Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 21. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ma nem muszáj bemenned a munkahelyedre, hiszen munkádat otthon is el tudod végezni, sőt többletbevételed is származhat az ilyen tevékenységből. Nyugodtan foglalkozhatnál akár ingatlanok közvetítésével, bérbeadásával vagy fedezetigazolásával is. Most a családod egyik idősebb tagja erős befolyást gyakorolhat rád, és ez talán ki fog hatni az egész hetedre!


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Fontos, hogy a környezeted tudja, hogy mit értékelsz és mit nem. Még fontosabb ez akkor, ha te kommunikációval kapcsolatos munkát végzel, mint írás, beszéd, televízió, újságírás, vagy politikai, vagy színészi pályán mozogsz. Ez az időszak alkalmas arra is, hogy esetleges pénzügyi problémáidhoz testvéreid, vagy rokonaid segítségét tudd igénybe venni. Alkalmas arra is, hogy átugorj egy picit vásárolni a szomszédos országok valamelyikébe.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az anyagi javak előteremtése ma nagymértékben függ akár a házastársadtól, akár üzlettársadtól. Hogy ez pozitív vagy negatív eredményt hoz-e, csak a nap végén dől majd el. Lehetséges, hogy a nyilvánosság is szerepet fog játszani a pénz keresésében, ilyen pl. a kereskedelem is. Pénzforrásul szolgálhatnak szerződések, megállapodások, jogi ügyek is. Talán ez által ébredsz rá arra, hogy a bizonytalanságérzeted, és a biztonság utáni vágyad tesz téged ennyire függővé másoktól.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Biztonságérzetedet talán olyan dolgok által találod meg, amelyeket mások esetleg nehezen érthetőnek tartanak. Ilyenek lehetnek a jóga, a meditáció, a hipnózis, a vallás vagy az álomfejtés. Könnyen elképzelhető, hogy akár ezek révén juthatsz konkrét jövedelemhez is. Ám lehet, hogy egészen mást tervezel erre a napra, pl. az „előirányzott” önfeláldozó segítségnyújtást. Ilyen lehet, az önkéntes munka, vagy az állami gondozott gyermekek körében végzett tevékenység.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma a leginkább anyagias jellegű bolygók kapcsolódnak a legkevésbé anyagias jellegű bolygókkal. Ez egy eléggé bonyolult helyzetet teremt. Ezekben az órákban a nem anyagi jellegű, sőt bizonyos szempontból teljesen felfoghatatlan területen törekszel a biztonságérzeted kialakítására és elérésére. Azonban nem feltétlenül szükséges, hogy ez komoly problémákat idézzen elő, hiszen a jótékonykodás téged is jó érzéssel tölt el.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A 12. házban várakozik egy fontos bolygód. Ez valami egészen különleges hangulatot ad ennek a napnak. Felerősödik az a képességed, hogy ráérezz arra, ami a megélt idő, a múlt és a jövő mögött valójában van. Hallgass az előérzetedre, mert most jó megérzéseid lesznek. Előfordulhat, hogy ennek hatására fogsz bele valamilyen üzleti tevékenységbe, anélkül, hogy erre ésszerű magyarázatot találnál. Utólag kiderül majd, hogy tökéletes volt az időzítésed, mert éppen most érett meg az idő arra, hogy ezt a bizonyos lépést megtedd.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Talán túlságosan is felerősödik benned a vágy a biztonság megteremtése és elérése iránt. Ez a partnerek és a társaid által képviselt életterületekre összpontosul. Valóban szükséged lenne az általános jólétedhez arra, hogy legyen egy megbízható társad. Vigyázz, hogy ne ess túlzásba, mert hajlamos leszel arra, hogy akár el is tartsd őt cserébe azért az érzésért, hogy magad mellett tudhatod.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma azt sem fogod bánni, ha a háttérből kell irányítanod a dolgokat, hiszen pénzt keresni lehet a színfalak mögött is. Ne csodálkozz, ha egy pillanatra ismeretlen eredetű összeg jelenik meg a számládon, mert pénzt kaphatsz bármilyen intézettől is. Jobban érzed majd magad, ha egy kis időre elvonulsz, mélyen magadba tekintesz, és pontos elemzést készítesz a helyzetedről. Valóban meg kell értened belső erősségeidet és gyengeségeidet, hogy megtaláld az igazi értékeket.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Könnyen lehet, hogy szembesülnöd kell félelmeid okával és következményeivel. A mai bolygóállásokkal olyan területen keresed a biztonságot, amely a szükséges szembesítéseket adja meg neked. Ma olyan lehetsz, mint az az előadóművész, aki nem tudja, hogyan fogadja majd a közönsége, ezért belead apait-anyait a műsorába, majd elsöprő sikert arat. Lassan el kellene döntened azt is, hogy a magad lábán próbálsz megélni, vagy továbbra is hagyod, hogy mások gondoskodjanak rólad.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A mai nap nem a legkellemesebben telik majd, de biztosan túl fogod élni. Ha autóval közlekedsz, talán nem ártana elvinni gépkocsidat a szervizbe, mert később a most felfedezett probléma sokkal többe fog kerülni. Nem mondhatjuk, hogy ma egyáltalán nem lesz kiadásod, többet kell majd költened, be kell fizetned a mobiltelefon-számládat, esetleg nem ártana egy új készüléket sem venned, talán újra fel kell töltened papírkészletedet, vagy a számítógép szerelője nyújtja be a számlát.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Bizony, sajnos ma neked sem adnak semmit ingyen. Az orvos is pénzbe kerül, de mindenképpen el kellene végeztetned magadon az esedékes rutinvizsgálatokat, akkor is, ha szerinted nincs semmi problémád. Sokkal jobban jársz, gyorsan túl leszel rajta, és az évi tüdőszűrési vizsgálatot se hagyd ki! Az esetleges csalódottság, a félelmek, melyek a biztonságvágyaddal nincsenek összhangban, negatívan befolyásolhatnák akár az anyagi helyzetedet is.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A mai napon szélsőséges jelenségekkel is találkozhatsz, bizonytalan zűrzavarral, melyben a beleérzések jelentős szerepet játszanak, szemben az egyértelmű motivációkkal. Lehetséges, hogy egy nagyon rövid ideig munkanélküli segélyért kell folyamodnod, főleg akkor, ha nem akarsz többet tenni anyagi felemelkedésed érdekében. Ezt a „kieső” időt tölthetnéd azzal is, hogy mások érzelmeire művészeti adottságaiddal hatsz, pl. festesz egy szép képet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top