Horoszkóp

Nyíltan és õszintén





Megtalálhatod az igazit

Nyíltan és rámenősen. Neked kell egyenesen kezdeményezni, és ha elutasítanak, akkor se add fel. Igazi partnered romantikus, kissé félénk, aki azt várja, hogy meghódítsák. Élvezed, ha szorosan átölelnek, és szerelmes vágyakkal teli szavakat suttognak a füledbe.


Megtarthatod őt

Ha meghódítottad, akkor továbbra is tartsd kezedben a vezetést. Még akkor is, ha olyan társra vágytál, aki megoldja a problémákat, és aki mellett lazíthatsz, akinek átengedheted a döntést. Abban a pillanatban, ha kiadod kezedből az irányítást, nem jut a közös életetek előre, és kiábrándult leszel. A szexben is neked kell kezdeményezni, mert partnered idővel ellustul, és a kapcsolatotok szürkévé, egyhangúvá válik. Ez előbb-utóbb a titokzatos harmadik felé fordíthat benneteket. A durcás magatartástól kíméld meg a partneredet, mert nála ezzel nem érsz célt.


Így kezeld az érzelmi válságot

Finomkodás nélkül engedj utat a haragodnak, a csalódottságodnak. Válaszaid legyenek őszinték, és pontosan arról beszélj, amivel, vagy ahogyan megbántottak. Ha ezt nem így teszed, akkor az elfojtott indulatok miatt tartós fejfájásod alakulhat ki. Ne enged, hogy a barátok vagy a jósok befolyásoljanak a döntésedben, csak a szívedre hallgass. Soha ne mondd, hogy soha, és ne tegyél azonnal pontot egy kapcsolat végére, mert a döntést elkapkodhatod. Mondd inkább azt, hogy beszéljük meg holnap, és adjál egy kis gondolkodási időt mindkettőtöknek. Ha a kapcsolat szexuálisan nem működött, csak lelkileg vagy szellemileg, a közös jövőt sürgősen verd ki a fejedből.


Zárd le a múltat

Huszárvágással. Amennyiben úgy ért véget a kapcsolat, hogy téged hagytak el, akkor ne hívd, ne küldözgess neki sms-t, és ne is válaszolj az övére. Tisztázzad, hogy vége, és ne kezdd többé újra, mert már igazán nem érdekel majd egykori kedvesed. Ha lezártad a kapcsolatot, lazíts a közös barátokkal való viszonyon. Olyan információkhoz juthatsz tőlük egykori szerelmedről, amelyek fájhatnak, ezért nehezen tudod őt elfelejteni. Ha egyedül maradtál, vesd bele magad a munkába és a sportba, mert az életnek ez a két területe az, ahol a legkönnyebben ismerkedhetsz, és találhatod meg az igazit. Ráadásul itt olyan teljesítményre vagy képes, amellyel kiemelkedhetsz az átlagból.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top