nlc.hu
Horoszkóp
Kitartóan és érzékien

Kitartóan és érzékien






Megtalálod az igazit

Senki sem tudja nálad jobban, hogy akár éveket is megéri várni az igazira, aki a lelki társad lesz. És akinek van egy nagyon földies tulajdonsága. Nálad már csak a pénzt szereti jobban. Ha találkozol azzal a személlyel, aki rendkívül spórolós, keveset költ magára, és az ajándékozást felesleges pénzkidobásnak tartja, viszont ugyanolyan ínyenc, mint te, akkor megtalálod az igazit!


Megtarthatod őt

Választottad anyucika drága gyermeke, akihez szorosan kötődik, és megtörténhet, hogy nemcsak mindenről beszámol neki, hanem még az utasításait is követi. Ezért jó, ha az anyjával szövetséget kötsz, és mivel remekül tudsz manipulálni, befolyást gyakorolhatsz a mamán keresztül a partneredre is. Aki nagyra értékeli a gondoskodást, a terített asztalt, és az izmos testre simuló, selyem fehérneműt.


Így kezeld az érzelmi válságot

Ha veszélyérzeted támad, hogy megcsalnak, éppen akkor tartsd kordában az ellenőrzés vágyát. Rátelefonálás helyett titokban nézz szét a holmija között, és ha árulkodó jelet találsz, akkor vond őt kérdőre. Partnered a szexben alapvetően lusta, és fantáziája sem túl színes. Ezért, ha szeretnél a válságból kikecmeregni, és folytatni a közös életeteket, akkor neked kell őt bevezetni a szerelmeskedés új és izgalmas világába. Ha a kapcsolat olyan mély válságba jutott, hogy nem látod a közös jövőt, szinte közömbös vagy a partnereddel, már nem fáj semmi, amit tesz, és szinte az sem érdekel, mikor lesz vége a dolognak, akkor ez a legvégső szakasz. Minél előbb le kell zárni, mert csak a vegetálás idejét nyújtod el.


Zárd le a múltat

Ha a kapcsolatnak vége, szüntess meg vele minden kommunikációt, és a bosszú fegyverét, amelyet egyébként olyan jól forgatsz, tegyed le. Viszont ne nyomd el a vágyaidat, ne félj attól, hogy újra csalódsz. Egyszerűen csak erősen és sokszor gondoljon arra, hogy vágysz valakire, aki megért, szeret, és boldoggá tehet. Szedd le a falról régi partnered és az álomemberek (sztárok) fotóit, mert ezek akadályozzák a kapcsolat kialakítását. Még ha nem is tartozol a könnyen barátkozók közé, viselkedj nyitottan. Főleg azokkal, akik már az első látásra valahogy ismerősnek tűnnek. Győzd le a beidegződéseidet, a morcos arckifejezést váltsd vidámra, ne kritizálj, és akivel kölcsönösen szimpatizálsz, azt fogadd el olyannak, amilyen. Az igazit egy barátod (barátnőd) mutathatja be.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top