nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (07.07. Csütörtök)

Napi horoszkóp (07.07. Csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A kérdés itt az, hogy mennyire tudod kordában tartani a Jupiter túlcsorduló terjeszkedési hajlamát. Ha kellő önfegyelmet tanúsítasz, és semmit nem viszel túlzásba, akkor most mélyebb személyes belátásra tehetsz szert. Különösen a túlzott önbizalomtól és önző viselkedéstől tartózkodj. Ha most megengeded magadnak az uralkodást, és mások hátán próbálnál feljebb kapaszkodni, sikered nem maradhatna tartós.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ha felismernéd, hogy nem tudsz még mindent, sok dolog van még, amire nem tudod a választ, és az anyagi siker nem egy válasz, el kell kezdened belül keresni az igazi válaszokat. Itt az ideje, hogy a fejlődés útjára lépj. Ez nem azt jelenti, hogy kolostorba kell vonulnod, csak ne az anyagi sikerek töltsék ki minden érdeklődésedet. . Jobb, ha szabadságot veszel ki, akár egy rövid időre is, legalább is próbálj minél kevesebb kötelezettséget vállalni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Jövőtervezés, adásvétel és döntéshozatal. Ez mind szerencsés elfoglaltság erre a napra. Egyszerre látod egészében és részleteiben is a képet, bár hajlamos leszel lebecsülni a részletek fontosságát. Kerüld el ezt a csapdát és ne vállalj be túl sokat, akkor minden rendben lesz. Kedvező és szerencsés híreket továbbíthatsz vagy kapsz, ami tükrözi jelenlegi pozitív hozzáállásodat és jó érzéseidet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Kiváló tranzit ez a jogügyletek lebonyolításához. Az ilyen jellegű megmérettetések a számodra sikeres kimenetellel kecsegtetnek, főleg annak köszönhetően, hogy képes leszel jól megtervezni és előkészíteni a dolgokat. Ilyenkor az ember megbizonyosodik saját hitében, csakhogy az, amiben hisz, nem biztos, hogy helyes és igaz. Makacs és akaratos, önfejű lehetsz ma. Nagyon tisztán értelmezed a maga körül látott, hallott dolgokat, akár jók azok, akár rosszak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Hogy jó lesz ez a nap vagy rossz, attól függ, hogy miképpen vélekedik az ember önmagában, és mire ösztökéli magát. Egyszer felépített magában egy szemléletet és ahhoz ragaszkodik. Ha ez a határozott folyamat reális, akkor előrejutsz azáltal, hogy ragaszkodsz hozzá. Ha irreális vagy csak önző egyéni célt szolgál, akkor rossz irányba vezet előre. Kitűnő időszak ez, ha az igazságosság, a helyes véleményalkotás megérése után következik be. Ez esetben a helyes utat követve nyereséghez jutsz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Népszerűséget és előmenetelt érsz el becsületességed és kitartásod által, és olyan jelentős emberek kedvtelése által, akik értékelik ezeket a dolgokat. Ha előbb következik be ez a tranzit, mint ahogy a helyes véleményalkotás kialakul, akkor érzékeny időszak ez, és hajlamainak megfelelően felfelé vagy lefelé vezeti az embert. Bármerre is vezessen, megtapasztalhatod, hogy mit eredményezett a hajlamod és előbb-utóbb levonod magadban a tanulságokat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ma neked kell a kezdeményező szerepet vállalnod. Ez egy ragyogó időszak a tervezés, döntéshozatal, kommunikáció és probléma megoldás terén. Mindenféle adás-vétel, szerződéses tárgyalás, üzletkötés szerencsésen alakul. Pozitív hozzáállásod a kulcs mindezekhez. Forgalmas időszakra számíthatsz kommunikációs téren. Rég nem látott emberek kereshetnek meg. Jó hírek érkezhetnek barátaid közvetítésével.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha van is bizonyos nézeteltérésed másokkal, akkor most itt a ragyogó alkalom, hogy rendezd őket. Őszinte és tapintatos modorod uralja ezt az időszakot, és mindenki örülni fog az eredményeknek. Ez most a pozitív érzések és optimizmus időszaka. Vállald a kezdeményezést és menj elébe a lehetőségeknek, akkor minden simán fog alakulni. Jó időszak beszerzések vagy értékesítések lebonyolítására, jövő tervezésre, elképzeléseid végrehajtására.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Realitásérzéked most nem áll a helyzet magaslatán. Biztosítsd, hogy mindent tudj mindenről, mielőtt nagyobb beruházásba fognál, vagy nagyobb költségekbe vernéd magad. Figyelj arra, hogy a tények, valóban tények legyenek. A Neptun tudja, hogy keltsen gyönyörű szép, de haszontalan illúziókat. Elképzeléseid gyakorlati alkalmazása kerül próbatétel elé. Ne add fel, de tartsd nyitva a szemedet.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Reformtörekvések, új tervek és ötletek, változtatási törekvések, utazások tarkítják a napodat. Kellemes meglepetések, pénzbeli előnyök, érdekes ismeretségek, gyakori szívügyek várhatók, azonban ezek nem maradandó értékűek. Ne nyiss pezsgőt, míg nem vagy biztos a dolgodban, de néha hirtelen anyagi gyarapodást vagy előrelépést hoz ez a bolygóállás. Kedved támadhat egy kis szerencsejátékra is, ami vagy bejön, vagy nem.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ösztönzőleg hat rád ez az időszak. Fogékonnyá válsz az új és kihívó elképzelésekre, felfogásod gyors és a problémákkal könnyedén megbirkózol az új perspektívák fényében. Fáraszt majd a megszokott rutin és jobbítani kívánsz az életeden. Kilátásaid javulnak. A váratlan események lehetővé teszik az előrelépésedet. Ösztönzőleg hat ez az időszak. Temperamentumosság kíséri ezt a lényegesen alkotó időszakot. Legyőzhetsz minden akadályt, amely a szabad önkifejezés útjában áll. Magas szintű, de nemes önbizalom jellemez majd.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Pénzbeli sikerek várhatók, kedvezőek az aspektusok hivatalokkal és hivatalos szervekkel, idősebb emberekkel fenntartott kapcsolatokban, valamint ingatlan és telekügyekben. Viszont türelmetlenné válhatsz a kötöttségekkel szemben, és ha egy mód van rá szabadulni, akarsz tőlük. Ez jelenthet munkahelyváltozást vagy üzleti terjeszkedést. Így vagy úgy, a változás hosszú távon előnyödre szolgál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top