nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06.28. Kedd)

Napi horoszkóp (06.28. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Természetes tehetséged van arra, hogy észre vedd, a szerelemben melyik irány lesz jövedelmező, és melyik nem. Örömödet fogod lelni a legeredetibb stílusokban, mert csak azokat választod, melyek igazán a kedvedre lesznek, és ösztönösen elkerülöd azokat, melyek problémásak lehetnek. Ezen a téren kedvesednek hajlandónak kell lennie arra, hogy bízzon az ítéletedben, mert ez mindkettőtöket segít abban, hogy elkerüljétek a gondokat a kapcsolatotokban.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Partnered energiájára és lendületére támaszkodhatsz azért, hogy új irányokba vezessen, mert te lehet, hogy nem érzed motiváltnak magad arra, hogy bevezesd akár csak a jó ötleteidet akkor, ha nem kapsz egy kis lendületet partneredtől. Ezután stabil, de érdekes irányokban fejlesztheted és finomíthatod kedvesed nagy képzelőerőről tanúskodó ötleteit. Ha van tanulság, akkor az az, hogy az
Újdonság önmagában, a szerelemben nem szükségszerűen jó, de értékes, és elősegíti a kommunikációt.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A kulcs az, hogy ihlet nélküli perceidet azzal töltsd, hogy kifejleszd azokat a módszereket, melyeket kreatívabb pillanataidban álmodtál meg. Amikor túlcsordulnak ötleteid és fantáziáid, nem kell rohannod, hogy megvalósítsd őket. Ezt több féle képpen is lehet csinálni. Először is egyszerűen csak jegyezd le ötleteidet későbbi gondos továbbfejlesztésre, mely lehetővé teszi, hogy alaposabban átgondold őket, és kidobhasd azokat, melyeket nem lehet elérni.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyon gazdag a fantázia világod, és e fantáziák megvalósítása a legmélyebb és leghasznosabb élmény lehet a számodra. A szerelemben horizontod határtalan, sosem fogysz ki a módszerekből, hogy a szerelmet állandóan érdekessé tedd. Azonban némi gondot okozhat, hogy új ötleteket gyárts. Először nehéz lehet kifejezni vágyaidat, mert éppen annyira érzelmi, mint fizikai síkon találhatók, és nagyobb közük van ahhoz, hogy kedvesed hogyan viszonyul hozzád, mint ahhoz, hogy mi is történik valójában.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Valószínűleg a szerelem egészen természetes, és kevesebb problémát okoz, mint általában a többieknek, akik gyakran kevésbé otthonosak ebben a témában. Ennek eredményeként a te tapasztalataid kedvezőek, ami csak erősíti egészséges viselkedésedet. A távolabbi variációkból hiányzik a vonzerő, vagy túlságosan sok bajjal járnak. Ne feledd azonban, hogy kedvesed másként gondolhatja. Mindig ugyanabba a moziba járni kissé unalmassá válhat, még akkor is, ha szerinted ez végtelenül élvezetes.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Valószínűleg egy már jól ismert kedvessel érzed a legkellemesebben magad, aki már ismeri a szokásaidat, vágyaidat. Nagyon sajátos, egyedi dolgokkal lehet örömet szerezni neked, ezért partnerednek tökéletesen kell tudnia, mi az, amit szeretsz, és mi az, amit nem. Igazán szánhatnál rá egy kis időt, hogy szortírozd kívánságaidat, mert a szórakozás igazán különleges módjairól kell lemondanod pusztán azért, mert nem kérdezősködsz.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Vonzódhatsz bizonytalan, kialakulatlan kapcsolatokhoz, ami természetes ebben a helyzetben. Egy csendes, eseménytelen kapcsolat unalmas a te számodra, mert a folyamatos változás és fejlődés az, ami téged érdeklődővé és kreatívvá tesz, egy szerelmi kapcsolatban. Ragaszkodsz ahhoz, hogy te és kedvesed egyenlők legyetek, nem statisztikai egyenlőségben, inkább úgy, hogy folytonosan egyenletes alapokon álljon mindkét partner.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Szerelmed mély, stílusod rámenős. Ha kiveted a hálódat valakire, addig nem engeded el, amíg meg nem kapod, amit akartál. Mikor végül eléred a célod, akkor járja át az öröm énednek legbensőbb zugát is. Szélsőségek a szerelemben, valójában inkább ez a kulcs hozzád, és nem a mérséklet. Ami az ügyességet illeti, nem kívánsz túl sokat a kedvesedtől, mindaddig, míg az élmény elég intenzív. A végeredmény jobban érdekel, mint az eszközök, és ez meg is felel a személyiségednek.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Természetes és egészséges étvágyad van a szerelemre, de ez önmagában valószínűleg nem elég. Jobban érdekelnek az érzelmek és erkölcsi szempontok, melyek e mögött húzódnak meg, mint maga a szerelem, mely nálad személyes vonzalom nélkül ki sem alakulhat. Nem érzel erős késztetést, hogy bonyolult és szokatlan módszereket tanulj, kivéve, ha olyan partnernek akarod a kedvét keresni, akinek erre van igénye.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A szerelemben az ízlésed egyszerűségre, sőt mértékletességre hajlamos, mert úgy érzed, hogy a túl sok bonyodalom az események folyamatának kerék kötője. Nem kívánsz sok fizikai törődést, mert megtalálod a lényeget annyiból is, ami másnak kevés lehet, és az értelmét ott is, ahol más nem venné észre. Olyan kapcsolatban vagy a legboldogabb, ahol az egyik fél meghatározó, vagy amelyben a partnerek külön birodalma tisztán körvonalazódik egy általános egyensúlyi helyzetben.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Most a szerelem különleges stílusát és szokatlan változatosságát keresed, és hasonló érdeklődésű partnert szeretnél magadnak. Ez legalább annyira szellemi torna, mint fizikai, vagyis lehet, hogy egy szokatlan dolog megjelenése is elég, anélkül, hogy fizikailag is belemerülnél. Sok cselekvésre van szükséged ahhoz, hogy egy kapcsolatban szellemileg stimulálódj, így kapcsolataid sokoldalúak, néha egészen bonyolultak.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Legjobban egy olyan társ figyelmességét élveznéd, aki a maximumot nyújtja a szerelemben, és odaadásban, és semmit sem tagad meg tőled. Ilyen feltételek mellett a szerelmi érintkezés olyan tökéletes, mely semmihez sem hasonlítható. A testi szerelem önmagában nem olyan csábító a te számodra, de a megfelelő partnerhatásos eszköz lehet, a mélyebb kommunikációra. Mivel nem szereted szóban kifejezni az igényeidet, nagyra értékelsz egy olyan kedvest, aki ösztönösen az érzelmeid mélyére lát, és kérdés nélkül megérzi legrejtettebb vágyaidat is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top