nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07. 04. Hétfõ)

Napi horoszkóp (07. 04. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Ma sikerül a pénzügyeket jól kezelned, nem vagy kicsinyes, de nem is vagy pazarló. Nincs az anyagiakban eget rengető változás, de ha mégis lenne, az csak pozitív irányt venne. Nagyobb anyagi sikerek várhatók, ha a foglalkozásod kapcsolódik a bankhoz, tőzsdéhez. Jelenlegi pénz-sorsod összefügghet társulásokkal, házassággal vagy perekkel is. Túlságosan is aktív vagy ahhoz, hogy magadba szállj.


Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

Nyugodt és békés napokat kínál neked ez a hét. Sok idő kell most a tanulásra és a látottak befogadására, ám ha valamit egyszer már megértettél, azt sem most, sem máskor nem fogod elfelejteni. Gondosan tudsz mérlegelni, és takarékosnak születtél, nem jellemző rád, hogy elhamarkodottan vonj le következtetéseket. Hajlamos vagy arra, hogy túlzásokba ess a testi és anyagi örömöket illetően. A lustaság ma kifejezetten ártalmas neked.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai nap kulcsszavai: tudatalatti, rejtett erők, háttérbeli tevékenységek, zárt intézmények, ellenségek, elvonulás, tévedések. Ma az anyagi biztonság adná a védelmet a részedre, mivel rengeteg rejtett félelmed van, főleg a pénzügyekkel kapcsolatban. Nagyon érzékeny vagy, és nagyon nehéz szembenézned önmagaddal. Szeretnéd, ha gyengéden és szeretetteljesen viszonyulnának hozzád. Jól tudsz kielemezni dolgokat, jól tudsz érvelni, de vigyázz arra, hogy objektív és őszinte maradj.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

A mai nap kulcsszavai: barátok, remények, kívánságok, nagyobb szervezetek, szövetségek, váratlan, előre nem látható események, körülmények. Ma jól fogod tudni egyeztetni az üzletet a társasági kapcsolatokkal. Ne vidd túlzásba a gondoskodást, barátaidnak nem vagy az édesanyjuk, és a ragaszkodásodat sem kell mindenkinek tudtára adni. Veled született bizonytalanságérzeted miatt túlzottan kapaszkodnál emberekbe, akik esetleg ezért riadnak el tőled.


Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A nap kulcs szava: ego, egyik szülő, tekintély, státusz, pozíció, hírnév. Szükséged van a státuszra, hogy egod igényeit teljesíteni tudd. Szerencsés ügyleteket bonyolíthatsz le. Nem való neked a beosztotti állás, mert jobban szeretsz utasítani, mint parancsokat elfogadni. Napi munkavégzéseid folyamán több feladatot kellene kiosztanod a beosztottaidra, ne mindent csak te végezz el. Nagyon fontos számodra a presztízs, most nem szívesen beszélnél azokról a dolgokról, amik nem sikerültek, kellemetlen lenne, ha mások tudnák.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Most lesz alkalmad lebonyolítani mindazon dolgaidat, melyek a tengeren túlra szólítanak, legyen az nyaralás vagy kereskedelmi utazás. Mielőtt útra kelnél, sok mindent el kell intézned. Be kell szerezned különböző iratokat, mint pl. vallási hovatartozásodat igazoló okmányok, házassági anyakönyvi kivonat, stb. Közben gondoskodnod kell az alkalmazottaid bérének kifizetéséről, valamint ellenőrizd, hogy a lakás bérleti szerződése, amit kiadni készülsz, rendben van-e?


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

A dolgok, amikkel a mai nap foglalkoznod kell: támogatás másoktól, örökség, elhivatottság, valaminek a befejezése, regeneráció. Házastársad vagy üzlettársad révén anyagi előnyökre tehetsz szert, vagy éppen fordítva is előfordulhat, neked kellene segítened őt. A nehéz és problémás időszakokat nagyon jól fogod átvészelni, biztos lehetsz abban, hogy jól meg tudod oldani a dolgokat. A szerelemben sincs semmi probléma. Igyekezz ne mindent a pénz szempontjából vizsgálni. Lásd be, hogy azok, akikre támaszkodsz, hűen és segítőkészen állnak a hátad mögött.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

A dolgok, amikkel foglalkoznod kell ma: partnerek, legyen ez házastárs, vagy üzlettárs, közéleti és hivatalos ügyek. Mivel személyiséged igen intenzív, követelő és mélyreható, így egy olyan partnert szeretnél, aki érzelmet, érzékenységet, kedvességet ad neked, és szereti a szép környezetet. Elvárod tőle, hogy legyen olyan gyakorlatias, mint te, és mindkét lábával álljon a földön. Mivel te magad nagyon makacs vagy, és ragaszkodsz elképzelt céljaidhoz, terveidhez, a partnerkapcsolatok ma nem lesznek annyira problémamentesek, hacsak partnered nem engedi, hogy szabadon tedd, amit szeretnél.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

A dolgok, amikkel ma foglalkoznod kell: munka, egészség, táplálkozás, gondozás, szokások, szolgálat, alkalmazottak. Kitűnő fizikai állapotban vagy, emiatt nagyon is hajlamos leszel mindent túlzásba vinni. Nagyon fontos ma az önkontroll, az önfegyelem, máskülönben súlyproblémák adódhatnak. Az önellenőrzés segít neked abban, hogy elérhesd kitűzött céljaidat, nélküle csak vontatnád magad másokkal. Lehetséges, hogy torokproblémák keserítik meg ezt a napot, de vigasztaljon a tudat, hogy ez nem súlyos, csak egy apró megfázás eredménye.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

A dolgok, amikkel a nap folyamán foglalkoznod kellene: szerelem, kaland, kreativitás, gyermekek, szórakozás, sport. Könnyen lehet, hogy most fülig szerelmes leszel, keresed az érzelmi örömöket. Némely Bak szülött hölgy, ha nagyon szeretne gyermeket, most áldott állapotba kerülhet. Nem elég neked hallani, látni, kézzel foghatóan érezni is kellene a dolgokat. Nyugodtan kimutathatod érzelmeidet, nem kell félned az elutasítástól. Mert ha érzelmeid kimutatása akadályoztatva van, akár saját magad miatt, akár más okból, ez számos csalódásban nyilvánulhat meg.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A dolgok, amikkel foglalkoznod kell ma: család, otthon, az egyik szülő, ingatlantulajdon. Nyugodtan hívj vendégeket, a saját otthonod adja a biztonságot és a nyugalmat. Szeretsz gyűjteni, talán régiségekkel is foglalkozol, mutasd meg szerzeményeidet barátaidnak is. A mai napon a Vénusz biztosítja neked a nyugodt családi légkört, sőt kellemes élményeket kínál a nap végére is valamilyen formában. Talán a párod vett két mozijegyet, vagy fagyizni hív egy romantikus sétával egybekötve.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

A dolgok, amikkel foglalkoznod kellene ma: kommunikáció, testvérek, rokonok, szomszédok, közvetlen környezet, tudatos ész. A mai bolygóállások személyes vonzerőt kölcsönöznek neked. Bár időnként könnyednek és rugalmasnak tűnsz, olyan csökönyös lehetsz, mint az a bizonyos kis csacsi. Művészi képességeidet jól felhasználhatod, pl. írás vagy a zene területén, de mások intuitív megértéséhez is. Ha haragban lennél a testvéreiddel, a mai nap nagyon alkalmas a békülés kezdeményezésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top