nlc.hu
Horoszkóp
Várakozva és gyengéden

Várakozva és gyengéden





Megtalálod az igazit

Az első, nyílt lépést ne te tegyed meg. Ha valaki tetszik, akkor kezdeményezz például testbeszéddel. A hajtincs babrálása közbeni mosolygás üzenetét szinte mindenki ismeri: régóta vártam rád, örülök, hogy megtaláltalak. Öltözködésed legyen rafinált, ne mutass meg mindent, amid csak van, mert így keltheted fel a nagy Ő érdeklődését.


Megtarthatod őt

Az érzékiség és a gyengédség a fegyvered, amelyekkel megtarthatod szerelmedet. A csók az egyik legjobb módszer ahhoz, hogy mindketten jól érezzétek magatokat a bőrötökben, és ne vágyakozzatok más karjaiba. A hétköznapi, vagy reggeli futó csókról se feledkezz meg, mert ez fontosabb az esetetekben, mint gondolnád! Ha a partneredet megszerezted, és közös életet kezdtek, akkor fontos, hogy ne beszélj állandóan a pénzről, hogy mire, mennyi megy el. Ne korlátozd őt a vásárlásban, hagyd álmodozni. Viszont a családi kasszát neked kell kezelni, különben az idő múlásával egyre feszültebb lesz a viszonyotok, és még azzal a váddal illethetnek téged, hogy mindened a pénz.


Így kezeld az érzelmi válságot

Mivel rendkívül féltékeny típus vagy, könnyen félreérted a helyzeteket, elhamarkodottan vádolhatod meg kedvesedet hűtlenséggel. A legfontosabb, hogy beszélj a problémákról, adjad meg a kedvesednek a lehetőséget, hogy megvédje magát, vagy őszintén kiönthesse a szívét. Vegyél erőt magadon, és te kezdeményezd a társalgást, még akkor is, ha szívesen burkolódznál hallgatásba, amiben kedvedre dédelgethetnéd a sérelmeidet. Kérj tanácsot partnered közeli hozzátartozóitól – szülők, testvérek, barátok, stb. -, mert valamelyikükhöz igen mély kapcsolat fűzi, és nemcsak hallgat rájuk, de meg is osztja velük a titkait.


Zárd le a múltat

Lassan és higgadtan, hiszen a megszokás, a rutin nagy szerepet játszik az életedben. A különköltözés vagy a szakítás után nem szükséges minden közös tárgytól megszabadulni, de azoktól ajánlott, amelyeket tőle kaptál jeles évfordulón, vagy szerelmi zálogként. Valószínűleg nem tudsz olyan gyorsan elválni egykori szerelmedtől, mint azt szeretnéd, ezért előfordulhat, hogy újra képes leszel vele szerelmeskedni, aminek hatására óriási érzelmi viharok dúlnak majd mindkettőtök lelkében. De az idő a kapcsolat lezárásában neked dolgozik, és ahogy telik, úgy vágyakozol egyre ritkábban az ölelésére, és homályosulnak el a szép emlékek, ami segít majd a továbblépésben. Ha egyedül vagy, és nincs lehetőséged az ismerkedésre, akkor olyan helyeken járj nyitott szemmel, mint például ügyintézéskor a bankban, extrém hobbit űző barátnő vagy barát társaságában, társasházi lakógyűléskor, benzinkúton, kutyasétáltatás közben.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top