznek, vagy amikor a kapcsolat fordulóponthoz érkezik, te leszel az, aki egyenletesen halad előre. Visszazökkentheted a rendes kerékvágásba a kapcsolatot, hogy új és sikeresebb erőfeszítéseket tegyetek együtt, ezért az ilyen esetekben neked kell vinned a vezető szerepet.




Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Sok esetben jobb, ha hagyod, hogy partnered tegye meg az első lépést, és ez lehetővé teszi neked, hogy erősebb és biztosabb választ adj. Ez azt is lehetővé teszi, hogy világosabban lásd, hogy ki hol áll. Legyél pontos és reális a szerelmi viszonyokkal kapcsolatos elvárásaidat illetően, mert gyakran vársz lehetetlent a partneredtől vagy a helyzettől, mely biztosan csalódáshoz vezet. Ha tisztázni akarod, mit várhatsz el ésszerűen, akkor nagyobb valószínűséggel éred el célodat.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Partnered nagyban segítségedre lehet a kapcsolat irányának kialakításában, és annak megfejtésében, mi lehetséges, lehetetlen, és kívánatos. Ahogyan múlik az idő, kifejlődik benned egy különleges képesség arra, hogy körvonalazd a kapcsolat sajátosságait, és meghatározd ésszerű határait. Eléggé reális vagy atekintetben, hogy mit várhatsz el és mit nem, egy kapcsolattól. A viszonyok megítélésében nem hagyod, hogy a képzelt normák elnyomják a valóságot.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Természetesen szerelembeli elvárásaid nagyon is igényesek lehetnek, de nem lépsz olyan kapcsolatba, amelyről tudod, hogy abban azok nem teljesíthetők. Habár bizonyos fokig ez egy józan megközelítés, visszautasíthatsz egy érdekes kapcsolatot. Hajlamos vagy arra, hogy nagyon igényes normákat fogalmazz meg a szerelmi kapcsolatokban, és ha ezt a jellemvonást bölcsen használod, rendkívül eredményes szerelemhez vezethet. Kerüld a túlzott önkritikát, vagy partnered kritikáját, ha nem tudjátok teljesíteni kölcsönös ígéreteiteket vagy céljaitokat.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hajlamos vagy az idealizmusra, és hogy nagy elvárásaid legyenek a szerelemmel kapcsolatban, ami nem biztos, hogy jót tesz. Mivel a normáid nagyon magasak, valószínű, hogy némileg boldogtalan leszel, amikor a körülmények olyanok, hogy kedvesed nem tud megfelelni nekik. Ezért jó, ha hangsúlyozod megbocsátó természetedet, és hagyod, hogy jórészt a valóság döntse el, mi élvezetes. Továbbra is dolgozhatsz azon, hogy maximalista legyél a szerelemben.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Habár időnként lelkes társ lehetsz, talán szerelmi inspirációd hullámokban jön és kezdődik, nem pedig egyenletes folyamként. Mikor érzéseid különösen erősek, érzelmi szélsőségek felé mehetsz el a kapcsolataidban, de ha nincs telve érzelmekkel a lelked, elhanyagolhatod azt, hogy elégséges energiát fektess a változatásba és a fejlesztésbe. Így olyan partnerre van szükséged, aki megérti kreativitásod hullámzását, aki vissza tud tartani attól, hogy agyonstrapáld magad, vagy egy kreatív légüres térben létezz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top