Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 22. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Hamu alatt alszik a parázs, a viszonylagos csend nem jelent nyugalmas eseménytelen napot. Lassan fel kell adnod régi nézeteidet, át kell alakítanod szemléletedet. Még egy kis időt kell várni a jelentős fordulatokra. Ha most mindent okosan elrendezel, akkor majd, ha eljön az ideje, tiszta lappal kezdhetsz, majdnem egészen új életet, bár már érezhető a változások első szélrohama.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Lehet, hogy döntened kell szerelmi kapcsolatodban vagy házasságodban, hogy ezen túl hogyan is legyen. A szakítás, a válás gondolata gyakrabban megfordul most a fejedben, de talán még nem tudsz igazán dönteni. Ne hallgass az úgynevezett jó barátok tanácsaira. Ők lehet, hogy tényleg nem akarnak rosszat, de kívül állóként másképpen ítélik meg a helyzetedet. Nem érdemes meghallgatni, amit a rokonok suttognak a füledbe.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az igazán fontos pillanatokban mindenki magára marad, egyedül kell a döntést meghoznia. Nincs félni valód, akárhogy döntesz, az később a hasznodra fog válni. Lehet, hogy pillanatnyilag mindennek meg kel adnod az árát. Az önmarcangolás, a nehezen hozott döntések után mindig felderül az ég, ahogyan a vihar elmúltával is megtörténik. A szivárvány alatt átmeni, a boldogságot megtalálni, ezután már könnyű feladat lesz.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ha már túljutottál a krízisen, újra és újra akadnak szép élmények, kellemes meglepetések. A békülés vagy az új szerelem feledteti a korábbi nehéz napokat, családi konfliktusokat. Ha voltak is jogi problémáid, azok most rendeződhetnek. A törvényes konfliktusokból győztesként kerülhetsz ki, ehhez most meg kapsz minden lehetőséget. A győzelem nem jelent teljes értékű örömet, mert mint mindig, most is áldozatokkal jár.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A feladatok ugyan nem haladják meg az erődet, de az otthoni munkákat már a soknál is többnek találhatod. Ilyenkor a leghelyesebb, ha otthagysz csapot-papot, és egy jó társaságban keresel felüdülést, hogy azután másnap ismét teljes erőbedobással végezhesd a munkádat. Komoly, nagy erőfeszítéseket kell tenned nemsokára. Túl sokat várnak tőled anélkül, hogy bárki is ártani akarna ezzel.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Talán túl sokat nyugtalankodsz, mert megpróbálsz minden kérésnek, kívánságnak eleget tenni. Nem is érdemes harcolni, mert a jó szándék mellett azért elég határozottak a környezetedben az emberek, könnyen felkapják a „vizet”. Hiba lenne szembeszállni bárkivel, még akkor is, ha lelked mélyén szívesen megtennéd. Szerelmi kapcsolatodban vagy házasságodban is változások történnek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kedvet érezhetsz arra, hogy a környezetedben eljátszd a békebíró szerepét. Bár a mások között támadt ellentéteket nem neked kellene elsimítani. Ha mégis megpróbálod, biztos lehetsz benne, hogy az egyik fél a rajongód, a másik az ellenséged lesz. Rajongóid e nélkül is akadnak, az ellenségek, pedig nem hiányoznak. Engedd, hogy mindenki úgy rendezze a konfliktusait, úgy rontsa feleslegesen a saját helyzetét, ahogyan jónak látja.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem önzés az, ha most csak saját magaddal és kedveseddel törődsz. Éppen elég közös gondotok akad ahhoz, hogy ne pazarold másra az idődet és az energiáidat. Amúgy is nagyon sok emberrel találkozol. Nagyon fontos, hogy most ne vegyél félvállról semmilyen ígéretet vagy ajánlatot. Sok minden dől el a jövő héten, ha nyilvános sikerekre vágysz, most arathatsz. Népszerűséged a saját lehetőségeiden belül nő.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Köthetsz ma rövidebb, vagy hosszabb időre szóló barátságokat, olyan szövetségeket hozhatsz létre, amik hossz távon gyümölcsözők mindkét fél számára. Nem is egy szerelmi ajánlatot kapsz, amivel biztosan tudsz majd mit kezdeni. Lehetséges, hogy partneredbe, vagy házastársadba vagy, a legszerelmesebb, és minden más ajánlatot örömmel veszel, de vissza is utasítod.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Testvéred, vagy rokonod válságos helyzetbe került vagy kerül. Ez bizony egy kicsit téged is megvisel. Nemcsak lelki problémáktól kell tartanod, hanem valószínű, hogy komoly anyagi áldozatokat is kell majd hoznotok. Saját egészségedet is kíméld, amennyire csak lehetséges. Nagy baj ugyan nem érhet, de mégis jobb félni, mint megijedni. Az intés vonatkozik a kisebb utazásokra, egy esetleges közlekedési baleset veszélyére is.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha vizsgákra készülsz, vagy a család gyermekeiért aggódsz, akkor kerüld a felesleges izgalmakat. Amilyen nagy a jelenlegi drukkod, olyan nagy lesz a jövő héten az örömöd. Valóban ez a hónap az év egyik legjobb, legszerencsésebb periódusa. Nem törvényszerű, de könnyen lehet, hogy még a szerencsejátékok valamelyikén is komoly nyereményt söpörhetsz be. Nagyobb utazásra, szerelmi kalandokra is jó kilátásaid nyílnak.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Szinte minden kívánságod teljesül. Régi terveket, ábrándokat valósíthatsz meg. Ha új vállalkozásba kezdesz, a kezdeti sikerek káprázatosak lesznek. Most kell tehát az élettől elenned mindazt, amiről úgy gondolod, hogy megillet téged. Nem lehetsz azonban sem mohó, sem önző. Tekintettel kell lenned másokra is, akik segítenek abban, hogy a szerencsédből valamilyen tőkét kovácsolj. Osztozni lehet, sőt kell is ilyen esetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top