nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 07. Kedd)

Napi horoszkóp (06. 07. Kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Az állandóság iránti igényed, stabil értékeid kifejeződésre jutnak a nézeteidben, eszméidben, igazságérzetedben, és minden olyan meggyőződésedben, amelyet próbálsz másoknak is közvetíteni. Ezzel fennáll annak a veszélye, hogy mindig a kedvenc vesszőparipádon lovagolsz, viszont a nézeteidben való következetességednek és állhatatosságodnak megvannak az előnyei is. Ha valamilyen tanulmányba kezdenél, azt bámulatos kitartással fogod tudni folytatni.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Általában a nagyon gyakorlatias, konkrét dolgok érdekelnek. Ha a világ gyakorlatias szükségletével foglalkozol, akkor a biztonságvágyad úgy is kifejezésre juthat, hogy szeretnéd mások életszínvonalának emelésével az egész világot – és így saját helyzetedet is – stabilabbá tenni. Az viszont majdnem igaz lehet, hogy előítéletek alapján fogalmazod meg a véleményedet. A létfenntartásod eszközei összekacsolódnak valamilyen módon: utazol, vagy dolgozhatsz akár az oktatásban is.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A hangsúly ma a biztonságérzetedre és az anyagi stabilitásodra összpontosul. Ez azt is jelentheti, hogy a tudásod, a nézeteid, eszméid továbbadásával kapcsolatos képességeidet használhatod rendszeres jövedelemszerzésre. Ami még ennél is fontosabb, megpróbálhatod a tanulmányaid, igazságérzeted segítségével beazonosítani azokat a dolgokat, amelyek – szó szerint vagy átvitt értelemben – biztos alapot nyújtanak az életben.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Fennáll annak a veszélye, hogy makacsul ragaszkodsz bizonyos nézetekhez, amelyek biztonságérzettel tölthet el, vagy hogy a belső bizonytalanságérzetedet fanatizmussal próbálod ellensúlyozni. Ha viszont stabil jellemmel rendelkezel, akkor az újabb keletű meggyőződéseidet szeretnéd, fanatizmustól mentesen, gyakorlatias, higgadt módon átadni másoknak. Ne számíts arra, hogy ma sok mindent el tudsz intézni, nincs igazán kedved dolgozni és nem is nagyon, fogsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az alaphangulatot az adja, hogy szeretnéd megosztani szellemi vagy fizikai értékeidet a hozzád hasonló gondolkodású emberekkel. Valószínű, hogy már megvan a saját értékrended, véleményed, és olyan társakat keresel, akik ezzel egyetértenek. A barátaid, vagy azok az emberek, akikkel hasonló hullámhosszon vagy, könnyen motiválnak abban, hogy megtegyél vagy megtanulj bizonyos dolgokat. A puszta jelen létükkel bele tudnak vonni téged különböző tevékenységekbe.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A “kozmikus tudat”, és ehhez hasonlók nagyon jól hangzanak, de ezeknek a dolgoknak valahová vezetniük kell. Nagyon nehéz belevonódnod az okkult dolgokkal összefüggő területekbe, mert a háttérben sok negatív, megfoghatatlan jelenség lehet. Az esetleges csalódottság, a félelmek, a tudattalan kollektív vágyak, melyek a biztonságvágyaddal nincsenek összhangban, megtámadhatják a biztonságérzetedet, és negatívan befolyásolhatják az anyagi helyzetedet.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Neked is tenned kell anyagi felemelkedésed érdekében, a munkanélküli segélyt még akkor sem neked találták ki, ha „az államnak úgy is van elég pénze”. Pozitív megnyilvánulásként lehetnél jógaoktató, tehetséges álomfejtő vagy ehhez hasonló. Azt viszont ne felejtsd el, hogy nálad most a személyes biztonság és a motivációk jelentik a célt, a másokért tett szolgálat pedig az eszközt. Ha mások érzelmeire művészettel hatsz, az ugyancsak biztonságérzettel fog eltölteni, vagy akár jövedelemhez is juttathat.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Most a gyakorlati megvalósítás és a részletek kidolgozása a gondolkodásod eszközeként szerepel, és a mai nap többféle lehetőséget is felkínál a céltudatos, rendszerezett és gyakorlatias gondolkodásmódra. Megfelelő tényekre van szükséged, amelyeket azután gyakorlatias módon hasznosítasz, ami gyökeresen különbözik attól a helyzettől, mint amikor a felmerülő tényekkel kell kezdeni valamilyen gyakorlatias dolgot. Mások most megismerkedhetnek kitűnő megkülönböztető képességeddel.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Gondolkodásmódodban most erős kritika jelenik meg, ha ezt negatívan használod, akadékoskodásként, szőrszálhasogatásként, rendreutasításként érzékeli a környezeted. A munka, a szolgálat és a kontaktusok most összefonódnak, ami létrejöhet rövid beszélgetésekben, pl. amikor hasznos tanácsot adsz másoknak, vagy amikor a munkád részeként jelennek meg a rövid kapcsolódások. Előfordulhat, hogy az alkalmi beszélgetések során az egészség, a munkád, a takarékoskodás vagy a fizetésbeosztás kerül terítékre.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az intenzitás, a mélységek és a saját magaddal való szembesülés keresése eszközül szolgálhat gondolkodásod, kontaktusaid kifejezéséhez. Ezért is valószínű, hogy olyan tényeket és kapcsolatokat keress, amelyek a felszínes, jelentéktelen dolgoknál többet nyújtanak a számodra. A mai bolygóállások higgadtságot kölcsönöznek. Figyelmesebben tudod követni gondolatmenetedet, és mélyebben vetheted bele magad a dolgokba.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Bár sokszor a mély, tartalmas beszélgetések valamilyen problémát is felvethetnek, mégis kevésbé szereted a felszínes csevegést. E szűkszavúsághoz vezethet, amikor mindent értesz, de nem fűzöl a dologhoz semmit, és egészen odáig fajulhat, hogy túl erőszakosan és valószínűleg manipulatív módon irányítod a beszélgetést. A Hold ma a 8. házadban jár, ez azoknak a gondoknak az elfojtásával is kapcsolatban áll, amelyeket nem tudsz, vagy nem akarsz megoldani.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Belső bizonytalanságérzetedet megpróbálod elrejteni úgy, hogy tájékozottabbnak mutatod magad. Lehet, hogy elzárkózol egy őszinte beszélgetéstől, és ragaszkodsz ahhoz, hogy a te stílusodban folytassátok az eszmecserét. Lehetséges, hogy a munkád összefügg a kereskedelmi vagy szállítási problémák hátterének kutatásával, vagy az oktatással kapcsolatos költségvetési gondok kidolgozásával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top