nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07.02. Szombat)

Napi horoszkóp (07.02. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Többet nyerhetsz, egy olyan tapasztalattal, mely mindkettőtöknek ismerős, így teljes szerető odaadást nyújthattok a másiknak, anélkül, hogy a zavaró részletek elvonnák a figyelmet. A türelem a szerelemben nélkülözhetetlen erény, mindig előre örülhetsz az új, bekövetkező élményeknek. Legyél biztos abban, hogy egyszerre csak egyet lépsz előre. A szerelem úgy fejlődik és javul a jövőben, ha előbb szilárd alapokat fektetsz le.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Időnként nagy késztetést fogsz érezni ahhoz, hogy új, szokatlan szerelmi kifejezési formákat próbálj ki. Máskor a konzervatívabb megközelítés híve vagy, sőt olykor sokáig meg vagy szerelem nélkül is. Nagyon hasznosnak bizonyulhat egy olyan állhatatos és türelmes kedves, aki ellenőrzi ezeket a kicsapongásokat, és visszatart téged a meggondolatlan lépésektől. Aki extra motivációt nyújt, amikor arra van szükség.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Figyelembe kell venned kedvesed vágyainak ritmusát, különösen, ha az nem egyeik a tieddel. Másként megfosztod kedvesedet az örömöktől, egyszerűen azért, mert neked nincs hozzá kedved, vagy olyan dolgokat szeretnél rákényszeríteni, aminek csak te örülsz egyedül. Ilyenkor beszéljétek meg igényeiteket, és állapodjatok meg valahogy úgy, hogy egyikőtök se érezze elhanyagoltnak magát, és használjátok ki egymás kedvező és kedvezőtlen hangulatait egyaránt.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Nagyon mozgékonnyá válsz, tele leszel életkedvvel és érdeklődéssel fordulsz a világ felé, bármi könnyen lelkesíteni fog most. Bár nem vagy kifejezetten hízelkedő típus, mégis most többször elő fog fordulni, hogy gyorsan odaszaladsz valakihez, akit szeretsz, átöleled egy kicsit, és már futsz is vissza a dolgodhoz. Könnyen ránevetsz a világra, és meglátod a világ visszanevet rád. Vidám, szárnyaló viselkedésed sok kaput megnyithat most előtted.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Nagyon mozgékonnyá válsz, tele leszel életkedvvel és érdeklődéssel fordulsz a világ felé, bármi könnyen lelkesíteni fog most. Bár nem vagy kifejezetten hízelkedő típus, mégis most többször elő fog fordulni, hogy gyorsan odaszaladsz valakihez, akit szeretsz, átöleled egy kicsit, és már futsz is vissza a dolgodhoz. Könnyen ránevetsz a világra, és meglátod a világ visszanevet rád. Vidám, szárnyaló viselkedésed sok kaput megnyithat most előtted.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Miután egy objektív és okozati világképben az érzelmeknek most nem jut hely, nem olyan könnyű a számodra ezt kialakítani. Az “itt és most” elképzelés áll a legközelebb gondolatvilágodhoz. A szivárvány most Neked ne csak egy egyszerű ív legyen, amely különböző színekből, bizonyos sorrend szerint követik egymást, hanem kösd össze egy vasárnapi kirándulás élményével, egy langyos őszi esővel.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Szeretsz lassan enni, és az étkezésre leginkább tárgyilagos érveléssel lehet most rávenni. Figyeld meg testi reakcióidat, ismerd fel az evés és annak következményei közötti összefüggéseket. Ha pl. három szelet torta után hasfájást kapsz, rögtön meg fogod érteni, mitől lettél rosszul. Kapcsolataidban inkább óvatos legyél, talán várd meg, hogy a többiek menjenek hozzád, minthogy Te közelíts valakihez.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Lelked mélyén igen erős anyaképpel rendelkezel, akinek szinte lehetetlen ellenszegülni. Így igazi édesanyáddal lehetnek konfliktusaid. Egyrészről erősen összetartozónak érzed magad vele, másrészről viszont az erős köteléket kiszolgáltatottként élheted meg. Már egy-két nem harmonikus élmény – például, ha napokig nem telefonálnak neked – esetleg megerősít abban, hogy Te vagy a gyengébb, és elhagyatottnak, megbántottnak érzed magad.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

A nyitottabbnál is nyitottabb vagy, és hatalmas a tudásszomjad. Mindenekelőtt mind tökéletesebbé szeretnéd fejleszteni kifejezőkészségedet. Nagyon lelkes vagy, ha beszélgetnek veled, vagy történeteket mesélnek, ha valamit elmagyaráznak, vagy csak egyszerűen meghallgatnak. Mindent képes leszel a napokban megjegyezni, ezért nagyon figyelj oda, indulj ki abból, hogy a tudás és a nyelvi képességek a világ kapuját jelentik Neked.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Nagyon érzékeny vagy mások örömével, szenvedésével szemben, mindenkinek segíteni szeretnél. Sok alkalmat kell találnod mások kiszolgálására, hogy megtanuld, mikor van szükség igazán a segítségre, és mikor akarnak mások csak magukhoz kötni, és önmaguktól függővé tenni. Fontos, hogy ne engedd, hogy túl sokat követeljenek tőled, nem jó, ha túlterhelnek téged mások a problémáikkal, mert hamar hibásnak érzed magad, ha nem tudsz segíteni.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Mivel minden iránt érdeklődsz, ha valahol valami történik, természetesen Neked ott kell lened, hiszen mindent hallani, látni szeretnél. Fejlődésed szempontjából természetesen sok szellemi ösztönzésre van szükséged. Ma valami úgy felzaklathat, hogy az idegességtől ülve maradni sem tudsz. Tele vagy ötletekkel, hatalmas lendülettel kezdhetsz bele bármibe, hogy azután valami más, valami új fel fordulhass.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Nagyon érzékenyen reagálsz a környezetedben lévő feszültségekre, pontosan észleled, ha valami van a levegőben. Ha a környezeted ideges vagy szomorú, és ezt megpróbálják eltitkolni, átveszed érzéseiket, és kifejezésre juttathatod például az által is, hogy megmagyarázhatatlan okokból agresszív és dacos leszel. Ezért fontos, hogy a családdal, vagy a környezeteddel mindent megbeszélj. Mondd el nekik, hogy Te a méreggel és a dühvel tudsz bánni, ha azt kimutatják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top