nlc.hu
Horoszkóp
Választékosan és határozottan

Választékosan és határozottan





Megtalálod az igazit

Nyugodt, türelmes és mégis dinamikus személyiséged jó hatással van azokra, akik a hétköznapok harcaiba belefáradtak, és nem vágynak másra, mint meleg, puha fészekre. Az a személy lesz ezek közül a „befutó”, aki intimebb dolognak tartja az erotikus kalandnál, ha két ember egymást átölelve alszik együtt az első éjszakán. És aki meg van győződve arról, hogy a szerelem születése az első közös reggelinél kezdődik.


Megtarthatod őt

Nem szabad, hogy a megszokás vagy a munka vegye át a főszerepet életetekben. Hetente egy estét töltsetek kettesben, menjetek moziba, vacsorázni vagy sétálgatni. Ezt, bármi történjék is, ne mulasszátok el, mert a kapcsolat unalomba fulladhat. Lepjétek meg időnként egymást apróságokkal, nem az érték a fontos, hanem a gesztus és a meglepetés. Emlékezzetek együtt a múltra, és nézegessetek közös videót, fotókat, nosztalgiázzatok. Teremts félhomályt a szobában, az ágy legyen kényelmes, kapcsold ki a telefont, és zárd be az ajtót, így garantáltan tökéletesen el tudsz lazulni, és rá tudsz hangolódni a szexre.


Így kezeld az érzelmi válságot

A vita nem azt jelenti, hogy a tányéroknak alacsonyan kell repülniük, vagy a szavaid olyan élesek lehetnek, mint a kés. Hanem azt, hogy megtanulsz úgy érvelni, hogy a partnered közben nem sérted meg, és ha kell, visszavonulót is tudsz fújni. Ne kezdd el gyötörni pitiáner ügyek miatt a társad, mert úgy elmérgesedhet köztetek a viszony, hogy nemcsak egymást gyűlölhetitek meg, hanem még a szerelem érzésében sem hisztek.


Zárd le a múltat

A bőgés ugyan nem áll jól senkinek, viszont rendkívül felszabadító, amely után nevetés következik, ami extra adag boldogsághormont termel, és egy új szerelmet hoz. Ne hidd azt, hogy a rossz kapcsolat is jobb, mint egyedül, mert él az a kedves ember, aki igazán szeret. Ne menj folyton a régi közös helyetekre, kerüld még azt a kerületet, város- vagy falurészt is, ahol az exed lakik, és amikor az ismerőseid őt kezdik emlegetni, düh helyett inkább tereld másra a beszélgetést. Ha képes leszel indulatok nélkül beszélni, és nem ócsárolod már őt, ez a biztos jele annak, hogy a gyógyulás útjára léptél, és a darabokra tört szíved újra ép lesz. Ismerkedésre a legjobb helyek egyesületi túrázások, könyvtár, videokölcsönző, kávézó, hivatalos ügyek intézésekor.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top