nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 23. Csütörtök)

Napi horoszkóp (06. 23. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
A mai bolygóállás olyan embereknél fontos, akik jelentős energiát fektetnek a karrierjük építésébe, amibe akarva-akaratlanul a családjuk is besegít, vagy pedig karrierjük miatt átmenetileg nem tudnak az otthoni életükkel foglalkozni. Lehetséges, hogy a mai munkád összefügghet a gondoskodással, az otthonnal, és valamilyen módon társadalmi pozícióhoz juttathat a közösségben. Az is előfordulhat, hogy szívesebben maradsz a színfalak mögött, minthogy megmutasd magad a reflektorfényben.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Hatalmas belső, rejtett erő lakozik benned, amit előhívhatsz, ha kell, és amely meglep másokat, akik nem ismernek közelebbről. Ha jól használod energiáidat, te leszel az a bizonyos „gibraltári szikla”, de ha negatívan, akkor a szétszórt energia és bizonytalanságod akár betegséghez is vezethet, mint kiúthoz. Otthonod, amit magadénak tudsz, és ahová visszavonulhatsz, most menedéket nyújthat a számodra. Biztosíts magadnak legalább egy sarkot, ahol egyedül lehetsz egy picit.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma sűrűn változtatod a véleményed a dolgokról. Pénzt kereshetsz otthonról, vagy ingatlanügyletből. Lehet, hogy több pénzt kell költened, vagy több képességedet is fel kell használnod annak érdekében, hogy meg tudj teremteni, és fenn tudj tartani egy bizonyos biztonságos helyet. A mai bolygóállások arra utalnak, hogy nagyon vágysz egy saját lakásra, egy stabil otthonra vagy munkahelyre.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Az egyik szülőd nagyon nagy hatással van rád. Könnyen lehet, hogy ma valamilyen módon foglalkoznod kell örökösödési dolgokkal, tedd meg azt a szívességet, hogy a nagymamádat elkíséred a közjegyzőhöz, és fogadd el, ha rád szeretne íratni valamit. A családi háttér nagyon fontos, mindig átsegít a nehéz időkön. Eddig is, és ezután is jóban-rosszban veled lesznek. Ha fel szeretnéd újítani jelenlegi lakásodat, a mai nappal a legjobb időt választottad a kezdéshez.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az érzelmi biztonság utáni vágyad, és az az igényed, hogy gondoskodhass másokról és veled is törődjenek, hogy dédelgethess másokat és téged is dédelgessenek, most azokra a területekre összpontosul, amelyek kapcsolatban állnak a játékokkal, az élvezetekkel, a kreativitással, a gyermekekkel, és azokkal a dolgokkal, amelyek önbizalommal, és hatalomérzettel tölthetnek el téged. Ügyesen tudsz programokat szervezni gyermekeknek.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mintha bomba robbant volna otthon, talán ekkora felfordulást okoz a Plútó a IV. házadban. A felújítás, vagy átalakítás nem kevés pénzbe kerül, így lehet, hogy egy bankhoz kell segítségért fordulnod. Természetesen nem minden Szűz jegyű ember alakítja át otthonát, van aki éppen most indított egy vállalkozást, és otthonról dolgozik, ha ezek közé tartoznál, jól tennéd, ha felújítanád az irodai eszközeidet. Nézesd át a számítógépedet, a nyomtatódat, ellenőriztesd telefonvonalaidat, és telefonkészülékeidet, mert ezek alulműködése komoly fennakadást okozhatna a munkádban.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Az erős nyilvánossági befolyás ellenére, inkább otthoni karriert választanál. Lehet egyéb pénzkereső munkád is, de valójában sokkal jobban szeretnéd, ha nem volnál kitéve a külvilág versengésének, és nem kellene állandóan konfrontálódnod kritikusaiddal. A saját lakásod négy fala között vagy igazán elemedben, itt tudsz kinyílni, itt vagy a legaktívabb, és itt tudsz a legtöbbet, a legjobban produkálni.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Elképzelhető, hogy gondjaidra bíznak más embereket, vagy hogy teljes szívvel beleveted magad a jótékonysági események, a jótékony célú vásárok rendezésébe, vagy valamilyen gyűjtési akcióba. A jó szándék lesz az eszköz céljaid elérésénél, és ez nem más, mint a saját elégedettségérzeted, vezető szerepre való törekvésed. Lehet az is, hogy a családi életedet, a rengeteg hobbid köré kell szervezned. Lehet, hogy az otthoni élet rovására túl nagy hangsúlyt helyezel a sportra, szórakozásra.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mindent lehet mondani az otthoni dolgokra, csak azt nem, hogy nyugodt és békés. Rengeteg hirtelen felmerülő problémát kell megoldanod, és azt sem tudod, hogy melyikkel kezdjed. Egyiket lerendezed, és hoz magával száz újabb gondot. Talán az elektromos berendezések javításánál kellene kezdened, mert ez kerülne a legtöbbe, ha nem időben intézkednél. A következő lépés legyen a jogi ügyek rendezése. Azt pedig az önkormányzatban elintézendő dolgok kövessék. Így talán a hét végére mindent el tudsz simítani.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nem elég a saját problémád, még a szüleidet, vagy párod szüleit is neked kell békítened. Szükséged lesz az önuralmadra, mert lehet, hogy kényszert érzel arra, hogy másokkal szemben parancsolóan vagy erőszakosan lépj fel. Be kell látnod, hogy ezt senki sem veszi jó néven. Kerüld el az ebből eredő problémákat most, és a jövőben is. Pontosan ki tudod számítani a lépéseidet, ha nem viszed túlzásba a dolgokat, akkor nagyon szerencsésen alakul ez az időszak.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nem nagyon szívesen dolgozol a munkahelyeden, inkább minden idődet a szabadban töltenéd, főleg a saját kertedben dolgoznál szívesen, bármilyen munka legyen is az. Ma határozott elképzeléseid alakulnak ki arról, hogy kinek is segíts, és hogyan. Alaposan gondold át a dolgot, mert később nagyon nehéz lesz pénzt is kérned ugyanezen szolgáltatásokért. Lehetséges, hogy fiatalabb korodban nagyon elkényeztettek, és most ezt szeretnéd megkapni a jelenlegi társadtól is. Ő nem biztos, hogy magától ráérez erre, inkább hívd fel rá a figyelmét.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Mindent el kell követned azért, hogy szabadságot kapj, hiszen a család ki fogja „ erőszakolni” az együtt nyaralást. Próbálj még érdeklődni, hátha találsz egy olcsóbb utat, amely közel van a tengerhez, mert a „szűk kör” ezt várja el tőled. Most a gyermekek alakítják az életedet, akár a sajátjaid, akár a rokonoké, teljesen átrendezik majd az otthonodat. Ha nincs saját gyermeked, akkor hívj meg más fiatalokat, hogy legyen egy kis vidámság körülötted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top