nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 23. Hétfõ)

Napi horoszkóp (05. 23. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Könnyen lehet, hogy minden a visszájára fordul. Most igazán fontos lenne, hogy elkerüld a haragot, mert a viták, veszekedések feldúlhatják az életedet. Igaz, hogy ez átmeneti, de nagyon kellemetlen élményekkel fenyeget. Megint csak a diplomáciai érzéked segíthet, hogy elkerüld a konfliktusokat. Nem a jó barátok azok, akikre támaszkodhatsz, hanem saját megérzéseid és józan eszed.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Mindenkit ki lehet békíteni, ha meg van hozzá a kellő jó szándék. Remélhetőleg ez belőled sem hiányzik. Megnyugodhatsz, rendezheted a soraidat. Szép lassan minden megváltozik. Lecsillapodhatnak a viharok, békét köthetsz mindenkivel. Megint sokkal több mosolygós arcot látsz, mint haragosat vagy szomorút. A te nyugalmad és kedvességed tükröződik vissza az embereken. Talán ennek köszönheted, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott napok várnak rád.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Most egyre inkább minden úgy történik, ahogyan te szeretnéd, csak elvétve ütközöl akadályba vagy ellenállásba. A születésnapodon úgy tégy fogadalmat, vagy ígéreteket önmagadnak, hogy az valószínűleg beteljesül. Ez legtöbbször nagyon jó dolog, de előfordult már, hogy megbánta valaki, hogy beteljesült a kívánsága. Talán az ünnepi előkészületeknek köszönhető, hogy kisebb anyagi gondjaid támadnak.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Hiba volna, ha nem csak addig takaróznál, ameddig a takaród ér. Pontosabban szólva nem a pénz mutatja az ajándék értékét, hanem a szeretet, amivel adni tudjuk, és amivel fogadjuk. Lehetőleg ne maradj el semmivel. Az otthoni teendők, a lakás rendezése ugyanolyan fontos, mint hozzátartozóid lelkét ápolni. A család többi tagja hiányolja a kedvességet, a törődésedet, valóban sok dolgod van, de juthat egy szívből jövő mosoly nekik.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sajnos a körülmények és az emberek is kényszeríthetnek arra, hogy kíméletlenül érvényesítsd az akaratodat. Lehetsz erélyes, csak közben legyél igazságos, a véleményedet megmondhatod szépen is. Előfordulhat, hogy úgy bántasz meg valakit, hogy a végén jobban bánod, mint amilyen rosszul esnek a másik félnek a te szavaid. Ahogy múlnak a napok, szerencsére nemcsak megnyugszol, hanem boldog is leszel.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ez a hét részedre sem a világvége, hanem az életednek jelentős mérföldköve. Lelkileg és fizikailag kelőképpen megedzettek az elmúlt hónapok eseményei. Ennek köszönhetően erős akarattal és bátran szembe tudsz nézni a feladatokkal, ami inkább jónak mondható, és nem rossznak. Az, hogy komolyan kell venned a jövőt, a családi élet alakulását, természetes, és talán nemcsak rád, hanem mindenkire vonatkozó szabály.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Minden átalakulás fáradságos, néha nehezen meghozott döntések következménye. Amikor túljutottál rajta, akkor már emelt fővel, optimizmussal alakíthatod a jövődet. Ha majd úgy érzed, hogy belefáradtál az erőfeszítésekbe, a sors, vagy a hited, mindig nyújt vigaszul egy kis örömet, néhány boldog napot, amikor érezheted, hogy nem fáradtál hiába. Nyílt, érzékeny ember vagy, aki most többnyire környezetének befolyása alatt áll.




Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Az életben mindent ki akarsz próbálni, minden utat meg akarsz járni. Ragaszkodsz mindenkihez és mindenhez, legyen a tárgy, személy vagy eszme, ha egyszer már magadénak érezhetted. Ugyanilyen szenvedéllyel tudsz azonban gyűlölni is, mindent és mindenkit, ha egyszer azt kiérdemelték. Minden titok érdekel, minden zárat fel akarsz, és biztosan fel is fogsz nyitni, hogy ez rejtély birtokába kerülj, ugyanakkor a saját titkaidat sírba viszed.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Önbizalmad a napokban könnyen megrendül, ilyenkor kapkodóvá válasz, és ésszerűtlenül cselekszel. Könnyen meghatódsz, és ha csak teheted, mindenkin segíteni próbálsz. Csendes, érzékeny természeted ellenére nagyon is szenvedélyes tudsz lenni. Most az a veszély fenyeget, hogy rosszul ítéled meg a helyzetedet. Mindig minden másként történik, mint ahogyan elképzelted. Néha ez határozottan szerencsés fordulatot is jelenthet.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Az esetleges tévedéseidet majd a sors vagy a környezeted korrigálja. Egyelőre nem ajánlatos új vállalkozásba kezdened, jobban jársz, ha a kitaposott úton haladva beéred a biztos kevéssel, mint a bizonytalan sokkal. Nagyon érzékeny vagy, de most jobb, ha nem a szíved szavát követed, hanem kizárólag az eszedre hallgatsz. Sajnos nap, mint nap fel kell tenned a, hogyan tovább kérdését, ki bízzon benned, ha nem saját magad?

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az új hetet úgy kell kezdened, hogy lelkesedésedet és erődet semmi nem törheti meg. Nagyon is tudod, mit akarsz, és nem is tudnak megakadályozni abban, hogy szándékaidat meg tudd valósítani. Akadhatnak anyagi gondjaid, ezeket könnyen és ügyesen meg tudod oldani. Biztosan lesznek a munkahelyeden problémák. Ezek sem jelentenek olyan erőpróbát, amin könnyedén ne juthatnál túl.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Gyermekeid örömet szereznek azzal, hogy jól haladnak az életben, számukra nagyszerűen haladnak a vakáció előkészületei. Az ő boldogulásuk sok szempontból segítséget is jelent. A fontos kockázattal járó ügyeket eben a szerencsés periódusban kellene tető alá hoznod. A késlekedés azért is káros lenne, mert előbb-utóbb elfogy a lendületed, alábbhagy a kezdeményezőkedved.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top