Horoszkóp

Napi horoszkóp (07.13. Szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Legyél nyitott minden párbeszédre és legyél egészen őszinte. Egyes kapcsolataidnak vége szakadhat e tranzit idején, mások megerősödnek. Bármelyik fél erős kísértést érezhet a félrelépésre. De ne dobd be a törölközőt, legalábbis amíg túl nem leszel ezen az időszakon, amikor már világosabban tudod átlátni a helyzetedet. A Mars-tranzit alatt kezdődő új kapcsolatok tartóssági statisztikája nem túl jó és általában elég ingatag talajon állnak.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Nézeteltéréseid támadhatnak a közös pénzügyek kezelése körül. Még a lopás vagy a zsarolás lehetősége is fennáll. Valószínűleg jobban oda kell majd figyelned az érintett kapcsolatokra, főleg ahogyan hozzáállsz, mintsem magára a pénzügyekre. Szerelmi téren is feszültségek vagy repedések keletkezhetnek ilyenkor szinte bármely kapcsolatodban. Ha így van, változtatásokra van szükséged, amelyek valószínűleg a benned érlelődő változásokat tükrözik.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kreativitásod ösztönzést kap és most mindent mélyebb szinten csinálsz majd, mint máskor tetted. Kapcsolataid felhevülnek, arra késztetve téged, hogy tekints befelé, és próbáld meg jobban megérteni, mit is jelentenek a te számodra a partnereid. Szerelmi étvágyad is megnő és ebből is tanulni fogsz. Felismerheted, hogy a szerelem mind elvont, mind fizikai értelemben helyesen alkalmazva tágíthatja tudatodat és segítheti fejlődésedet. Egy új kapcsolat is elkezdődhet most, amely szintén intenzív, jelentőségteljes és felvillanyozó lesz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ha most jelenleg nem lenne partnered, akkor kaphatsz egy újat. Akár jó neked ez, akár nem, a kapcsolat nagyon intenzívnek ígérkezik. A megszállottság eleme szerepet kaphat az ilyenkor kezdődő kapcsolatokban. Ha nem találsz ma érzelmi levezetést, akkor vagy nagyon frusztrálttá, vagy nagyon kreatívvá válsz valamilyen módon. Ügyelj egészségedre minden vonalon, ha kell változtass étrendeden, vagy a testedző gyakorlatokon. Ellenőrizd higiéniás eszközeidet, és a veszélyes szennyező forrásokat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A kapcsolatteremtési zavarok bizonyos fokig feszültté, sőt nehézkessé tehetik életedet. Talán fejedbe veszel egy elgondolást, és úgy érzed, hogy azt mindenki köteles magáévá tenni. Vagy mások próbálják meg ugyanezt tenni veled szemben. Ez nyilvánvalóan hasztalan lenne. Ha lehet, kerüld el ezeket a dolgokat, de annyira ne legyél merev, hogy még a lehetőségét se vedd fontolóra véleményednek megváltoztatására. Lassíts a munkatempón is egy kicsit, nehogy idegösszeomlást kapj, vagy valami más zavar támadjon.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Legyél fokozottan óvatos a munkáddal kapcsolatos veszélyes helyzetekben, különösen, ha valamilyen módon a közlekedés érintve van. Úgy találhatod, hogy számos elképzelésed változtatásra szorul. Legalábbis kihívások érhetik őket. Ne próbáld saját gondolataidat ráerőszakolni másokra, de nekik se hagyd ugyanezt. Nem túl jó időszak ez az üzleti tárgyalásokra. Kommunikációs problémák okozhatnak félreértéseket vagy konfliktusokat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Kiváló időszak ez kutatómunkák végzésére. Most igazán eleget tudsz tenni feladataidnak, megalapozva bármilyen terv kivitelezését. Fogékonyabb leszel a rejtélyes, mély titkos dolog iránt, különösen, ami az intellektualitást érinti. Elméd most pengeéles, átható és fogékony, kiváló muníció szinte bármilyen intellektuális kihívásra. Gyermekeiddel, vagy a család más gyermekeivel kapcsolatos dolgok is kellemesen alakulnak. Levelezéseid gördülékenyen mennek, sok mindent el tudsz intézni.
Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kiváló időszak arra, hogy mélyen beleásd magadat valamilyen, főleg tudományos, vagy intellektuális természetű projekthez kapcsolódó kutatásba, amely éppen foglalkoztat téged, vagy amin dolgozol. Rengeteg szellemi energiád lesz, és képes leszel nagyon alapos kutatást végezni bármely témakörben. El akarsz jutni az igazsághoz, és ehhez keresztül kell vergődnöd sok mindenen. Abba a helyzetbe kerülhetsz, hogy másoknak fogod tanítani, amit már megtanultál, vagy éppenséggel fordítva is lehet, te leszel a tanuló.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha hagyod az elfojtott és idejétmúlt szokásokat vagy szemléletmódokat a felszínre törni, az érzelmi zavarokat okozhat. Meg kell tanulnod kezelni, elfogadni vagy átalakítani őket. A pszichoterápia vagy más önismereti eszközök segíthetnek megérteni e látszólag kényszeres működéseket, amelyek – úgy tűnik – életedet irányítják, vagy tönkreteszik. Ezek azok, a múltból származó beidegződések, amelyek többé már nem szolgálják érdekeidet.
Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Érzelmi zavarok és konfliktusok keletkezhetnek kapcsolataidban. Valami miatt túlzottan érzelmeid befolyása alá kerülhetsz. Mindkét fél hajlamossá válhat érzelmi hadicselek bevetésére vetemedni a másik manipulálása végett. Ezt azért próbáld meg elkerülni. Legtisztább megoldás, ha ragaszkodsz a teljes és kölcsönös őszinteséghez. Máskülönben a kapcsolatnak vége szakadhat és minden bizonnyal akkor már jobb is lesz úgy.
Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Eltemetett érzések vagy vágyak törhetnek felszínre, amelyekkel szembe kell nézned, hogy fejlődhess. Előfordulhatnak mély, tudattalanul motivált érzelmi konfliktusok a családtagokkal, különösen nőkkel. Lélektani hatalmi játszmák vagy bűntudat keltés szerepelhet a műsoron. Próbáld meg elkerülni az ilyen és ehhez hasonló szellemi játékokat. De figyeld meg jól, mi játszódik le benned, mert abból most sok mindent megtudhatsz önmagadról. Ez nem lesz ugyan egy könnyű séta a virágoskertben, de hosszú távon megéri.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Érzelmileg jobban megértheted önmagadat és másokat is. Mindez pozitívan visszatükröződik kapcsolataidban. Ha érzésed szerint valamilyen változtatásra vagy továbbfejlesztésre szorul egy kapcsolatod, most itt a kiváló alkalom, hogy tegyél róla. Egy új kapcsolat is elkezdődhet ilyenkor, mely mély hatást fog gyakorolni életed további részére. Kedvező időszak önmagad megértésének elmélyítésére bármilyen módon, és a szükségesnek ítélt változások véghez vitelére. Mélyreható pszichikus vagy érzelmi tapasztalatokra tehetsz szert, melyek szintén elősegítik látókörödnek kiszélesítését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top