nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06.27. Hétfõ)

Napi horoszkóp (06.27. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Nehézségeid lehetnek abban, hogy szerelmi kívánságaidat kedvesed felé kifejezd. Ez szóbeli képességeid hiánya miatt is lehet, de inkább azért, mert gátlásosnak érzed magad vágyaid miatt, vagy aggódsz, hogy párod valamibe nem egyezik bele. Ha kétségeid ellenére megpróbálnád elmondani, mit is szeretnél, kevesebb kommunikációs problémád lesz. Ötleteid néha nagyon súlyosak lehetnek, de a szerelemben van elég hely az érzelmek és szükségletek széles skálájára, nem csak szívekre és virágokra.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ellent kell állnod annak a kísértésnek, hogy ismétlődően kritizáld partnered érzelmi ügyekben. Ha kedvesed nem törődik egy problémával az után, hogy már többször említetted neki, mélyebbre mehetsz, mint gondolnád. Ha továbbra is ugyanabból a nézőpontból támadnád, az nem kívánatos eredményre vezethet, és zsörtölődésnek tűnik majd. Ha tényleg fontos észrevételed van, mondd el, és ezzel tekintsd befejezettnek az ügyet, és hagyd, hogy a részletek maguktól igazodjanak el, anélkül, hogy az unalomig ismételgetnéd.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem valószínű, hogy túl igényes lennél önmagaddal vagy partnereddel szemben a tekintetben, hogy változásokat álmodjatok meg kapcsolatotokban. Ehelyett nagyra értékeled a kölcsönös eredményeket, és a kedveskedés stílusainak kipróbálását, melyeket együtt dolgoztatok ki. Ez a fajta rendületlen türelem különösen értékes, amikor kapcsolatod egy terméketlenebb időszakon esik át, amikor úgy tűnik, semmi nem történik, habár izgalmas változások forrnak a felszín alatt.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Ha túl nagy nyomást gyakorolsz a tekintetben, hogy legyen mozgás, a káros lehet, de jó érzéked van ahhoz, hogy csak várj a kreatív fejleményekre. Időnként partneredre kell támaszkodnod, hogy megtedd a nagyobb változásokat kapcsolatodban. Olyan kedvest kellene választanod, aki az ötleteket adja, melyeket te aztán szabályozhatsz és finomíthatsz. Ezzel a kombinációval kapcsolatod maximálisan stabil és növekvő lehet, miközben hatékonyan elkerülheted a szélsőségeket és a pangást.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ellent kell állnod annak a kísértésnek, hogy kritizáld kedvesedet szerelmi dolgokban. Párod mindazonáltal megérdemelheti a kritikát, és fejlődnie is kell, melyre te javaslatot tehetsz, de a negatív kritika a szerelemben szinte soha nem éri el a szándékolt hatását. Ehelyett hajlamos kiölni a vonzalmat, mely benneteket mindenek felett összehozott. Így, ha látsz lehetőséget a fejlődésre kapcsolatodban, akkor a pozitív oldaláról közelítsd meg a dolgokat, tégy kreatív javaslatokat új kísérletekre, hogy tovább tudjátok fejleszteni azt, amit már elértetek.



Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma hajlamos leszel az önkritikát is túlzásba vinni. Ha úgy érzed, hogy valamit helytelenül tettél, vagy rosszul kezeltél egy szituációt, lazíts és kezd elölről az egészet önvádaskodás nélkül. Több önbizalommal jobban fogsz teljesíteni, és kihasználhatod hibáidat is ahelyett, hogy hagynád, hogy nyomasztóan hasson rád, és gátolná jövőbeli teljesítményedet. Nagyon szigorú vagy önmagaddal vagy, kedveseddel szemben, olyan hibák, vagy félreértések miatt, melyekről igazán senki sem tehet.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ideje átgondolni a helyzetedet és megítélni, vajon igazolt-e az éles reagálásod. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen kritikátlannak kell lenned kedveseddel szemben, mert minden kapcsolatnak szüksége van vizsgálatra és változtatásra, hogy kreatív módon fejlődhessen. De ezt a vizsgálatot olyan objektíven kell elvégezni, amennyire csak lehetséges. Az idő múlásával és gyakorlattal biztosan ki tudod fejleszteni azt a képességet, hogy visszavonulj, és világosan lásd a kapcsolatodat. Amíg azonban tanulsz, tanácsos az elővigyázatosság.



Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Időről-időre túlságosan szívedre veheted a kapcsolat apróbb részleteit, vagy elkerülheti a figyelmedet valami, ami nem jelent sokat neked, de nagyon fontos a társad számára. Ne hagyd, hogy az ilyen helyzetek kárt tegyenek kapcsolatodban, vagy emiatt neheztelj a partneredre. Próbáld megmagyarázni, mi történt, hogy még egyszer ez ne történhessen meg, majd egyszerűen bocsássatok meg egymásnak, és felejtsétek el.



Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Bölcsebb lenne lelassítani, és fokozatosabban alkalmazni elképzeléseidet, hogy partnered is élvezhesse fantáziád gyümölcseit. Ez a megközelítés neked is segítene, mert néha az eredetiség utáni állandó kutatásod során, elhagysz egy szokást, vagy megközelítést, mielőtt kiaknáztad volna összes lehetőségedet. Ezt egy olyan kedves részben korrigálhatja, aki hatékonyan lelassít téged. Ha megfelelően kezeled ötleteidet, végtelen élvezetet és izgalmat hozhatnak számotokra.



Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A szerelem most nem válik unalmassá a számodra, az ismétlődés, vagy a képzelet hiánya miatt. Amellett, hogy kezdeményező vagy a szerelemben, arra is van tehetséged, hogy teljesen kidolgozz egy ötletet, vagy fantáziát. Lehet azonban egy hátulütője is ennek az adottságnak, hajlamos leszel arra, hogy lenyűgöző ötleteket álmodj meg anélkül, hogy vennéd a fáradságot a megvalósításukra. A legtöbb fantáziát egy készséges partnerrel valóra lehet váltani, habár erőfeszítésbe kerülhet a megfelelő előkészületet megtenni.



Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nehéznek találhatod eldönteni, mi is a legkielégítőbb a te és a kedvesed számára. Mindig azt hiszed, hogy a „szomszéd kertje mindig zöldebb”. Ha viszont oda kerülnél, meglátnád, hogy ez egyáltalán nem így van. Ez a választott partnerekre éppúgy igaz, mint a szerelem módszereire. E magatartás indoka egy bizonyos intellektuális türelmetlenség lehet. Nyughatatlan energiáidat arra kellene fordítanod, hogy módszereket találj ki arra, hogyan fokozd és fejleszd szerelmi élményeidet.



Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Meg fogod látni, hogy ha tényleg időt és energiát fordítasz a kapcsolataidra, az sokkal több hosszú távú eredményt hoz, mint az újabb, talán eredetibb viszonyok, melyek elég sekélyesek is lehetnek. A nettó eredmény az, hogy jelentős ítélőképességet fejlesztesz ki azt illetően, hogy melyik kapcsolatnak van igazi potenciálja, és melyik ad csak ideiglenes, felszínes ösztönzést. Ha tudod ezt, sok elfecsérelt időt és fáradságot takarítasz meg a szerelemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top