nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06.02. Csütörtök)

Napi horoszkóp (06.02. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Egészen biztosan jól tennéd, ha felkeresnéd a háziorvosodat, és megkérnéd, hogy végezzétek el alaposan a szokásos kivizsgálásokat. Ebbe minden beleértendő, a fogászattól a bőrgyógyászatig, az ortopédiától a vérvételig. Előfordulhatnak apróbb egészségügyi zavarok, amelyeket most kellene helyrehozni, mert később komolyabb probléma lehet belőlük. Jól nézd meg azt is, hogy kivel osztod meg pénzügyi titkaidat, ezzel meg tudod akadályozni, hogy csalódj olyan emberekben, akikben nem szeretnél.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Mint mindig, most is az anyagi javak megszerzése, ügyintézése és szortírozása köti le minden figyelmedet. Nagyon jól mennek ezek a dolgok, főleg, ha a bank- vagy a pénzügyi szakmában dolgozol, vagy akár a pénzügyőrség hivatalában alkalmaznak téged. A Nap trigonja a Jupiterhez megengedi, hogy vállalkozásodban komoly sikereket érj el, akár a luxus és divatáru kereskedelemben, akár az ékszerész szakmában.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Boldog születésnapot kívánunk! Az az igényed, hogy megvizsgáld és elemezd a dolgokat, és ezáltal hasznos gyakorlatias következtetésekre juss, valamint a kritikára és a szolgálatra való hajlamod ma a társaddal, a partnereddel való kapcsolatodra összpontosul. Egészen biztos, hogy partneri kapcsolataid most előtérbe kerülnek: a munkatársi, élettársi, és üzlettársi kapcsolataid kiemelt szerephez jutnak, és hajlamos lehetsz túl nagy fontosságot tulajdonítani nekik.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Most mások szolgálatán keresztül próbálod elérni az érzelmi biztonságot. A különböző munkamódszerek kifejezésre juttatásával kellemesebbé teheted az otthoni életedet. A szolgálatot úgy is megélheted, hogy segítesz másokon, úgy is, hogy szebbé varázsolod az otthonodat, a lényeg az, hogy a tevékenységed elégedettséggel töltsön el téged. Előfordulhat, hogy állandóan takarítasz, rendet raksz otthon, ám ez csak egy lehetőség, nem kell feltétlenül ebben megnyilvánulnia a mai bolygóállásoknak.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A gazdag belső életre – amelyben az anyagi dolgok kevésbé játszanak szerepet – való vágyad eszköz arra, hogy szélesebb látókörből szemlélhesd az életet, hogy ki tudd alakítani saját nézeteidet, hogy sokat utazz és tanulj. Bizonyos mélyről fakadó érzéseidet nehezen megfoghatónak érezheted. Előfordulhat, hogy gondjaid lesznek a tanulás racionális részével, vagy kaotikus tanulási módszered van, de ha érzelmileg is rá próbálsz hangolódni arra, amit tanulsz, akkor eredményes lehetsz.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A lelki életed szoros kapcsolatban áll a barátaiddal, és hasonló gondolkodású társakra van szükséged. A rokon lelkek és a veled egy hullámhosszon lévő emberek hatással vannak fejlődésedre, de sokkal inkább a te kezedben van az irányítás. Ha megváltozik az egyéniséged, akkor ez a baráti körben is jelentős változást eredményez. Általában nem terjeszted mások elé a dolgaidat, hanem egyértelművé teszed a számukra, hogy ha nem akarnak, nem muszáj veled tartaniuk.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szavaid most átitatódnak szenvedéllyel, és olyan intenzív lelkesedéssel adod elő a felfedezéseidet vagy a tapasztalataidat, hogy mások is kedvet kapnak a megélésükhöz. Általában azonban nem vagy tudatában annak, hogy milyen kényszerítő erejű szavakat és hanglejtést használtál, mert belőled csak a saját lelkesedésed beszélt, észre sem vetted, hogy ez milyen ragályos lehet. Szívesen elmerülsz olyan dolgok kutatásában, amelyek a hétköznapi életen túlmutatnak.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Próbálod megszüntetni a személyes erőidet és a képességeidet akadályozó tényezőket, és ha ennek a késztetésednek nem vagy tudatában, akkor kivetíted vágyaidat a külvilágra, és – leginkább rejtetten, a háttérből – hatalmi harcokba kezdesz másokkal. Akárhol is vagy, mindig szükségét érzed annak, hogy beleláss mások dolgaiba, és felderítsd a jelenség okait. Gyakran előfordul, hogy félreérted mások szavait és tetteit, és emiatt megbánthatod őket.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A csillagok ma eszközként szolgálnak ahhoz, hogy felépítsd az önbizalmadat, és hogy örömöt találj a tevékenységeidben. A mai napon egyfajta kettősséggel találkozhatsz, mivel az örömökhöz vezető út és az önbizalom nehéz kérdések lehetnek. A Hold előbb-utóbb önvizsgálatra kényszerít, mert ha ezt nem teszed meg, fennáll annak a veszélye, hogy magányossá válsz. A félelmek és védekező mechanizmusok arra késztetnek, hogy a kezedben tartsd a dolgokat.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A hatalomra, a tekintélyre és a világosan definiált egyéniségre való igényed, és az a vágyad, hogy legyen egy társadalmi pozíciód, most eszközként szolgálhat arra, hogy hasznossá tedd magad, és tovább fejleszd elemző épességedet. Ma nagyon önfejűvé válhatsz. A kritikusságod, elemzésre és objektivitásra való törekvésed lehet erre a magyarázat. Ha valaki tanáccsal lát el téged, fontold meg, mennyire bízhatsz ebben a tanácsban. Most nem vagy túl befolyásolható.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szükségét érzed annak, hogy intuícióidat és megérzéseidet használd a munkád során. Ezek valóban nagy segítségedre lehetnek olyan területen, ahol társadalmi, pszichológiai vagy orvosi diagnózist kell megfogalmaznod. Most a dolgok gyakorlati alkalmazására kell tenni a hangsúlyt. Ettől függetlenül a láthatatlan dolgok szoros összefüggésben állnak a munkával és a szolgálattal. Előnyös lehet a mai bolygóállás, ha az orvosi pályán vagy, és munkád során alkalmazhatod hipnotizáló képességedet.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Érzelmi biztonságodat úgy érheted el, ha megtanulod kezelni elfojtott, tudattalan problémáidat. Szükséged van arra, hogy a dolgok lényegéig hatolj, hogy szembenézz a komplexusaiddal, rejtett adottságaiddal, tehetségeddel. Érzelmeidben, és konkrétan az otthonodban is a kényelemre és a biztonságra koncentrálsz. Egy alapvető bizonytalanság van benned, lehet, hogy valamely gyermekkori esemény vagy helyzet mély nyomot hagyott a lelkedben, aminek felismerésére talán még nem állsz készen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top