Horoszkóp

Napi horoszkóp (07.01. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Valószínűleg az olyan kapcsolatot részesítesz előnyben, ahol az erős szerelmi polaritás a meghatározó. Ez nem jelenti azt szükségszerűen, hogy te és partnered nem lennétek egyenlő viszonyban, inkább azt, hogy ellentétes szerepet kell felvállalnotok. Alkalmanként mindketten játszhatjátok mindkét szerepet, de valószínűleg az a legkellemesebb, amikor a másik fél a meghatározó és ő vállalja a felelősséget. Nagy előny az is, ha összhangban vagytok egymással.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Passzív szerepben tökéletesen átadhatod magad a szerelemnek, míg az aktívban is nagyszerűen képes vagy ennek uralására. Nagyobb az esély, hogy ily módon a szerelem magas fokát érheted el, mint egy nagyobb egyenlőségében, ahol bizonyos fajta kudarcélményed lenne, mert vissza kellene fognod magad. Ráadásul mindkét szerep megtanulása nagyban hozzájárul ahhoz, hogy megértsd önmagad, és intim tudást is szerezhess partneredről.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma széles kilengésű vágyaid vannak, ami előnyös az intenzitás fokozásában. Itt nagy előny az is, ha kedvesed érzelmileg összhangban van veled. Másképpen ezek a kilengések konfliktusokhoz vezetnek ahelyett, hogy erősítenék a szerelmedet, mely gyakran tökéletesíthető egymás érzéseinek világos, szavakkal kifejezett ellenőrzésével. Nem nagyon értékeled az olyan partnert, aki fukarkodik a szeretetével.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Nagyon adakozó kedvedben vagy, aki mindent megad kedvesének, aki megadja azt a fajta szerelmet, amire te vágysz. Amikor hosszabb ideig társ nélkül vagy kénytelen lenni, a szerelem hiánya lehet, hogy édességfogyasztási kényszerben nyilvánul meg. Akkor viszont, ha túl sokat hízol, még nehezebb vonzónak mutatkozni, ezért figyelj erre. Összességében a szerelem az igazi öröm és boldogság forrása neked, és nagy valószínűséggel szerencsésebb leszel a szerelemben, mint a legtöbb ember.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Pozitív hozzáállásod képessé tesz arra, hogy sikeresen kísérletezz szerelmi téren, ahol mások esetleg érzelmileg sérülhetnek. A legtöbb esetben jó szándékod átsegít, amikor a dolgok kisiklanak. Ne hagyd azonban figyelmen kívül, hogy nem mindenki olyan stabil, és optimista, mint te, és lehet, hogy jobban tolod előre a kedvesedet, mint ahogyan ő menni szeretne. Tégy külön erőfeszítést, hogy fogékonyabb legyél kedvesed bizonytalanságára, és gátlásaira, még ha azok bolondosnak vagy rejtélyesnek látszanak is a számodra.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Elég egyenletes sodrású kívánalmaid vannak, melyek rendszeresen megújítják önmagukat, nem visszafojtottak, de nem is kicsapongók. Szerelmi stílusod különösen barátságos és a pusztán fizikai kielégülést kívánó szerelem, nem rokonszenves neked, kedvesedtől azt szeretnéd, hogy egyben jó barátod is legyen. E tulajdonságod sikeresen távol tud tartani a viharos, bonyolult kapcsolatoktól, ahol ott van a rejtett rosszindulat és ellenségesség. A szeretve-gyűlöl kapcsolat határozottan nem neked való.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Mindent összevetve, a te szerencsével keveredő optimizmusod boldog, kielégítő kapcsolatba vezet téged. Bár hajlandó vagy egy kapcsolatot új viselkedésformák és technikák alkalmazásával továbbfejleszteni, általában nagyszerűen meg tudod ítélni, mi az, ami ad valamit egy kapcsolatnak, és mi az, ami csak bonyolítja, és komplikálttá teszi. Ha kedvesedet meg tudod tanítani arra, hogy bízzon benned, sok nehézséget kerülhettek el mindketten.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Olyan partnerrel lennél a legboldogabb, akinek tekintélyes képzelő ereje, és kezdeményezőkészsége van a szerelem területén, mert te nem igen vagy hajlamos a változások kezdeményezésére, de felveszed a kapott irányt és arra mégy. A szerelemmel kapcsolatos kedvteléseket ma hajlamos vagy túlzásba vinni, ami tulajdonképpen frusztrációhoz vezet, nem beteljesüléshez. Ez megnyilvánulhat erős fizikai szerelmi hajszában is, ha rosszul becsülöd fel vágyaidat vagy teljesítőképességedet.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Bizonyosodj meg róla, hogy nem vállalsz olyant, amit később nem tudsz kezelni. Jóból is megárt a sok. Hasonlóképpen könnyen belebonyolódhatsz olyan helyzetbe, vagy technikába, amiből később nem tudod kimenteni magad, még akkor sem, ha kiderül, hogy a több mint kellemetlen. Ezért jobb, ha kedvesedre bízod magad. Ezzel sok fáradságot takaríthatsz meg, és nem kerülsz annyiszor zavarba. Az idő és saját magad megértése mindenben segíteni fog.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Ahogy egyre több tapasztalatot szerzel a szerelemben is, meg fogod tanulni, hogy mikor kell leállnod, mikor elmerülnöd. Megtanulod majd, hogyan juthatsz el az élvezetek határára anélkül, hogy átesnél a másik oldalra, vagy olyan helyzetbe kerülnél, amit nem tudsz kezelni, vagy nem okoz örömet neked. Kapcsolataid ma kiegyensúlyozottan fejlődnek, minimális harc és nehézség árán. Fokozatosan haladsz előre.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai nap alkalmas arra, hogy stabilizálóan tudj hatni a kedvesedre. Vonzalmad nem hirtelen fellobbanás, hanem lassan nő, együtt a kapcsolattal, amely szerelmi viszony és barátság is egyben. Olyan kedves való leginkább hozzád, akinek szüksége van a stabilitásodra, és akinek kevésbé kiegyensúlyozott természete változatosságot kölcsönöz a kapcsolatnak. Egy viszony, mely túlságosan egyszintű, érzelmi uralomhoz vezethet.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Hajlamos vagy arra, hogy a szerelmi kísérletezésekre koncentrálj, és nincs is ezzel semmi baj, csak nem jó a folytonos irányváltoztatás. Lehet, hogy a csábítás nagy, de majd rájössz, hogy az új irány nem elégíthet ki, ha először nem építesz szilárd alapot. Ez főleg partnerednek fontos, aki valószínűleg nincs ilyen jól felkészülve, hogy új tapasztalatok szerzésébe vesse bele magát. Ha mégis így tesz, annak eredménye a kevesebb kommunikáció köztetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top