nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06.01. Szerda)

Napi horoszkóp (06.01. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Most igen felelősségteljesen viselkedsz, de hajlamos vagy gyors döntéseket hozni a szívügyekben. Nem valószínű, hogy azért veszíted el a párod, mert túl sokára döntöttél, de esetenként beleszaladhatsz olyan kapcsolatokba, amelyeket el kellett volna kerülnöd. Nem baj, ha körülnézel, mielőtt „ugrásra” szánod el magad. A te részvételeddel egy kapcsolat teljes erőbedobással kezdődik, és erőteljes intenzitással folytatódik.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Meg tudod szelídíteni és meg tudod nyugtatni a legveszekedősebb embert is, és mint általános béketeremtő szerepelhetsz a saját kapcsolatodban is. Ez általában kitűnő jellemvonás, de ne hagyd, hogy partnered kihasználja harmónia iránti vágyadat, és visszatartson céljaid elérésétől. Légy segítőkész és adakozó egy bizonyos pontig, gyakorold a visszautasítást is ésszerűtlen kérések esetében, habár ez természeted ellen való.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A dilemma megoldására két mód lehetséges: vagy megtanulsz kijönni azzal, akire vágysz, vagy megtanulod kivárni azt, akivel jól kijössz. Tudod, hogyan kerüld el a robbanékony és zajos kapcsolatokat, az olyanokat, amelyekkel telve vannak a romantikus újságok. Időnként vágyhatsz egy izgalmasabb kaland után, de igazából sokkal jobb neked úgy, ahogy most van. Meg kell próbálnod megértőbbnek lenni az emberekkel, akik nem olyan kiegyensúlyozottak, és több csalódást élnek át, mint te.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Tégy külön erőfeszítést, hogy nagylelkű és megbocsátó légy, ha partnered akaratlanul megbánt. Ugyanígy, ha önző voltál, vagy meggondolatlan a pároddal, ítéletedben ne legyél túl kemény önmagaddal szemben. Te is ugyanolyan ember vagy, mint mindenki más, és mindenki hibázik. Hajlamos vagy a türelmetlenségre, ennek eredményeképpen feladhatsz egy olyan kapcsolatot, melynek nem adtál lehetőséget kifejlődni.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kedvesednek nem biztos, hogy annyi energiája van, és a sebességedet kimerítőnek találhatja egy idő után. Ezen kívül az olyan kapcsolat, mely túl intenzív, mániákussá válhat, és idő előtt kiéghet. Ne feledd, hogy az életed többi részét is élvezni kell. Nagy étvágyad van mindenféle újra és izgalmasra egy kapcsolatban, és különleges adottságod van a kapcsolat jó hangulatának megtartására. Mindent megpróbálsz csak a hecc kedvéért is, egyszerűen csak azért, mert új, és miért ne próbálhatnád meg?


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Elég gyorsan elveszíted a kedvedet, amikor problémák vannak egy kapcsolatban, és ennek eredményeképpen elég messze kerülsz a párodtól. Ez természetesen éppen ellentétben van azzal, amit tenned kellene a probléma megoldása érdekében: ehelyett azon kéne igyekezned, hogy közelebb kerülj a kedvesedhez, és vissza lehessen állítani a kommunikációt, megújítani a szerelmeteket. Természetesen, ha mindketten ugyanabban az időben vonultok vissza, nehéz lesz rendbe hozni a szituációt.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Olyan partnert válassz, akinek pozitív a szemlélete, aki segíthet visszaugrani a boldogságba. Tekintet nélkül arra, hogy milyen a kedvesed, meg kell próbálnod elviselni a nehéz vagy elidegenedett időszakokat. Ezek valószínűleg nem tartanak sokáig, és utánuk a kapcsolat ott folytatódik, ahol abbamaradt, ha adsz neki egy újabb esélyt. Ez különösen valószínű, ha előre beszélsz kedvesednek a nehéz időszakokról, hogy ne legyen felelősség, mely megzavarja későbbi jó érzéseidet.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
A változások kapcsolataidban bizonyos rendszerességgel történnek, mely hozzájárul az egészséges fejlődésedhez, mert te nem valószínű, hogy belemégy szűk keresztmetszetű helyzetekebe, ahol a változások csak intenzív nyomás után történnek. Ebben a tekintetben átsegítheted kedvesedet a nehéz helyzeteken úgy, hogy használod betekintési képességedet, hogy tisztázd és megoldd a kapcsolatban lfelmerülő problémákat.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma nagyon fogod kedvelni a kalandokat, de vigyázz, hogy ne hagyd le kedvesedet, aki még mindig az utolsó kísérletét próbálja utolérni. Mint természetes vezető a szerelemben, mindig friss és érdekes módokat találsz önmagad és érzelmeid kifejezésére. Csak győződj meg róla, hogy a párod is lépést tud-e tartani veled. Alapvető biztonsággal rendelkezel, mely lehetővé teszi, hogy a nehéz helyzeteket erővel és biztonsággal kezeld olyankor is, amikor mások teljesen szétesnek.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Úgy találhatod, hogy érzelmeid drámaian és elég hirtelen változnak, néha előzetes figyelmeztetés nélkül. Ez eléggé zajossá teszi szerelmi kapcsolatodat, de a nagy izgalom ígéretével. A te számodra egy létező kapcsolaton belüli változás, vagy egy új felé való haladás nem fokozatosan történik, hanem néha jelentős kényszer hatására. Az ilyenfajta szélsőséget enyhítheti egy megbízható, stabil társ, akinek megfogadod a tanácsát, ha túlreagálsz egy szituációt.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Lehet számos újra és újra elkezdett és abbahagyott kapcsolatod egy időben, melyekben sokáig nem sok történik. Azután kapcsolataid hirtelen intenzívek lesznek. Ez a megközelítés megnehezíti a rendszeres kapcsolatok hosszú távon való kiegyensúlyozott fenntartását, hacsak nem alakítasz ki nagy önfegyelmet, és nem gyakorolsz ellenőrzést változékony hangulataid felett. De ezt a problémát részben kiegyenlíti nagy intenzitásod.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Eléggé idealista vagy, és azt kívánod, hogy kedvesed nagyon különleges normáknak feleljen meg. Azonban bizonyosnak kell lenned abban, hogy pontosan meghatározd, mit akarsz, hogy partnered nehogy akaratlanul is elmulassza kielégíteni vágyad. Ez néha nehéz lehet, mert a te ideáljaid eléggé bizonytalanok, és nehéz őket szavakkal kifejezni. De ne feledd, hogy sokkal nehezebb lesz megkapni, amit akarsz, ha nem határozod meg pontosan kedvesed számára, hogy mi az.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top