nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (05.31. Kedd)

Napi horoszkóp (05.31. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Másoknál jobban fenn tudod tartani az érzelmi energia egyenletes áramlását. Emiatt nem égeted ki magad a kapcsolat kezdeti izgalmában, hanem tartóssá teszed, és teljesebben fel tudod tárni a lehetőségeidet. Ez azon alapvető képességednek, hogy az életre erővel, de mérséklettel reagálj, csak egy következménye. A kapcsolatban partnered energiáira való reagálásként állíthatod be saját iramodat anélkül, hogy kikerülnél a szinkronból, vagy talán gyorsabb tempóra késztetnéd partnered.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Minél többet gyakorolsz valamit, annál jobb lesz. Amíg elég levezetés van energiáid számára, aktív és eredményes lesz a párkapcsolatod. Ha úgy érzed, hogy kedvesed miatt görcsössé válik a stílusod, mindkettőtöknek igazodnia kell, és ha ez nem működik, új és megfelelőbb partnert kellene találnod. Hajlamos vagy elvetni a dolgokat, ha akadályba ütközöl, vagy amikor nem tudod úgy igazítani a dolgokat, ahogyan szeretnéd. A szerelem általában nem virágzik dührohamos kedélyállapotban.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jobb, ha energiáidat arra az eltökéltségre fordítod, hogy legyőzd az előtted álló problémákat, ez kreatívabb és produktívabb levezetése haragodnak. Problémáid némelyike a dolgok bevezetésével és időzítésével kapcsolatos gondokból ered. Valamelyest megoldás lehet problémáidra, ha mindenben előre megállapodást kötsz, és ahhoz szigorúan tartod magad. Ahhoz, hogy ez a módszer teljesen hatásos legyen, néha meg kell változtatni a helyet és az időt.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Hajlamos vagy arra, hogy ne vedd észre azokat az igényeket, melyeket mások túl nagynak tartanának. Ne feledd, hogy kedvesednek ezekben a napokban nincs annyi energiája, mint neked, ezért készülj fel a lassításra, ha a helyzet úgy kívánja, hiszen te boldogan teljesítesz többet anélkül, hogy ezt áldozatnak tartanád, vagy párodat adósnak gondolnád érte. Azonban nem szabad túlságosan bőkezűnek lenned erőddel, mert partnered túlságosan is rád támaszkodhat. Ez egy idő után felboríthatja a kapcsolat egyensúlyát.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Úgy találhatod, hogy energiaszinted érzelmi állapotodtól függ, időnként a kimerülésig aktív vagy, máskor pedig teljesen képtelen vagy mozdulni érzelmi problémáid miatt. Sokkal valószínűbb, hogy túl aktív vagy, minthogy mozdulatlan. Ezért túl érzékenyen reagálhatsz kedvesedre, szem elől tévesztve a megfelelő időt a megállásra és a pihenésre. Ez mind testileg, mind érzelmileg stresszes lehet számodra és partnered számára is, ezért meg kell tanulnod lassítani, és egy helyre összpontosítani energiáidat.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Úgy találhatod, hogy az érzelmi állapotodban beálló változások nagy ingadozást okoznak nálad, és egyik pillanatban mehetnéked van, a másik pillanatban elpárolgott a haragod. Bizonyos fokig ez természetes állapot a számodra, és nem szabad, hogy bármilyen problémát okozzon, ha tudatában vagy, és ennek megfelelően építed fel az életedet. E folyamat eredménye az, hogy a következő mélypont nem olyan mély, vagy megerőltető.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kiegyensúlyozott vagy, és életszemléleted optimista, de nem irreális. Más szóval: megközelítésed pozitív, de nem látod rózsaszín szemüvegen keresztül a világot. Nem valószínű, hogy beleveted magad egy kapcsolatba, hanem inkább lépésenként merülsz bele. Így ez hosszú távon sikeres és eredményes lesz a nagy szomorúság kockázata nélkül. Ha így kezeled a másokkal való viszonyodat, akkor barátaid csodálni és idealizálni fognak, mert sikerül elkerülnöd azokat a csapdákat, melyekbe ők folyamatosan beleesnek.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az olyan társsal illenél legjobban össze, aki két lábbal jár a földön, megbízható, akinek tanácsára odafigyelhetsz, és követheted azt. Ahogyan egyre tapasztaltabb leszel, kevésbé kell a párodra támaszkodnod. Mindenesetre hasznos, ha más szemével is látod magad. Általában a körülményektől függetlenül derűs és kedélyes vagy, ami igazán előnyös a potenciális kapcsolatok szempontjából. Ahogy idősebb leszel, optimizmusod különleges vonzerőt kölcsönöz majd a visszafogott érzelmek vibráló belső feszültsége miatt.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Stílusodat könnyedség jellemzi, ami sem nem szertelen, sem nem visszahúzódó, mely azt jelzi, hogy bőségesen van a világnak adható érzelmed és vonzalmad. Természetesen ez vonzóvá tesz mások szemében, és eléggé könnyű a saját választásod szerinti partnerekkel bölcs és élvezetes kapcsolatba kerülnöd. Azonban ne hagyd, hogy érzelmeid könnyed áramlása ellustítson a szerelemben, vagy emiatt biztosra vedd kedvező helyzetedet.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Érzelmileg stabil és óvatos vagy abban, hogy elkötelezd magad mások irányában. Ez a magatartás megtakarítja neked egy könnyelmű vagy esztelen kapcsolat érzelmi forrongását. Hosszas gondolkodás után nagyobb valószínűséggel lépsz hosszú távú kapcsolatba, mely lassan, de biztosan alakul. Időnként túl komoly vagy, ezért előnyödre válna, ha olyan párt keresnél magadnak, akinek jó a humorérzéke, aki meg tudja mutatni neked a könnyedebb oldalt, és fel tud vidítani, amikor rossz a hangulatod.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lehetne egy kevésbé stabil partnered is, aki számára te biztosítod a stabilizáló hatást, az ilyen kapcsolat most előnyös lehet mindkettőtök számára. Ragaszkodsz az értelmes vonzalomhoz a kapcsolatokban, és nem találsz örömet az olyan szerelemben, amelyet nem kísér őszinteség. Hosszú távon a kapcsolatod gazdagnak látszik, mások szerencsésnek tartanak téged a szerelemben, de ez adottság, és nem szerencse, és az érdem természetesen a tiéd.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Nehéz lehet spontánnak lenned érzelmi reakcióidban, és indokolatlan negatív következtetésekre juthatsz. Ezt úgy kerülheted el egyszerűen, hogy amennyire csak lehet, visszatartod magad az érzelmi dolgokban való ítéletalkotástól. Ez lehetővé teszi, hogy olyan kapcsolatokba kerülj, melyektől korábban félénken elhúzódtál gátlás vagy bizalmatlanság miatt. Ha elkezded elemezni jó lépéseidet és hibáidat, megtanulhatod, hogyan hagyjad, hogy az értelmed vezessen, mikor egy helyzet érzelmi értékelése csődöt mond.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top