nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06.29. Szerda)

Napi horoszkóp (06.29. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Ha túl sok időt kell a kedvesedre vesztegetned, valószínű, hogy elveszíted az érdeklődésedet, és új partner után nézel. Stílusod heves, néha kicsit erőszakos is. Másrészt pedig kívánalmaid könnyen teljesíthetők. Talán ez segít neked abban, hogy megelégelj egy rövid, de tüzes kapcsolatot, mely esetleg rosszul is végződhetne. Egy hosszú távú kapcsolatban viszont úgy érezheted, hogy partneredben nincs meg az a heves szenvedély, melyet te szeretnél, és te már rég kimerültnek érzed magad, míg kedvesed csak most jön lendületbe.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Szerelmi igényeid meglehetősen állandóak, ezért olyan társ lenne az ideális a számodra, aki fáradhatatlan, és napról napra egyenletes formában van. Fontos, hogy mindig legyen kapcsolatod, mert a hosszú egyedüllétet nehezen viseled, ilyenkor valami másban próbálod magad kiélni, pl. sokat kezdesz enni. Örömödet leled abban, hogy a kapcsolatot sok érzéki dologgal körítheted, pl. egy nehéz bársonyfüggönnyel, parfümökkel.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
A szerelemben a finomságot, a minőséget élvezed igazán, és egy tapasztalt, figyelmes kedves érintését értékeled a legtöbbre. Minél lágyabb és éteribb a szerelem fizikai minősége, annál inkább hat rád. Azonban azt is értékeled, ha elmondják, mennyire szeretnek téged, és minél többet beszél a partnered, annál jobb. Ám nem mindenki képes folyékonyan kifejezni érzéseit, ezért ne érezd úgy, hogy elutasítottak.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Szerelmedet hosszú ideig hagyod fejlődni, de azután, ha szabadjára engeded, annál hevesebb. Ez részben azért történik, mert nem akarod, vagy nem tudod partnered tudomására hozni vágyaidat egészen addig, míg a belső nyomás nagyon nagy nem lesz. Jobb lenne a kommunikációnak egy világos és érthető módját megtalálni, akkor nem érzed majd frusztráltnak magad, mert kedvesed nem ismeri az igényeidet.



Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A bolygóállások azt mutatják, hogy a Ámor bőkezűen bánt veled, és egészséges szerelmi igényeid vannak. Most nagy kanállal habzsolhatod az életet, ahelyett, hogy lassan kortyolnál, és ha elkezdesz egy kapcsolatot, azt valószínűleg végig is viszed. Ha van hátránya ennek a helyzetnek, akkor talán az, hogy magasra állítod a mércét, és nem tűröd a zsugoriságot, vagy az unalmasságot. Ma jót tenne neked egy kis úszás, és utána egy talp masszázs.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A tisztaság igen fontos lelkiekben és fizikailag is egyaránt, de ne vidd túlzásba ilyen irányú igényeidet a kedveseddel szemben. Nagyon sajátos normáid vannak, hogy mit kedvelnél a társadban, és hajlamos vagy arra, hogy óvatosan válassz. Ha megtaláltad a megfelelő személyt, a kapcsolat valószínűleg úgy alakul, ahogyan te szeretnéd. Ezen kívül válogatós vagy a találkozás körülményeiben is, mert nem mindenhol és mindenkor érzed, jól megad.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Különleges adottságaid vannak mások problémáinak megoldására, mert a szituációk mindkét oldalát tisztán látod. Mások érzelmi életében való gyakori érdekeltséged szélesebb körű tapasztalatot biztosít a saját problémáiddal való megbirkózásra. A kapcsolatban állandó takarítási és fejlesztési kényszerben lehetsz, mely csak egy bizonyos pontig előnyös. Minden kapcsolaton érdemes javítani, de a harmónia érdekében érdemes a kisebb problémákat a szőnyeg alá söpörni.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nagyon jó vagy abban, hogy a helyzetek legfontosabb részeire összpontosíts, különösen a hosszú távú kapcsolatokban, és hogy ennek megfelelően cselekedj. Talán már megtanultad, hogy ami egyértelmű a számodra, az nem biztos, hogy egyértelmű másoknak is. Ezért egészen addig, eléggé tapintatosnak kellene lenned – mikor véleményedet elmondod – amíg nem vagy biztos partnered nézeteiben. Ez a képesség hosszú távon segíthet téged, de azt is eredményezheti, hogy elszalasztasz néhány lehetőséget.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A legjellegzetesebb jellemvonásod-humorérzéked lehet. Még az olyan helyzetekben is, ahol mások lehangolódnának, és csüggedtek lennének, te találsz egy szikrányi nevetést, és vidámságot, amely felvidítja a helyzetet, és élvezetesebbé teszi. Ez csak akkor lehet gond, ha túljátszod. Azok, akik túl komolyan veszik az életet, nem biztos, hogy értékelik, hogy otthoni tragédiáikat a humor eltörpítse, ezért olyan párt kell találnod, aki osztozik könnyed és széleskörű életfelfogásodban.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Nem igazán lehet rólad mondani, hogy rögtön beleveted magad egy kapcsolatba, de általában nem is hátrálsz ki belőle. Jobban szereted az egyenletes, kimért stílusú érzelmi reakciókat. Az emberek támaszkodnak rád, és tisztelnek, mint partnert, és mint barátot. Nagyon boldog leszel egy olyas valakivel, aki megpróbál hű és igaz lenni, és nem akar mindennel foglalkozni. Ez nem azt jelenti, hogy unalmas partnert szeretnél, éppen ellenkezőleg, boldog leszel a változékonyabb stílusú kedves által hozott kihívások miatt.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Habár vérmérsékleted eléggé egyenletes, meg van benned a szerelemre adott válaszok végtelen változatosságának lehetősége, melyek a helytől és a partnertől függenek. Azonban nem csak egyszerűen teljesíted azt, amit a kedvesed kér. Minden helyzetben te igazán kreatív és fogékony vagy, és a kapcsolat érzelmi és fizikai oldaláról nézve is egyenlő partner. Jobban szereted az olyan társat, aki kihívást jelent, mint azt, aki egy kész keretet biztosít a kapcsolathoz.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Érzelmeid nagyon intenzívek és finomra hangoltak, és általában gyorsabban meglátod a kapcsolat lényegét, mint a partnered. De ezek az éleslátási periódusok nem egyenletesek. Valószínű, hogy jelentős a hangulati hullámzásod a kapcsolaton belül, míg az meg nem állapodott egy hosszabb időtartamra. Csak az idő adhat szerelmi kötődésednek konkrétabb alakot. Ezért olyan párt kell találnod, aki stabilabb nálad. Az ilyen pár átvezet a mélyben megbúvó valódi énedhez, és nem fog megdöbbenni látszólagos következetlenségeden.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top