nlc.hu
Horoszkóp
2005. május 30-tól június 05-ig

2005. május 30-tól június 05-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21 – Április 20.)

Szívedet megérintette valaki, nem is beszélve a fantáziád világáról, s az érzékeidről. Azonban nehéz kivárnod azt, amíg megadja magát, hiszen nem megy egykönnyen a kapcsolat elmélyítése. Úgy érzed, hogy tehetetlen vagy, s váltakozik a lelkedben a harag és az imádat. Felfokozott lelkiállapotban vagy, bár nagyon igyekszel, hogy ez kívülről ne látsszon meg rajtad. Munkádba igyekszel beletenni, amit elvárnak tőled, de azért a koncentrációd korántsem száz százalékos.






BIKA (Április 21 – Május 20.)


Munkád nagy szerepet kap életedben, s – sajnos – minden más hátrányba szorul most. Teljes kapacitásoddal a munkahelyen vagy, hiszen sok feladatod van, de erőd is van ahhoz, hogy viseld ezeket a terheket. Tulajdonképpen nem érzed tehernek a sok kötelezettséget, hanem jókedvvel és türelemmel állsz hozzá. Azonban arra már nem jut időd, hogy barátaiddal is törődj egy kicsit, s bizony még az is előfordulhat, hogy fel sem veszed a telefont, ha hívnak.






IKREK (Május 21 – Június 21.)


Energetikai rendszered a helyén van, s sokkal kevésbé fáradsz el, mint máskor. Ideje lenne azokat a feladatokat is megoldanod, amelyeket eddig halogattál, legyen szó otthonod szépítgetéséről, vagy akár a munkahelyi nemszeretem feladatokról. Vegyél egy nagy levegőt, s tedd le a válladról, ezeknek a halasztgatott kötelezettségeknek a gondját. Végül még arra is marad majd időd, hogy szerelemi életedbe olyan pluszt tegyél, amely egy kicsit felvirágoztatja azt.






RÁK (Június 22 – Július 22.)


Vannak olyan időszakok életedben, amikor bizony nagy kedvet érzel arra, hogy belemenj egy titkos és izgalmas szerelmi kapcsolatba. Nem is elsősorban a vad szexualitás vonz, s még az sem, hogy egy ilyen kapcsolatban kockázat nélkül adhatod önmagad, hiszen nincs következménye. Mindez persze vonzó lehet, ám az igazi vonzerő abban rejlik, hogy szereted a titkos viszonyok romantikáját, mással össze nem téveszthető ízét. Most nyílik is erre alkalmad, ám azt már tudod, hogy nagy bonyodalmakkal is járhat ez az élvezet.






OROSZLÁN (Július 23 – Augusztus 22.)


Baráti kapcsolataid nagyon megerősödhetnek a következő napokban. Olyan történeteket hallhatsz barátaidtól, amelyeket eddig nem osztottak meg veled, s a bizalom még jobban kivirágozhat közöttetek. Nagy felelősség meghallgatni mások titkait, hiszen nem lehet vele visszaélni. Azonban nem véletlenül bíznak meg benned: szilárd karaktered biztonságot ad, s nagyon jó tanácsokat tudsz adni másoknak. Mindemellett a szíved néha akkora, hogy szinte már-már belefér az egész világ.






SZŰZ (Augusztus 23 – Szeptember 22.)


Végre elismerik szorgalmas munkádat, s pénz áll a házhoz. Tudod, hogy mindezt annak köszönheted, hogy keményen dolgozol, s így át is érzed a jól végzett munka megérdemelt jutalmának az örömét. Külön boldogsággal tölt el a tudat, hogy nem kellett ezért a pénzért alakoskodnod, manipulálnod, s nem annak az eredménye, hogy alátettél másoknak. Egyszerűen feltűnt felettesednek, hogy minden feltűnés nélkül, de nagyon keményen és szorgalmasan dolgozol. Az ilyen kitartó munka, pedig előbb, vagy utóbb, de megtermi a gyümölcsét.






MÉRLEG (Szeptember 23 – Október 22.)


Bizony munkahelyeden eluralkodik a feszültség, s mindez a disszonancia elsősorban a verbális agresszió szintjén mutatkozik meg. Tehát számíts arra, hogy nagyon kemény vitákkal kell szembenézned, s nyíltan megkritizálhatják munkabírásodat, szakértelmedet, minden ok nélkül, pusztán az indulat hatására. A feszült munkahelyi helyzet kihathat magánéletedre is: nehéz megértetned kedveseddel, hogy miért vagy lehangolt és fáradt. Azért érdemes kiöntened neki a lelkedet.





SKORPIÓ (Október 23 – November 21.)


Visszahúzódó időszakod után úgy döntesz, hogy végre kimész a világba, s felvállalod, hogy bizony kapcsolataid is vannak, amelyeket időről, időre ápolni kell. Alkalom is adódik rá, hogy régóta hanyagolt barátaiddal ismét együtt legyél egy kicsit. Kedved is van ezekhez a közös szórakozásokhoz, azonban mégsem kerek a világ: valaki mindig elégedetlenkedik. Ebben az esetben családtagjaid világítják meg számodra azt a véleményüket, hogy túl sok időt töltesz el házon kívül.






NYILAS (November 22 – December 21.)


Saját tüzes és szenvedélyes éned sodorhat bajba a következő napokban. Nagyon nyitott ember vagy, akinek szinte lételeme, hogy mindig valami újat ismerjen meg. Mi sem vonz jobban, mint, hogy megtudhatod, milyen lehet a szerelem egy nagyon vonzó, ám de ismeretlen s különleges karakterű emberrel. Nem tudod kihagyni az alkalmat, s hiába félted a szívedet: bizony elveszítheted. Ha pedig Te szerelmes leszel, akkor a lelked nem akárhogyan lángol: az már maga a tűzvész.






BAK (December 22 – Január 20.)


Hízelgő ajánlatot kapsz a következő napokban: mégpedig a munkahelyeden nyilvánítja ki valaki feléd, hogy bizony nem is akárhogyan vonzódik hozzád. Tetszik is a dolog, meg nem is. Érzékeid azt súgják, hogy menj bele ebbe a viszonyba, hiszen sok új érzést tapasztalhatsz meg. Viszont felelősségteljes éned tiltakozik: érezteti veled, hogy nem lesz jó vége egy munkahelyi viszonynak. Ebben is, abban is van valami, hiszen kockázat nélkül nem élet az élet.






VÍZÖNTŐ (Január 21 – Február 19.)


Különös dilemma elé kerültél, nem tudod, hogy vajon célszerű lenne-e úgy igazán megmondani a véleményedet, amelyet már nagyon régóta visszafojtottál. Leginkább munkatársaidnak, felettesednek mondogatnál oda úgy istenigazából. Már meg is fogalmaztad százszor magadban a mondandódat, de az utolsó pillanatban mégis úgy döntesz, hogy kifizetődőbb lesz hallgatni. Mind a két megoldásnak megvan az előnye. Lehet, hogy okosabb hallgatni, de felszabadítóbb beszélni.






HALAK (Február 20 – Március 20.)


Nagyon szép és boldogító élményben lehet részed. Végre megélheted párkapcsolatodban, hogy gyenge lehetsz, s van egy erős és magabiztos ember, akire támaszkodhatsz, s Ő vigyáz rád, s megvéd mindentől és mindenkitől. Élvezd ki ezt az élményt, hiszen kevésszer adódik ilyen kapcsolat az emberi létezés során. Szükséged van arra, hogy babusgassanak, s végre valakinek megmutathasd, hogy kicsi, gyenge és érzékeny is tudsz lenni. Csak arra figyelj, hogy ne csak ezen a síkon létezzen ez a kapcsolat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top