nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06.03. Péntek)

Napi horoszkóp (06.03. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A munkamódszered, az egészséghez való hozzáállásod, az elemző képességed adja meg a formáját annak, hogyan juttatod kifejezésre a biztonság iránti vágyadat. Elképzelhető, hogy szívesen dolgoznál, vagy dolgozol is valamilyen szolgáltatási területen. Bár konkrét fizetésre vágysz az általad nyújtott szolgálatokért, de nem mondható rólad, hogy túlzottan anyagias lennél. A mai nap jó érzéket ad az anyagi dolgokhoz, és tudást ahhoz, hogy tőkét kovácsolj a munkádból, és jelentős jövedelemre tegyél szert.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Óvatosnak kell lenned társaid megválasztásában, mert máskülönben komoly csalódások érhetnének. Esetleg túl sokat engedsz meg barátaidnak, ők pedig kihasználhatnak, és a saját érdekeiket előbbre helyezik a tiednél. Másrészt te is ugyanolyan könnyen használhatod a velük való kapcsolatot arra, hogy elképzeléseid szolgálatába állítsd őket, sokszor anélkül, hogy tudatosan ez lenne a célod.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Szereted baráti alapokra fektetni a kapcsolataidat, ami nagyban megkönnyítheti az együttműködést. Ennek ellenére ezzel a mai fényszöggel túl kritikusan viszonyulsz a társadhoz, mivel a részletek alapos megfigyelésére való képességed itt elsősorban őrá irányul. Olykor ez a „szőrszálhasogató” hajlamod konfliktusba kerülhet azzal az igényeddel, hogy harmonikusak legyenek a munkakapcsolataid, beleértve azt is, amikor a partnereddel dolgozol együtt.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Most a munkádban jelentős szerepe van az otthonnak. Talán több munkát viszel haza, mint kellene, vagy lehet, hogy bent alszol a munkahelyeden? A napokban arra lesz szükséged, hogy otthon dolgozz, mert sokkal kellemesebben érzed magad a saját környezetedben, mint máshol, vagy pedig olyan munkát igényelsz, amely által az érzéseiddel kerülhetsz kapcsolatba. Az már lényegtelen, hogy ez a munka írással, könyveléssel, takarítással vagy bármi mással kapcsolatos.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Különös figyelemben részesíted ma az olyan témákat, mint az álomértelmezés, a harmadik világ, elmaradott térségek szolgálata, a pszichiátriai gondozás, a vízzel vagy űrrel kapcsolatos tevékenységek, az okkult, illetve vallásos témákat érintő foglalkozások. A hátrányos helyzetű embereken való segítés vágya arra sarkallhat, hogy olyan tanulmányokat folytass, amelyek felkészítenek a támogatásukra, de arra is serkenthet, hogy egy harmadik világ-beli országba látogass.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Éleslátásoddal, azzal a késztetéseddel, hogy minden dolognak a mélyére hatolj, olykor túl messzire is mehetsz. Ezért a baráti körödre a „természetes kiválasztódás” törvénye érvényes. Ennek a napnak a negatív hatása talán annyiban érezhető, hogy túlságosan is törekszel arra, hogy hatalmat nyerj a barátaid felett, mivel szükséged van a támogatásukra és a bizonytalanságérzeted álcázására. Azt azonban úgysem engeded meg, hogy túl sokat megtudjanak rólad.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Szívesen elmerülsz olyan dolgok kutatásában, amelyek a hétköznapi életen túlmutatnak, amiknek köze lehet a pszichológiához, az okkult tudományokhoz, a lét törvényeihez, vagy az élet és a halál kapcsolatához. Ezekkel a területekkel kapcsolatban folytathatsz tanulmányokat, és ha érzelmileg is bevonódsz, akkor rendszerint „mindent vagy semmit” hozzáállással veted bele magadat a tanulásba. Ha viszont kevésbé érdekel a téma, akkor rengeteg energiádba kerül, hogy megbirkózz a megtanulásával.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha visszafogod magad, és így kiegyensúlyozottabban állsz a dolgokhoz, akkor képes leszel különbséget tenni a közöttük, és mélyreható meglátásokhoz is eljuthatsz. Ezt az adottságodat jól kamatoztathatod tudósként. Képes vagy arra, hogy örök érvényű dolgokat fedezz fel, ami kár az atom egy részecskéje is lehet, vagy egy, a kapcsolatokra vonatkozó alapvetően fontos elv, amellyel segíthetsz mások életét harmonikusabbá tenni.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma te akarsz mindent megszervezni, és mindenki mást háttérbe szorítasz, miközben az elképzelt siker fényében sütkérezel. Ez viszont a magány érzésével tölthet el, ami végül is felnyitja a szemedet, és ezután megpróbálhatnád a dolgok kevésbé felszínes oldalát is figyelembe venni. Új hobbyt szerezhetsz magadnak, pl. parapszichológia, régészet, mélytengeri búvárkodás, nyomozás, tudományos kutatás.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Van egy saját nézeted, egy képed önmagadról, tudatában vagy saját helyzetednek, és annak a feladatodnak, hogy megerősítsd a világban a tekintélyed. Éppen ezért könnyen előfordulhat, hogy híressé válsz egy kemény munkát, szolgálatot, elemzést kívánó tevékenység elvégzése után. Ha a felfedezéseid ellentmondanak a többiek nézeteinek, akkor is hajlamos leszel a saját utadat járni, bár a gyakorlatiasság mindig lényeges szempont a döntéseidben.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hatalmas igényed van arra, hogy szoros érzelmi kapcsolatban legyél a környezeteddel, és ezt gyakran a környezeted képtelen kielégíteni. Olykor talán túlzottan követelődző vagy, vagy az is előfordulhat, hogy alig van kapcsolatod a körülötted élőkkel. Lehet, hogy annyira tudattalanul keresed az érzelmi biztonságodat, hogy nem is veszed észre, mennyire sokat követelsz másoktól, és hogy ők miért is elégedetlenek.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A mai bolygóállások hatása olyan formában is megnyilvánulhat, hogy sebezhetőséged miatt teljesen elkülönülsz másoktól, és egy bizonyos szenvedélynek vagy foglalkozásnak szenteled magad, ami esetleg kapcsolatban áll a lehető legtágabb értelemben vett törődéssel. Kifejlesztheted magadban a gyermek- és családpszichológia iránti érzékedet, de ne hagyd figyelmen kívül a felmerülő érzelmi problémákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top