nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07.03. Vasárnap)

Napi horoszkóp (07.03. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Vágyaidnak intenzitása a fájdalommal határos, ha nem tudsz megfelelőbb megnyilvánulást találni. Ez nem azt jelenti, hogy nincs humorod a szerelemben, sőt előfordulhat, hogy nagyon is jó a humorérzéked ezen a téren. De igényeidnek intenzitása komolyságot kölcsönöz, melyet, ha nem tudsz rendesen kezelni, nyomaszthatja kedvesedet. Olyan kedveshez vonzódsz most, aki lehet, hogy idősebb, vagy legalábbis annak látszik. Ennek megfelelően olyan valakit akarsz, aki megfékez, és érzelmileg leköt téged.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Egy függő kapcsolat bizonyos fokig kielégítő, de inkább csak a hálószobában fejeződjön ki, mint a mindennapi életben, ahol nagyon is nyomasztó hatással lehet a kapcsolat fejlődésére. Szereped – uralkodó vagy alárendelt – a hangulatodtól függ, de lehet, hogy kevésbé szilárd, vagy a partnered határozza meg. Egy ilyen szerepjátszás izgató lehet, amíg bizonyos korlátok között marad.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Vágyaidban nagyon kitartó vagy mostanában. Ha egyszer elkötelezted a szívedet valaki mellett, nem tágítasz, míg meg nem szerzed, még akkor sem, ha esetleg évekig kell várnod céljaid elérésére. A szerelemhez ma inkább konzervatív a hozzáállásod. Ez a viselkedés lehet, hogy megfoszt valami jótól, de legtöbb esetben nem. Természetes óvatosságod segít, hogy elkerüld a szükségtelen nehézségeket és időfecsérlést.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Eléggé következetes vagy a kedveseddel szemben támasztott követelményekben, így egy szeszélyes, kiszámíthatatlan ember ma nem elégíti ki az igényeidet. Nem az a típus vagy, aki elárasztja kedvesét szerelmével, hanem csendes méltósággal és gráciával teszed mindezt, ám ezáltal érzéseid semmit sem veszítenek erejükből és értékükből. Egy fejlett, tartós kapcsolatban érzed magad a legkellemesebben és nem egy forgószél szerű viszonyban.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Az a szerelem, amire te most vágysz, lassan, méltóságteljesen fejlődik ki az évek során és nem változik holmi szeszélyek és hóbortok miatt. Ezért te nagyon hűséges partner vagy, tudod mit akarsz és mit kell adnod cserébe partnerednek, aki méltó a te tartós szerelmedre. Igen leleményes vagy abban, hogyan tegyél kedvesed és a magad kedvére.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Minden lehetőt meg kell tenned azért, hogy kerüld az önmagad által kialakított destruktív kapcsolatokat. Azonban ez néha nagyon nehéz, hogy mind fizikailag, mind érzelmileg elkerüld őket. Hajlamos vagy arra, hogy a szerelmet a fájdalommal azonosítsd, és így a kapcsolatotokat egy kellemetlen spirálon húzd lefelé, ám ennek kétségkívül van bizonyos erotikus felhangja. Ezt a nehézséget úgy küszöbölheted ki, ha realisztikusabban közelíted meg a kapcsolatot.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Elvárásaid olyan magasra törők, hogy képtelenség ennek megfelelően élni, ezért élsz át automatikusan kudarcokat és kiábrándultságot. Ami után úgy ítéled meg, hogy te soha sem kapod meg egy kapcsolattól, amit akarsz és ez a jóslat általában be is, válik. Ehelyett inkább vedd úgy a szerelmet, ahogy jön és élvezd a percet minden kritika nélkül, ha lehetséges. Ha így közelíted meg a dolgokat, örömmel, meglepődve tapasztalhatod, hogy a kapcsolat jobb lesz, mint remélted. Nem várni valamit egy kapcsolattól nem ugyanaz, mint semmit sem várni.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Nézeteid, hogy mit is akarsz egy kapcsolattól, tiszták és világosak. Stílusod nem lángoló és inkább a konzervatív felé hajlik. A múló szerelmi divatok és irányzatok nem bolondítanak el. Ez a megközelítés a szerelmet könnyű, ugyanakkor érett élménnyé teszi, melyből te nagy biztonságot meríthetsz. Meg kellene győződnöd arról is, hogy partnered megtalálja-e ugyanezt? Nagy valószínűséggel ő inkább változatosságot óhajtana néha, hogy kissé felélénkítse a dolgot. Bár téged úgy lehet, nem érdekel a kísérletezgetés, talán majd mégsem találod károsnak, és kedvesed éppúgy, mint a kapcsolat, csak nyer vele.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Kerülnöd kellene a sokszor ellenállhatatlan csábítást, hogy a saját és kedvesed teljesítményét állandóan kritizáld. Bár a szigorú mérce fontos az élet sok terültén, a szerelemben megölheti a spontaneitást, és azt eredményezi, hogy a partnerek a teljesítményre koncentrálnak, nem az örömökre. Ez azért van, mert hatalmas elvárásaid vannak a kapcsolattal szemben. Mikor elvárásaid nem teljesülnek, könnyebb magad, vagy kedvesedet okolni, mintsem a tapasztalat számlájára írni.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Ha egy kapcsolattal baj van, ahelyett, hogy a kritika tüze alá veszed magad vagy szerelmedet, egyszerűen adod fel, és keresed a „zöldebb legelőt”. Ha egy kapcsolat működik, akkor nem részletezed részletesen, mert véletlenül elronthatod. Valószínűleg mindig kissé elégedetlen leszel egy kapcsolattal, ha a kritika hangja nagyon csendes, az együtt járás nagyobb esélyt kap a fejlődésre és a javulásra. Lehet, hogy pillanatnyilag nincs elérhető partnered, vagy nem olyan, amilyent te szeretnél.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha most találsz a párodra, annak az lesz a következménye, hogy a kapcsolat olyan lesz, mint az áradó folyó, mely ellenállhatatlanul elsodor téged. Néha belső a gátlás, mely megnyilvánulhat a vágy teljes hiányában. Felesleges is talán mondani, hogy olyan társra van szükséged, aki elfogadja a te néha frusztráló magatartásodat, és megkönnyíti, hogy átvészeld a lehangoló periódusokat, és segít neked visszatérni a régi kerékvágásba.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Olyanfajta kívánalmaid vannak, mely elég hirtelen és erősen tör fel és alszik ki, így fordulhat elő, hogy egyik percben még teljes érdektelenséget mutatsz, a következő percben már teljesen felpörögtél. Ez izgató forgószél-kapcsolathoz vezethet, de egy hosszú távú kapcsolatban problémát jelent, hacsak a kedvesed nincs szoros összhangban veled. Most neked jobban megfelelne egy lazább kapcsolat, ahol te és a kedvesed maximális szabadságot élveztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top