nlc.hu
Horoszkóp
Komolyan és bíztatóan

Komolyan és bíztatóan






Megtalálod az igazit

Védelmező, biztonságérzést fokozó kisugárzásod hatással lesz mindenkire, különösen a bátortalanokra, a félénkekre. Azokra, akik mélyen éreznek, őszintén szeretnek és hűségesek. A visszafogottságod, a komolyságod rejtélyessé tesz, és éppen akkor szítja fel a vágyak parazsát, amikor nem is számítasz rá. A szemkontaktus a taktikád. Gyengéd, de mégis átható pillantásod az, amelytől még az ijedős nyuszik is bátorságot gyűjtenek, és kezdeményeznek.


Megtarthatod őt

A közös vállalkozással, ami ugyan lehet családalapítás, de az igazi, ha a munkátok, vagy a pénzkereseti forrásotok kapcsolódik össze. Ugyanis egymást támogatva bontakoztathatjátok ki képességeiteket, nem esik nehezetekre a másik támogatása. Fontos, hogy társaságba járjatok, mert a partnered szeretne reprezentálni veled. De még ennél is fontosabb, hogy a társad érezze, élvezi a teljes figyelmedet. A legegyszerűbb módja ennek, amit napról napra gyakorolhatsz, ha kedvesed hazaérkezik, belép a helyiségbe, és bármennyire elfoglalt vagy, akkor is vetsz rá egy mosolygós pillantást.


Így kezelheted az érzelmi válságot

Nem jó taktika, ha veszekedés után némasági fogadalmat teszel, és sértődötten jössz-mész a lakásban. Mond meg inkább a partnerednek, hogy gondolkodnod kellene a történteken, és csak azután tudsz beszélni róla. Mivel rendkívül érzékeny ember vagy, érezni fogod, mikor érkezik el a kedvező pillanat a gondok megbeszélésére. Ismerd el, ha hibázol, kérj bocsánatot, és neked kell azért többet tenned, hogy a szexuális életetek ne váljon színtelenné. Merészebbnek kellene lenned, új erotikus játékokat kipróbálnod, mert az eredmény nem kínos, hanem fergeteges. Életed olyan hullámzó, mint a tenger, ezért fordul elő, hogy a szakítás után akár évek múlva ismét összejöttök, és ott kezditek, ahol egykor abbahagytátok.


Zárd le a múltat

Ne képzeld azt, ha véget ért a kapcsolatotok, akkor neked még bármilyen feladatod, kötelességed van volt partnereddel szemben. Nem kell őt még tovább pátyolgatnod vagy eltartanod, esetleg az új ismerőseidet bemutatni neki, hogy a segítségükkel jobban éljen. Inkább ismerd el, hogy a kapcsolatnak lejárt az ideje, és nincs már mit adnotok, vagy tanulnotok egymástól, ezért váltak szét az útjaitok. Idősebb családtag vagy közeli ismerős nagy segítségedre van a múlt lezárásban, mert ő sokkal reálisabban látta a helyzetet, és jobban rávilágít a hibákra, mint egy pszichológus. A közös fényképeket tedd egy albumba, majd be a fiók mélyére. Nem kell gyötörnöd a lelked azzal, hogy minden percben régi szerelmedre essen a pillantásod. Ráadásul így könnyebben találhatsz rá az igazira, akit a munkahelyeden, lakberendezési cikkeket árusító helyeken, vagy egy külföldi utazáson ismerhetsz meg.






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top