nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 27. Péntek)

Napi horoszkóp (05. 27. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A bizonytalanságot még csak elviselnéd valahogy, képes vagy arra, hogy síkra szállj saját érdekedben. Nem félsz semmitől, nincs is okod erre, meg tudod védeni magadat é a pozíciódat is. Ha ez mégsem sikerülne, van elég bátorságod és eszed ahhoz, hogy szinte azonnal egy új, jobb helyet vagy pozíciót találj. A nagyobb baj az, hogy mindez anyagi áldozatokkal jár, ami ellen már kevésbé tudsz védekezni.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Elsősorban munkatársaid gondoskodnak arról, hogy feladatodat könnyen, örömmel végezhesd. Felváltva hoz ez a nap nagyon kellemes és nagyon bosszantó dolgokat. Családodban is akadnak nézeteltérések, valószínű, hogy egy barátod akarva-akaratlanul kotyog ki olyan dolgokat, amelyek jobb lett volna, ha titokban maradnak. Egyelőre ne vállalj senkivel sem közös pénzügyi kockázatot.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Minden ellenkező híresztelés dacára jól érzed magad, kitűnő fizikai és lelki kondícióban leszel. Ez a hangulat vagy inkább állapot átsegít a várható kisebb akadályokon, nagyobbaktól pedig egyelőre nem kell tartanod. Otthon sem érdemes nagy eréllyel kezelni a dolgokat. A viharok, a félreértések lassan elcsitulnak. Feletteseiddel kár vitába szállnod, előbb-utóbb ők is belátják, hogy neked van igazad, és akkor már tényleg azt teheted, amit jónak látsz.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Figyelj nagyon arra, hogy ne legyen fennakadás a munkádban. Most még sokat tehetsz azért, hogy ne csak azok, akiknek kötelességük, hanem az idő is neked dolgozzon. Egyre több a munkád, a kötelezettséged, ami miatt senki mást nem okolhatsz, csak saját magadat. Partnered és környezeted hiányolja a jelenlétedet, a kedvességedet, azt a törődést, amit joggal elvárhatnak.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Próbáld meg úgy beosztani az idődet, hogy ne csak a kötelességeidet teljesítsd, hanem a magánéletedben is elégedettséget teremts. A csekély áldozat megéri a jó hangulatot, amit a környezetedben kialakíthatsz, ha igazán akarsz. A munkádért anyagi és erkölcsi elismerésre is számíthatsz, tehát tényleg jól teszed, ha olyan lelkesedéssel és nagy erőbedobással végzed, ahogyan a kedved is diktálja. Anyagi gondoktól nem kell tartanod, de a fellendülés egy kicsit várat magára.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ha jól taktikázol, gondosan rendezed be az életed, nem érhet váratlanul a hétvégén bekövetkező hidegzuhany. Szinte egyik percről a másikra történnek olyan változások, amelyek komoly kihívást jelenthetnek. Ez a pár nap még kifogástalannak látszik. Magánéleted harmonikus, párod és gyermekeid – ha vannak – elhalmoznak kedvességgel, szeretettel. Ha megengedheted magadnak, a szerelemben is csodálatos kalandokba bocsátkozhatsz.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A pénzből most több jut, mint amennyit remélhettél volna. Anyagilag és érzelmileg tehát remekül kezdődik majd az új időszak. Később talán alaposan meg kell gondolnod, mit tegyél, és hogyan viselkedj másokkal szemben. Egy váratlan és kicsit sem kellemes családi esemény felboríthatja minden eddigi számításodat, és megfoszthat a nyugalmadtól is. Ne keresd a bajt, ne akarj olyan dolgokért harcolni, amikről már az első pillanatban tudod, hogy értelmetlenek.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Logikád a legkülönbözőbb és legérdekesebb hivatásban is pótolhatatlanná tehet téged. Jól filozofálsz, megállod a helyed bármilyen tudományos kutatásban. Munkádban a rendkívüli kitartásod tehet nélkülözhetetlenné, még akkor is, ha néha egy kicsit nehéz téged elviselni. Beosztottként fáradhatatlan, szolgálatkész, kötelességtudó munkaerő vagy, aki irányítani kicsit, bántani, kritizálni viszont egyáltalán nem hagyja magát.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az otthonodra, sőt saját testi épségedre is jobban kellene vigyáznod, mert veszély fenyeget, sőt károk is érhetnek. Az ilyen szempontból kritikus időszak még kb. két hétig is eltarthat. Sok bajra megtalálhatod most az orvosságot, ennek ellenére nem lesz egyszerű az életed, a legfőbb problémát a családi élet jelenti, a társas kapcsolatban is mutatkozhatnak a válság jelei.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Sok dologban fordulóponthoz érkeztél. Rossz döntést aligha tudsz hozni, helyén lesz az eszed és a szíved, csak az a fontos, hogy ne kapkodj el semmit. Tovább javul a helyzet, és ezzel a hangulatod is majd júniusban. Most már közel a megoldás lehetősége. Foglalkozhatsz majd olyan dolgokkal is, amikben örömöd leled. Elmúlik a vihar, ideje, hogy rendezd a soraidat. Lassan neked is meg kellene békülnöd a világgal.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Akivel most végérvényesen megszakítod a közeli kapcsolatot, azzal már nem lesz egyhamar problémád. Akivel lehet, most kibékülhetsz, ismét elfogadhatjátok, elismerhetitek, sőt szerethetitek is egymást. Végre kipihenheted magad, és szinte tökéletesen könnyed és boldog lehetsz. Talán jól is tennéd, ha utaznál, vagy más módon a lehető legkellemesebben töltenéd a szabadidőd.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Minél több időt szánsz arra, hogy jól érezd magad, annál könnyebben megbirkózol a nehezebb feladatokkal is a jövőben. Ha utazol vagy a nyaralásodat szervezed, olyan élményekben lehet részed, amelyek nagyon sokáig kellemes emlékek lesznek majd. A csillagok szerencsés időszakot ígérnek, nem csak az örömteli dolgokhoz. A jövődet is megalapozhatod, karriered érdekében is tehetsz egyet s mást anélkül, hogy ez különösebb erőfeszítést igényelne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top