nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 20. Péntek)

Napi horoszkóp (05. 20. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Alapvetően rugalmas természeted van, mely hosszú távú erőfeszítésre képes a végső eredmény miatt nagyobb feszültség vagy aggodalom nélkül. Valószínű, hogy kevésbé vagy bizonytalan, mint mások, a legtöbb dolog tekintetében, beleértve a szerelmet is. Ezért különösen segítőkész és támogató társ lehetsz, aki keresztül vezeti partnerét bármilyen érzelmi nehézségen vagy időszakon. Mikor kedvesed meginog, vagy habozik az erő vagy az akaraterő hiánya miatt, a te erőd teszi lehetővé mindkettőtök részére, hogy kikerüljetek a szituációból.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Nagyon gyengéd partner vagy, de ugyanakkor eléggé igényes is, mivel elvárod, hogy figyelmedet olyan módon viszonozzák, ami nehéz lehet a kedvesed számára. Lehet, hogy képtelen lépést tartani veled, vagy erősen elkötelezettnek érezheti magát a kapcsolatban. Bizonyos fokig manipulálhatod őt, de győződj meg róla, hogy megkapja azt a figyelmet, amit megkíván. Ha ilyen irányítást szerzel kedvesed felett, az garantálja a folyamatos kapcsolatot, de elveszi annak a szabadságnak nagy részét, melytől a szerelem függ.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A szerelem iránti bizalmad nagyban ingadozhat. Időnként eléggé biztos vagy magadban, még túl is becsülöd szerencsédet vagy képességeidet – máskor pedig nem ismered el saját teljesítményedet, pedig megérdemled, és ez elrontja saját tetteidet vagy kezdeményezéseidet. Mivel nem mindig van világos és pontos képed önmagadról, egy megbízható partner véleményére kellene támaszkodnod azt illetően, hogy mi történik.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Eléggé kommunikatív vagy, aki szereti a társaságot, és jól bánik a társasági illemmel. Természetesen ez kívánatos partnerré tesz, legalább is az első találkozáskor, ezért előnyöd van sok más emberrel szemben a partnerválasztáskor, vagy ha téged választanak. Habár rendelkezel bizonyos természetes varázserővel, ne legyél lusta, és ne támaszkodj veled született tulajdonságodra, hogy megkapod, amit akarsz, különben lehagyhatnak a kevésbé tehetséges riválisaid.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az Oroszlán a szerelem jegye, és a Nap itt személyes bájt, nagylelkűséget és varázst kölcsönöz neked. Szabadon adsz és kapsz és gyengédséggel, és vonzalommal veszed körül partneredet. Különösen figyelni kell azokra a dolgokra, amelyeket kedvesed kedvel, vagy nem kedvel. Belső öröklött hajlamod az, hogy elhalmozod vonzalommal a partneredet, melyen megütközhetnek azok, akik nincsenek ehhez hozzászokva, vagy túl soknak is tartják. Képes vagy arra, hogy túl sokat adj a jóból.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Úgy érezheted, hogy neked kell vezetned a kapcsolatot és partneredet. Ez a vezetési szükséglet az élet más, a szerelemtől igen távoli területeire is érvényes lehet, fontos, hogy óvatosan kezeld, hogy ne szakíts szét egy potenciálisan jó kapcsolatot, vagy nehogy egy egyoldalú és kevésbé élvezetes viszonyba sodorjon. Alapvetően ez az irányítás utáni vágy abból a félelemből adódik, hogy ki leszel téve ellenséges és káros erőknek, melyeket nem tudsz befolyásolni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Különleges adottságod van a kapcsolaton belüli folytonos és kreatív növekedésre, és ezt a nélkül tudod elérni, hogy akár partneredet, akár saját magadat nyomás alá helyezd, vagy akaratlanul megváltoztasd. Mivel egy kapcsolat nagyobb változásai elég könnyen és szinte észrevétlenül jöhetnek, lehet, hogy nem vagy ennek teljesen tudatában. Ezért lehet, hogy a változások nincsenek teljesen az irányításod alatt.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Intenzívebben érzed az életet, és szenvedélyedet ki kell fejezned mindenben, amit teszel. A szerelmi kapcsolatokban vagy mindent vagy, semmit akarsz, és gyorsan a partnered tudtára adod, hogy nincs középút. N agyon csábít, hogy használhatod vonzerődet kedvesed felett, akár csak a pszichológiai előny megszerzése érdekében. Ezért lehetséges, hogy kevésbé igényes partnereket vonzol, akik naivitása lehetővé teszi, hogy te gyakorold a hatalmat.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Általában nagyon elmés vagy abban, hogy mit kívánsz, és tudod, hogy megéri hosszú ideig várni, hogy megkapd azt, ami kielégít. Ez eléggé hidegnek tűntethet fel azok szemében, akik meg akarnak ismerni, de nem ismerik titkolódzó természetedet. Elmagyarázhatod ezeknek az embereknek, hogy egyszerűen csak egyedül kell maradnod néha. Ez a kis udvariasság nagy támogatást jelenthet másoktól, akik segíthetnek neked.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Gondold meg, hogy mennyit ígérsz, mennyi munkát vállalsz, különben nem lesz egy lélegzetvételnyi időd sem. Igaz így is, úgy is sokat kell dolgoznod, de talán nem többet, mint amennyire megpróbáltatások nélkül képes vagy. Egyelőre minden megállapodás és ígéret kockázatokkal jár. Különösen egy esetleges szerződéskötésnél legyél nagyon óvatos. Ha engeded magad becsapni, nemcsak pénzbe kerül, hanem sok felesleges gondot is okoz.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nem biztos, hogy a jó barátaidtól várhatsz legtöbbet. Éppen ellenkezőleg, ők próbálják meg kihasználni jóhiszeműségedet. Nem jó dolog megharagudni, többet ér az óvatosság. Jobb félretenni valakit, mint eldobni. Soha nem tudhatod, hogy mikor lesz ismét szükség egy olyan jó barátra, aki talán most nem is szándékosan okozna kellemetlenséget vagy kárt. A te számodra nem is lesz olyan kellemetlen ez az időszak.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Fontosnak tartod az emberi kapcsolatokat, szeretnéd, ha minél többen megismernének, és természetesen azt is, hogy elismerjenek. Nagyon sok eszköz áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy mindezt elérhesd. A kitűnő ötleteid fontosak, és mások számára is érdekesek. Igazán jól ráérzel arra, hogy mit gondolnak mások, és mit szeretnének hallani. Ha pedig szeretnék, hát te el is mondod, ahogyan kívánják. Sok embert megnyerhetsz ezért, sok jó ismertőst szerezhetsz magadnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top