nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05. 29. Vasárnap)

Napi horoszkóp (05. 29. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A kondíciód is irigylésre méltó lesz, nem csak a kedélyed. Egyre többet gondolsz a munkahelyváltoztatásra. Gondolkodni lehet bármiről, a jó döntésnek azonban még nincs itt az ideje. Meg kell várnod, hogy az esetleges ajánlatok és ígéretek vajon tényleg olyan jók-e, mint amilyennek hangzanak. Egy vállalkozás kezdetével sem ártana várni, de ha az idő annyira sürget téged, a lelkesedésed pedig nem enged nyugodni, akkor kezdj bele, de csak nagyon óvatosan.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Környezetedben sok az akadékoskodó, feleslegesen fecsegő ember. Még azt se vedd komolyan, amit azok mondanak, akik a szívedhez közelebb állnak. Ha keveset adsz mások véleményére, akkor több lesz a saját szavaid hitele. A szerelemben csak szép élmények várnak, a zavaró körülmények ideje elmúlt, viszont nehezen tudsz békében élni a környezeteddel. Úgy érzed, hogy mindenki szándékosan bosszant, vagy felesleges vitákat provokálnak az emberek.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha egy veszekedés feleslegesnek látszik, az elől mindenképpen ki kell térned. Sajnos ma ezt nehezen tudod megtenni, ellenállhatatlan vágyat érzel arra, hogy újra meg újra visszatérj a régi kérdésekhez, és megpróbáld a saját meggyőződésedet másokra kényszeríteni. Ne vívj felesleges szélmalomharcot, mert úgysem győzheted le sem barátaidat, sem ellenségeidet. A hónap vége rendkívül szerencsés napokat hozhat. Ilyenkor érdemes egy kicsit többet kockáztatni.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ha munkahelyet szeretnél változtatni, vagy jobb pozíciót szeretnél elérni, akkor ezzel most megpróbálkozhatsz. A bolygók mindenesetre provokálnak, és ha akcióba lépsz, segítenek is. Nemcsak a munka szempontjából, hanem más területeken is szép sikerekre számíthatsz. Ha az otthonodat akarod szépíteni, az csekély áldozatokkal jár, de annál több örömet szerez majd.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Könnyen lehet, hogy betoppan hozzád egy rég nem látott vendég. Lehet ez külföldi rokon, távoli ismerős, aki fontos ügyben keres fel. Természetesen nem mindegy, milyen körülmények között tudod őt fogadni. A fontos dolgokat lehetőleg a jövő hét elejére kellene időzítened. A hét vége felé sem időd, sem kedved nem lesz elég arra, hogy mindent elintézz. Rossz híreket is kaphatsz, és munkahelyeden is a legnagyobb káosz uralkodik.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Könnyen túljuthatsz a problémákon, ha belátod, milyen csekélységek miatt izgatod magad, méghozzá feleslegesen. Egy rokonod, vagy jó barátod okoz kalamajkát a hét végén. Helyen teszed, ha nem bízol senkiben, a szép szavak könnyen levesznek a lábadról, s csak utána veszed észre, hogy jól rászedtek. Később azután már nem kell gyanakodnod, hiszen nemcsak hogy nem lesz kire, de elmúlnak a kritikus napok is.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A jövő héten fontos, nem mindennapi emberekkel találkozol majd. Az eredmények vagy következmények sokáig érezhetők lesznek. Jelentős megbeszélésekben kell fontos döntéseket hoznod, esetleg szerződéseket, megállapodásokat kötsz, amik a jelenben hasznosak, a jövőben pedig támaszt nyújthatnak. Pénzről, karrierről, üzletről vagy ingatlan adás-vételről lehet szó.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A barátságban sem ismersz tréfát, ahogyan az életben semmiben sem. Rád mindig mindenben lehet számítani, de másoknak is tudomásul kell venniük, hogy elvárod, hogy melletted mindenki mindenkor kiálljon. A szerelemben is, mint az élet minden területén, a végletek embere vagy. Általában odaadó és hűséges társként ismernek. Kimeríthetetlen energiáid itt is a legjobbak közé emelnek. Viszont féltékenységeddel agyonkínzod a kedvesed.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha nem derítenek fel mások egy tréfával, majd te mesélsz nekik egy jó viccet, és máris együtt nevethettek. Nagyon vonzanak a nagy távolságok, szellemi és földrajzi értelemben egyaránt. Messzire vágysz, mert szeretsz utazni, de nem a megérkezést, hanem az utazást élvezed. Minden érdekel, mindent meg akarsz ismerni, így sokoldalúságoddal elkápráztatod az embereket. Soha nem viselkedsz szemellenzősen.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Bármilyen téma vetődik is fel, a saját javadra döntheted el a dolgot, csak legyél elég óvatos, és bátran hallgass a megérzéseidre. A fontos dolgokon is könnyen túljutsz majd júniusban. Ez a hónap igen alkalmas lenne arra, hogy kipihend magad. Nem fenyeget az a veszély, hogy sok fáradságos munkával kelljen bíbelődnöd. Olyan rendkívül fontos események sincsenek előkészületben, amelyek feldúlnák nyugalmadat, éppenséggel jó értelemben.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha nem is eseménytelen, de nyugodt nap lesz ez, amikor az önfeledt pihenést aligha zavarhatja bárki vagy bármi. Akkor sem más a helyzet, ha ennek egy kicsit ellentmond a személyes horoszkópod. Most is hagynak rá módot az események, hogy semmittevéssel töltsd az időt. Utazásra, esetleg költözködésre a következő hónap nyújt majd lehetőséget.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Régi álmaid, elképzeléseid válhatnak valóra, hacsak egy kicsit is akarod. Fontos szerepet játszanak döntéseidben a kollegáid és a barátaid is. Ők magukra vállalják teendőidnek nagy részét a munkahelyeden, és a hétköznapi halaszthatatlan apróbb ügyes-bajos dolgaidban is. Mivel nagyon szeretsz utazni, a csillagok pedig erre nemcsak lehetőséget adnak, hanem szinte ki is kényszerítik, ne tétovázz, ne halogasd az indulást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top