nlc.hu
Horoszkóp
Biztonság és szexepil

Biztonság és szexepil





Megtalálod az igazit

A legerősebb fegyvered a szexepiled, amit meg kell tanulnod használni. Érdeklődő arckifejezést kell vágni, sokat mosolyogni, a fekete színű ruhaneműket világosra cserélni. Gyakorolni a felkavaró nézést, vagyis tekinteted legyen évődő, de nem provokáló, inkább szerény, mint sokatmondó. És mindig természetesen viselkedj, így mer közeledni feléd az, akivel igazán szerethetitek egymást.


Megtarthatod őt

Pontosan tudod, hogy a partnerednek nagyon fontos a szex. Ráadásul neked is kedvedre való a keleti erotika, és a különböző kényeztetési praktikák. Ám az igazi doppingszert szerelmeskedéskor a szavaid jelentik. Győzd le hát a gátlásaidat, és beszélj! Biztos lehetsz benne, hogy az amúgy csapodár hajlamokkal megáldott kedvesedet senki sem tudja leütni majd a kezedről. Nem baj, ha a mobilszámlád nőni fog, küldj neki szerelmes üzeneteket, és csak bátran használd sms-ben vagy e-mailben a pajzán, vidám kis jeleket. Mivel partnered jól tájékozott, olvasott ember, és talán még a Legyen ön is milliomos kérdéseire is tudja a választ, neked is művelődnöd kell, hogy lépést tudj tartani vele.


Így kezeld az érzelmi válságot

Ha megcsaltak, akkor könnyen besétálsz az önvigasztalás csapdájába, pedig éppen ezt kellene kerülni. Ne tegyél sem a külvilág, sem magad előtt is úgy, mintha minden rendben lenne, és boldogok lennétek, miközben szinte belepusztulsz a csapásba. A másik veszélyt az önkímélet jelenti, aminek következménye lehet a tartós magány. Amikor akár a te, akár partnered félrelépéséről van szó, és pontosan tudod, hogy egymás nélkül kellene folytatnotok, mégis maradsz. Mert már annyi évet, energiát fektetettél a kapcsolatba. Ha a viszonyt szeretnéd új kerékvágásban folytatni, mert még szeretitek, és hatással vagytok egymásra, akkor szemérmetlenül érzelmes gesztusokkal gyökeres változást érhetsz el.


Zárd le a múltat

Nyíltan beszélj a problémáról egy-két közeli baráttal, kérd pszichológus segítségét, és minél előbb költözzetek szét. Mindketten megbocsáthattok egymásnak, de sajnos egyikőtök sem tartozik a könnyen felejtők közé. Nem kell azonban minden szálat szétszakítani, csak az ágybelit. A munkátok továbbra is összekapcsolódhat, és segíthetitek egymást az újabb „pénzlelőhelyek” feltárásában. De viszonyotok ezután legyen pontosan meghatározott, és rendszerint a megélhetési szabályokra épüljön, mert így találhatod meg az igazit. Azt, aki tudja, hogy mit akar, és azt is, te mire vágysz.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top