nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05.24. Kedd)

Napi horoszkóp (05.24. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Bármilyen erős és fáradhatatlan vagy, idővel mégis csökken az aktivitásod – ez a megállapítás egyetlenegy dologra, a szerelemre nem igaz. Ezen a téren igazán nem lesz okod a panaszra. Csak arra kell vigyáznod, ha tilos területekre tévedsz, abból ne származzon semmilyen kellemetlen következmény. A hét végén így is, úgy is ki leszel téve egy családi vitának. Az sem kizárt, hogy feletteseiddel is összetűzéseid lesznek, ami miatt extrém esetben még állás után is kell nézned.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nincs különösebb okod az ijedtségre, a jelenlegihez hasonló, vagy de akár jobb pozíciót is könnyen találhatsz, főleg, ha a munkádra összpontosítasz. Minden erőddel arra törekszel, hogy bizonyíts. Nem mások elismerésére vágysz elsősorban, hanem saját magadnak akarod megmutatni, hogy mennyivel különb vagy azoknál, akik mindig csak kritizálnak, vagy olykor már-már ellenségesen viselkednek.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A többletteljesítmény meghozza a várt eredményt erkölcsileg és anyagilag is. Arra azért nem ártana vigyáznod, hogy meddig feszíted a húrt, meddig mégy el kritikáidban, és mennyire aknázod ki saját erőtartalékaidat. Igaz, hogy az átlagnál többre vagy képes, de mindenre azért nem. A családi konfliktusoknak elejét veheted, ha egy kis időt töltesz otthon is, és törődsz azokkal, akik szeretet várnak tőled.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Most kell megértetned mindenkivel, hogy nem önzésből teszed ki a lelkedet is, mert nemsokára elfogy a türelmed. A nagyobb baj, hogy a családi fészek is egyre inkább tűzfészekké válik. Biztosan igazad van, még is jobban teszed, ha egyelőre otthon sem emeled fel a hangodat, és igyekezz elkerülni minden más perlekedést is. A leghelyesebb, ha ezen a héten nem hozol semmilyen fontos döntést. Igyekezz betartani a törvény betűit. Készülj fel arra, ahogy szerelmi szakításra is sor kerülhet.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nagyon jól gondold meg, hogyan döntesz. Nemcsak te, de a társad is véglegesnek fogadja el a szakítást, de a békülést is. Ez a hét már egy kicsit nyugodtabb, de azért még mindig szeszélyes lesz.  Úgy-ahogy sikerül tisztáznod a félreértéseket, újabb viták, veszekedések nem fenyegetnek. Egy kicsit még feszült a hangulat körülötted, de most már megkezdődnek a békülési folyamatok.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha meg is bántott valaki, igyekszik majd jóvátenni minden általa okozott sérelmet. Ha sajnálod, hogy valakivel kíméletlen voltál, most kiengesztelheted az illetőt, aki ezért nagyon hálás lesz. A munkában is több örömet találsz, mint amennyi fáradságot fektettél bele. Jó érzéssel tölt el, hogy megbecsülnek, elismerik a szorgalmadat, képességeidet. Nagyon fontos, hogy a munkahelyeden és a családi életedben is békét köss mindenkivel, senkit ne kritizálj, ha nem muszáj.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Egyelőre még nem kell tartanod tőle, de esetleges szigorúságodnak kellemetlen következményei lehetnek a hét elején. Éppen azokkal találod szemben magad, akiket a legtöbbre becsültél és a leginkább szeretsz. Egyik-másik barátod is komoly csalódást okoz. Partnered vagy házastársad nem a sértődöttet játssza, hanem jogosan érzi megbántva magát. Az ilyen helyzetben sokkal könnyebb a megelőzés, mint a kiengesztelés.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Számodra az élet igazi csatatér, s tudod, hogy harcodat egyedül kell megvívnod. Óvatos, sőt gyanakvó ember hírében állsz. Mélyenérző, sőt együttérző is tudsz lenni, szükség esetén önfeláldozóan segítesz másokon, s ezt sohasem az elismerésért teszed, hanem egyszerűen kötelességednek érzed. Sokat foglalkoztatnak az élet rejtett dolgai, a halál, s talán még az is, ami utána következik.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
A veszekedés kétarcú dolog, nagyon nehéz eldönteni, hogy ki és miért kezdte. Téged próbáltak rászedni, vagy bizalmatlanul, ellenségesen viselkedtél a másikkal szemben. Nem érdemes komolyan megharagudni, és nem szabad végletesen megharagítani a másik felet sem. Úgyis hamar megtörténik majd az édes kibékülés, és nagyot változik az életed ezen a héten. Elképzeléseidhez kezdj el támogatókat keresni, és az ábrándozás helyett most már kezdj hozzá a kivitelezéshez!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A munkahelyeden történhetnek olyan dolgok, amelyekre sokáig emlékezni fogsz, például új, kedvezőbb állásba vagy pozícióba helyezhetnek. Ez természetesen anyagi és erkölcsi elismeréssel is járhat. A feletteseid vagy befolyásos emberek elismerése okozhat elégedettséget, örömet a hónap vége felé. Mindezek mellett most lehetőséget kapsz arra is, hogy egy kicsit világot láss, idegen földre tedd a lábadat, más országokkal ismerkedj.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lehetőséged lesz arra, hogy e hónap végén már vakációra indulj. Most nemcsak a karrieredet építheted, hanem a szerelemben is sikerekre számíthatsz. Mindez együtt túl szépnek hangzik, mégis biztos, hogy nagy része valóra válik, különösen akkor, ha te is így akarod. Nemcsak a szerencsében kell tehát bíznod- bár a csillagok mindenben segítenek téged -, hanem tenned is kell azért, hogy jól boldogulj.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Azt mondják, hogy minden csoda három napig tart, de a te csodád kitart a hét végéig, sőt akár a hónap végéig is. Ebben az időszakban már napról napra többet is kell nyújtanod azért, amit kiveszel a bőség kosarából. Jól teszed, ha előre felkészülsz a komolyabb küzdelmekre. A közeljövő nem tartogat ugyan súlyos kellemetlenségeket, de azért meg kell mutatnod, hogy mire vagy képes. Otthon is és a hivatalban is félreértések sorozata miatt válhat helyzeted majdnem lehetetlenné.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top