nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06.12. Vasárnap)

Napi horoszkóp (06.12. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A Szaturnusz mindig a kötelezettségekre figyelmeztet. Tisztában leszel az egészséges társkapcsolathoz nélkülözhetetlen kötelességekkel, és örömmel teszel eleget nekik. Érdemes megvitatni és tisztázni partnereddel egymás nézeteit és kölcsönös elvárásait a kapcsolaton belül. Vonzalmad ébredhet egy idősebb személy iránt, hogy tanácsot kérj tőle vagy szerelmi kapcsolatba lépj vele. Az is lehet, hogy te leszel az az idősebb személy, akit megkeresnek.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Jó ez az időszak arra, hogy üzleti ügyeiddel is foglalkozz, vagy beszerzéseidet intézd, mivel gyakorlatiasan, tárgyilagosan, körültekintően és tisztességesen jársz el. Nem hagyod, hogy az érzelmeid irányítsanak. Mind régebbi, mind újabb kapcsolataid stabilak és nyugodtak lesznek. A józan ész felülkerekedik a romantikán, képes leszel elfogulatlanul megoldani nehézségeidet, így – szükség esetén – jó, ha most foglalkozol velük.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Vártalan fordulatok léphetnek fel kapcsolataidban ebben az időszakban. Az, hogy ezeket miként fogadod, a kapcsolat milyenségétől és saját rugalmasságodtól függ. Az Uránusz imádja letiporni a merevséget és a rutint. Egy ilyenkor kezdődő kapcsolat valószínűleg különös, de rövid életű lesz, hacsak nem szoktad egyébként is ilyen jellegű kapcsolatokban kiélni magad.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Realitásérzéked ma meglehetősen hiányos. Fontos pénzügyi döntéseidet jobb, ha későbbre halasztod. Ez a tranzit a feltétlen szeretetre képesít, mindenedet odaadnád egy barátodnak vagy szerelmednek. Teljesen egynek tudod érezni magad azokkal, akiket szeretsz. Ugyanakkor idealizálásra is hajlamos vagy, így ez nem túl szerencsés időszak arra, hogy konkrét döntéseket hozz, vagy elkötelezd magad valaki oldalán.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kreatív képzelőerőd szárnyakat kap, ahogyan a szépség és harmónia iránti fogékonyságod is. Kedvedre lesz a szép környezet, egy műalkotás, a költészet vagy akár egy festői táj. Ma javíthatatlanul misztikus vagy, és ha nem vesztegeted álmodozással az időt, valóban eggyé válhatsz szeretteiddel. Ráhangolódsz igényeikre, és úgy tudsz eleget tenni nekik, hogy eközben nem veszíted el egyéniségedet vagy a magad boldogságát sem.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem különösebben kedvező ez az időszak a gyakorlati ténykedésre a valós világban. A kreatív, ihletett gondolkodásra viszont igen, és ez hozzásegíthet téged néhány kifejezetten gyakorlatias probléma megoldásához. Vagy valóban rá vagy hangolódva mások érzelemvilágára és igényeire, vagy csak így hiszed. Tudatos erőfeszítéssel azonban tényleg át tudod érezni mások problémáit.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Próbáld meg emlékezetedbe vésni, hogy mindannyian csak emberek vagyunk, így nem lesz annyira kiábrándító a hónap végeztével napfényre kerülő igazság. Nem kellene a kapcsolatban betöltött szerepedet sem idealizálnod, nem csak te vagy az, aki ad ebben a kapcsolatban. Kerüld el a mártíromkodás csapdáját. Egy most kezdődő új, romantikus kapcsolat csodálatosnak ígérkezhet, de tartsd nyitva szemedet, és ne kötelezd el magad egyből. Fennáll a szándékos vagy véletlen megtévesztés lehetősége.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Keresed a kiutat a mindennapokból. Szerelembe eshetsz valakivel, meglévő kapcsolatod háta mögött. Érzelmeid igen intenzívek, de ez a tranzit, mint fellángolása is, gyorsan tovaszáll. Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a képet. Ezeket az energiákat legjobb, ha célirányosan használod fel a partneredre való ráhangolódáshoz, majd élvezd a tűzijátékot, ami ezután következik.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Munkádban is meg fog mutatkozni az a belső felfokozottság, amit most érzel, és ettől nyomatékosabbá, hatékonyabbá válsz. Szerelmi étvágyad is megnő, megerősödik, és ezt könnyedén ki tudod majd fejezni. Kapcsolataidnak új mélységei tárulkozhatnak fel előtted. Bármely, ezen a héten kezdődő kapcsolat tűzvészként terjed szét benned, legjobb azonban, ha hagyod egy kicsit lehűlni a dolgokat, mielőtt végleg elköteleznéd magad.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A mai nap azon tranzitok egyike, amelyben az érzelmi kapcsolatokra nagyon oda kell figyelni, mert házasságtöréssel, heves érzelmi energiákkal, féltékenységgel, érzelmi manipulációkkal és irracionális társas viselkedéssel hozhatók összefüggésbe. Valószínűleg ennek hátterében mélyről feltörő, tudattalan feszültségek, indítékok állnak. E tranzit leginkább úgy kezelhető, ha tudatosítod magadban a helyzetet és lépéseidet.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma könnyebben bedühödsz másokra, különösen családtagjaidra és közeli barátaidra anélkül, hogy tudnád, miért. Ennek minden bizonnyal olyan rég elfojtott harag az oka, amit most valamilyen jelentéktelen incidens vagy elejtett megjegyzés hoz elő belőled. Nem leszel hajlandó semmitől sem meghátrálni (pedig néha nem ártana), és mindent személyed elleni kihívásként fogsz fel, ami nem mindig szerencsés.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Fejlődsz és érlelődsz, tapasztalatokban gazdagodsz. Optimistának és magabiztosnak érezheted magad, és pozitív hozzáállásodat a nagyvilág is visszatükrözi. Ügyelj arra, nehogy másokkal szemben fölényesen lépj fel, és akkor ez egy nagyon pozitív időszaka lesz személyes fejlődésednek. Néha útra kel az ember e tranzit idején, ha így van ennek célja szemléletmódod érlelése és toleranciád fejlesztése a világ sokféleségével szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top